FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
19%
2. Borbu za Evropu
177
44%
3. Sredinu tabele
65
16%
4. Borbu za opstanak
83
21%

Ukupno glasova: 399

segasega
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la segasega » 25 feb 2026, 21:15

Ako je istina ovo da se napravio neki klan radi ove neke djevojke sto je neko nekom preoteo.Znaci i jednog i drugog odma suspendovati Cveta svakako sad povrijeđen,a Muftic na tribine.Halo ti kao kapiten da praviš klan i unosiš negativnu atmosferu u ekipu radi žene.Ja se mjesec dana nerviram griješim u ramazanu a ti radi pisulje neke da nama svima šećer nabijas.

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 25 feb 2026, 21:17

GavranBeli je napisao/la:
25 feb 2026, 21:14
sakahuligana je napisao/la:
25 feb 2026, 21:08
GavranBeli je napisao/la:
25 feb 2026, 21:03
Niko ne spominje igraca koji mu je slomio nogu, niko ne spominje sudiju, nasi glupani pisu o ženama ko kakve tetkice. Poremecene nacije strasno.
Kad otvaras peticiju da se ne pjeva Jedna si jedina na Grbavici?
Sta ti balo znas sta je himna, sta je rat, nisi bio u planu. Al sve velike patriote nabijem vas na onu stvar. Preko Zelje glumiti patriote. Satro oni brate otadzbinu, državu, sve go narkoman. Zato nam jeste drzava kakva jeste zbog takvih maloumnika.
Ti pricaj sto si protiv te himne , jastrebova i slicnog , tvoja sreca pa je forum anoniman i tesko da ce neko skontati ko si inace cisto sumnjam da bi ti prisao Grbavici smrdo

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 25 feb 2026, 21:22

Kajkutenjoyer je napisao/la:
25 feb 2026, 21:14
mozda hulahopka i nije hulahopka
Ma kakav je god ove postove od danas mogu potpisati komotno. Potpuno je u pravu i za sto se pise i o toj trebi i za lobotomce koji uzivaju u ovoj krizi.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 25 feb 2026, 21:24

Dok je Haris Alihodzic sjedio na klupi mi smo bili sigurniji cim njega nema mi redamo ove negativne nizove
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 feb 2026, 21:29

segasega je napisao/la:
25 feb 2026, 21:15
Ako je istina ovo da se napravio neki klan radi ove neke djevojke sto je neko nekom preoteo.Znaci i jednog i drugog odma suspendovati Cveta svakako sad povrijeđen,a Muftic na tribine.Halo ti kao kapiten da praviš klan i unosiš negativnu atmosferu u ekipu radi žene.Ja se mjesec dana nerviram griješim u ramazanu a ti radi pisulje neke da nama svima šećer nabijas.
Sigurno je do Muftica i do toga.

Nije do trenera, upravaa..

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 25 feb 2026, 21:38

Sram i stid da vas bude većinu. Klošari. Tjerali bi Cvetanoskog zbog izmišljenje priče a momak je danas slomio nogu i sebi vrlo vjerovatno završio ozbiljnu karijeru. Slomili su mu nogu u DRESU NAŠEG KLUBA divljaci od kojih ga ljudi koji su u našem Klubu nisu zaštitili. Ne postojimo ni u kantonalnom savezu a kamoli negdje više. SLOMILI SU MU NOGU U DRESU NAŠEG KLUBA, nije je slomio na skijnaju...SLOMILI SU MU NOGU jer se bori za ovaj Klub i ne izmiče se od duela. Ovdje postoje pacijenti koji pitaju do kada ima ugovor da bi ga kao otjerali, hvala Bogu potpisao je do ljeta 2027. i halal mu svaka marka, taman dok se insAllah oporavi. Cveta je problem sam, nsiu drugi, nije vam masa drugih igrača na većim ugovorima problem, kako se u ogledalo pogledate. Priča koju spominjete je od ljeta prošle godine i uopšte nije aktuelna, sa takvom situacijom oko te djevojke smo bili i prvi ove sezone...Majke mi, sredina za posmatranje. Cveta drži se.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 25 feb 2026, 21:41

ko da je kuca velikog brata pa gledamo ko je koga prcio, daj manite se gluposti
nek crknu dusmani, najjaci smo

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 25 feb 2026, 21:45

AhmedNurudin je napisao/la:
25 feb 2026, 21:38
Sram i stid da vas bude većinu. Klošari. Tjerali bi Cvetanoskog zbog izmišljenje priče a momak je danas slomio nogu i sebi vrlo vjerovatno završio ozbiljnu karijeru. Slomili su mu nogu u DRESU NAŠEG KLUBA divljaci od kojih ga ljudi koji su u našem Klubu nisu zaštitili. Ne postojimo ni u kantonalnom savezu a kamoli negdje više. SLOMILI SU MU NOGU U DRESU NAŠEG KLUBA, nije je slomio na skijnaju...SLOMILI SU MU NOGU jer se bori za ovaj Klub i ne izmiče se od duela. Ovdje postoje pacijenti koji pitaju do kada ima ugovor da bi ga kao otjerali, hvala Bogu potpisao je do ljeta 2027. i halal mu svaka marka, taman dok se insAllah oporavi. Cveta je problem sam, nsiu drugi, nije vam masa drugih igrača na većim ugovorima problem, kako se u ogledalo pogledate. Priča koju spominjete je od ljeta prošle godine i uopšte nije aktuelna, sa takvom situacijom oko te djevojke smo bili i prvi ove sezone...Majke mi, sredina za posmatranje. Cveta drži se.
Kad su svi bili ****, kad smo tek zaplovili u ovo crnilo, on se jedini isticao kao prolazan.

…..i sta ljudi ocekuju?

Da nakon sto ostatak ekipe ne isplovi iz crnila da ce on moc zadrzat nivo?

I ova glupa prica koja se ticala njega je morala izaci iz kluba, od nekoga ko zna istinu, ali je odlucio zavrnuti, sta cujem ljude po kaficima i tramvajima da pricaju, pa se suzdrzim.

Ko je pustio na obraz mu, htio mu je nastetiti i uspio je (kod onih glupih je proslo), ali je nastetio i klubu sigurno.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 feb 2026, 21:46

Ostat bez Sosica, Foce i sad Cvetanoskog. Stvarno sezona za zaborav.

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 25 feb 2026, 21:55

tiagofaria25 je napisao/la:
25 feb 2026, 21:45
AhmedNurudin je napisao/la:
25 feb 2026, 21:38
Kad su svi bili ****, kad smo tek zaplovili u ovo crnilo, on se jedini isticao kao prolazan.

…..i sta ljudi ocekuju?

Da nakon sto ostatak ekipe ne isplovi iz crnila da ce on moc zadrzat nivo?

I ova glupa prica koja se ticala njega je morala izaci iz kluba, od nekoga ko zna istinu, ali je odlucio zavrnuti, sta cujem ljude po kaficima i tramvajima da pricaju, pa se suzdrzim.

Ko je pustio na obraz mu, htio mu je nastetiti i uspio je (kod onih glupih je proslo), ali je nastetio i klubu sigurno.
Upravo to, raja ne razumije šta je danas važno. Okej rezultat je važan naravno, nismo postojali ponovo na terenu. Ali danas ti je ključno pokazano da si dotakao dno u savezu, ovdje se ne radi o protekcijama nikakvim radi se samo o tome da imaš normalno suđenje. Danas ti je poručeno da svako random selo može doći na Grbavicu i lomiti te. Ne znam stvarno da li su ovdje sve djeca, ali to se sutra može desiti nekom junioru čiji je otac ovdje na forumu i pljuje Cvetu. Može ti najljepši dan u životu uništiti neki divljak. Pitanje je bilo kada će se ovakva povreda desiti ko prati kako nas tuku. Da bi naknadno kada sam došao sa utakmice pogledao izjavu Jusufbegovića koji od svoje ekipe pravi žrtvu. Ovdje Cveta ispada kriv, ljudi da li imate malo srca i mozga? A to što kažeš oko tog trača nadam se Božijoj pravdi samo u ovom Mubarek Ramazanu. Dugo veći bijes nisam osjećao.

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 25 feb 2026, 22:08

Sarajevskigigant1921 je napisao/la:
25 feb 2026, 21:56

Vrijeme je!!!!
Nije vrijeme, neće objektivni Željin navijač da gleda ho-ruk igru. Hoće taj isti navijač kreiranje igre od golmana, izmišljanje tople vode i ostala sranja. Hoče taj isti navijač da gleda mlakonje uz aut liniju u stručnom štabu i na terenu. O mnoge smo se ljude ogriješili ali Edis je u samom vrhu. Bilo kojim postupkom nikad nije omalovažio ili oštetio Klub. Sam je za sebe uvijek govorio da nema lepršavu igru i svi su to znali ali je imao ključno REZULTAT. A i oko igre bi se dalo pričati, pobjede 4-1 nad slogom i 4-2 nad tuzlom su dvije možda i naše najbolje utakmice od njegovog mandata uz možda onu Denisovu 0-3 pobjedu u sirokom. Pitanje je da li ga i zaslužujemo ili je to stvarno Krunić da se nastavi agonija.

Sarajevskigigant1921
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevskigigant1921 » 25 feb 2026, 22:18

Volio bi da poslusate sve ali meni je najbolja rečenica na kraju podcast: SARAJEVO I ŽELJEZNIČAR NE MOGU VODITI SRANCI!!!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 25 feb 2026, 22:20

Da se ne pretvaramo. Sloga je vicina igračka (dovoljno je pogledati sastave protiv borca), zauzvrat dobiju da danas igraju u najmanju ruku pregrubo. Start na cvetanoskim je bioza direktan crveni karton jer je mandić išao sa namjerom da mu otkine nogu. Ne da nije bio žuti , nije lik svirao ni faul. Znači sloga ostaje 100%. Šlus, izbili smo titulu borcu prošle godine i samim tim i milione eura. Rudar, posušje, radnik i mi smo u borbi za opstanak. Moramo zbiti redove, pružiti podršku, doći na utakmice, podržeti bilo koga ko bude trener. Ništa ne štima i kao +100 puta do sad samo navijači mogu pvo izgurati.
VTŽ

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 25 feb 2026, 22:27

Ove bi samo Edis i mogo probuditi, potreban je nas covjek na klupi da ovo malo utegne, ne moze meni niko rec da je Ibro Rahimic veci struucnjak od Edisa il Nedim Jusufbegovic, al nasim igracima treba neko kome je Željo sve u zivotu i ko zivi Željezničar i ko je sa Željom proso sve sto je mogo proc.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 25 feb 2026, 22:28

Ako se ne može dovesti ozbiljan trener, onda treba ostaviti Djurbuzovica. Kako god je danas zavrsilo, drugo poluvrijeme je neuporedivo bolje bilo od svega sto smo gledali u ovoj polusezoni.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 25 feb 2026, 22:33

Sta bi na tom hitno sastanku??? Jesu li igraci konacno skontali da imaju muda, jel kapiten skontao da bi on trebao malo podici ekipu a ne ko picka da stoji u svojih 16m i gleda cirkus na terenu.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 25 feb 2026, 22:39

Tramvaji29877 je napisao/la:
25 feb 2026, 22:28
Ako se ne može dovesti ozbiljan trener, onda treba ostaviti Djurbuzovica. Kako god je danas zavrsilo, drugo poluvrijeme je neuporedivo bolje bilo od svega sto smo gledali u ovoj polusezoni.

Ama ko da ti dodje? Ovoj ekipi ne moze niko pomoci , ko god da dodje bice fula .

PRVO REMONT NA LJETO, PA TEK ONDA TRAZITI OZBILJNU GLAVU ZA SEFA!

Treba izboriti opstanak!

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 25 feb 2026, 22:49

Vjerovao sam i nadao se da ćemo dobiti večeras Slogu i da će se vratiti dobra atmosfera u ekipu, međutim nakon ovoga večeras samo molim Boga da ne primimo pet komada od zrinjskog niti da dođemo u situaciju da se borimo sa rudarom i posušjem za to zadnje i predzadnje mjesto. Admiru Adžemu od mene nema halala, za ovo što je uradio sa menadžerskim talovima, uništio nas je nepotizam i njegova nestručnost, njegov bezobrazluk i arogancija, vidjelo se i u prvih par kola da ćemo imati problema, ali valjda jer smo ranije počeli pripreme u odnosu na neke ekipe pa smo ih mogli u naletu i uzeti na foru. Samo se nadam da će Mirvić rastjerati sve ove ublehaše od igrača koje su nagomilali i da ćemo se izvući. Ne mogu nikako da dođem sebi da se borimo za opstanak.

berjan

Post Postao/la berjan » 25 feb 2026, 22:54

Ljudi molim vas prestanite pljuvati nase igrace djecu i vojnike, klub je funkcionisao kako tako dok smo na taj nacin igrali bar niko nije setao po terenu
Ovo je sad najgori period, prelaz izmedju socijalizma u kapitalizam tako reci..
Dolaze stranci imaju bolje plate od nasih, duplo troduplo i setkaju se, dolaze kao na posao.
Nije ok ni muftu, krpu i td vrijedjati sigurno manju platu imaju od zvijezda velikih,
dinu djurbuzovica da je on kriv ili da se sam u klub doveo, lik je tu da pomogne nema neko znanju sigurno ali nece nauditi klubu , niko ti ne brani pored njega jos 5 pomocnih trenera STRUCNJAKA da dovedes

Molim vas prestanite , da su Bog dao ostali neki od prije krampe kako ste ih nazivali , mekic, galic, pa stevanovic sa 35 je bolji bek od pola ovih i igrac, pa eno kvesic jos igra u slogi ne moze ga preci niko, pa bar bi ih imao sad ubaciti promjeniti ekipu kad ne ide ovim **** placenickim
ali ne najlakse ogovnati naseg i dovedi drugog i dodje ti placenik da se setka i ne mijenja facu ni 3-0 kad gubis ,
svakoga smo popisali i omalovazili

zato nam se sve ovo i desava sto nemamo respekta ni postovanja ni za sebe ni za druge

I na kraju, u ligi je 10 ekipa, svaka ekipa ima upravu, ljudi rade smisljaju kontaju sta kako da se unaprijede, ne postojimo mi samo, svih 10 ekipa zeli da druge nadigra prevari i td, morate shvatiti to ne vrti se samo svijet oko nas

Ova panika i vrijedjanje nece nikome pomoci , ne kazem ja da citaju svi forum ali neko cita drugi pa po kafama dolaze vijesti do ovog i onog i pravi se jos veci razdor i svasta nesto,

samo odmazemo sa ovim svim vjerujte ako volite zelju promislite prije nego sto zaustite nesto i vrijedjate ovoga ili onoga

Hvala i nemojte da ko sta zamjeri volim vas sve ne znam vas ali vidim da volite naseg zelju ali iz prevelike ljubavi dolaze i prevelike emocije i greske

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MarcosSenna, ristagrad, Sarun i 50 gostiju.