Amar Dedić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Amar Dedić
To po meni uopste ne bi bio pametan potez,treba njemu jos godina dvije sigurno da se u Benfici pokaze i dokaze,pa onda step dalje
-
signalidunapark
- Kontakt:
Kakav slalom momčine.
Ma ko da je bitno šta radi u klubu, u reprezentaciji 0
Jes brat nabrijan veceras 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nanijetio osigurati transfer u ovom dvomeču.
Kakav slalom kroz igrace pa klizeci posle toga stvarno igra od beka do krila
Dobro igraju veceras. Nije njemu lose ni u ovoj Benfici.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Što bi nodi rek’o učestvovao kod gola 
Predasistencija?
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Mozak mu zablomira čim dođe do 16m.
Kakvog igraca imamo!! On da igra u klubu kao Real ili City njegove bi mane bile manje vidljive, jer ti u okruzenju vrhunskih igraca i sam bivaš takav. Da je Španac, Englez ili čak Hrvat, vrijedio bi najmanje dvostruko više.
Samo da se još malo uhrani i ojača bit će WC igrač, nema dileme.
Samo da se još malo uhrani i ojača bit će WC igrač, nema dileme.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Dobar je, ali žvaljo ga je počeo jesti zadnjih 15 min.
Vec 2-3 puta se okliznuo u kljucnom trenutku. Samo da ostane zdrav za utakmice baraza i on i Kolasinac.
Mislim da je Amar spreman da igra u M.Cityu.
Mislim da je Amar spreman da igra u M.Cityu.
**** večeras braniti majmuna
Zato što razmišlja da li da doda, da ide dalje ili da šuta. Čim shvati da treba uraditi prvo što osjeti ispravno i šta bude, bude, biće bolji i u ofanzivi. Tačno kod onog ulaza na lijevu nogu, dvoumi se da li da šuta ili doda, i onda se okliznuo...
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ma dobar je, baš je pravi ofanzivni bek. Ima ga od odbrane do napada. S obzirom protiv koga igra ,zadovoljavajuća ocjena.
PS Nabijem komentatora na HRT 2 na **** večeras. Da mu večeras igra Juranović, svršavo bi u gaće na svaki.potez.
PS Nabijem komentatora na HRT 2 na **** večeras. Da mu večeras igra Juranović, svršavo bi u gaće na svaki.potez.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Majmun je top 5 igraca na svijetu, naravno da nece Amar moci non stop drzati ga u dzepu.signalidunapark je napisao/la: ↑25 feb 2026, 21:43Dobar je, ali žvaljo ga je počeo jesti zadnjih 15 min.
Super igra Amar, svaka njemu cast. Nije lagano na Bernabeu protiv ovih igraca igrati.
prvih 10-15 minuta kao da se ukazao dani alves,fenomenalan,kasnije ga je vini vec poceo vozati.. meni bolji od trenta, u svakom slucaju!
Mora sd priznati da je Mou utegao ovu Benficu. Svi smo se ovdje pitali sta ce im on, ali zaista igraju odlicno. Cak i da ne prođu ovo, mora se reci da igraju vrhunski.
Ali ovi Norvežani covjece, iz dana u dan sve više oduševljavaju. Ne bi me čudilo u polufinalu SP da igraju. Ovaj dvojac u Benfici prejak, Haland, Bodo/Glimt... pa ovi po Engleskoj, Italiji... vrh!
Ali ovi Norvežani covjece, iz dana u dan sve više oduševljavaju. Ne bi me čudilo u polufinalu SP da igraju. Ovaj dvojac u Benfici prejak, Haland, Bodo/Glimt... pa ovi po Engleskoj, Italiji... vrh!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.
.jpg)