FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cvitanović bi još večeras morao biti u prostorijama kluba na razgovoru. Izmjene Menalo-Telalović i Cimirot-Ignatkov, u trenucima kada ekipa ganja rezultat na domaćem terenu, su nešto najimbecilnije što je napravio neki trener Sarajeva godinama unazad. Kako objašnjava izmjene i šta je uopšte mislio postići njima osim što je osigurao Veležu prednost pred revanš?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bilo bi glupo sad nešto zamjerit igračima, loše jeste ali idemo dalje ž. Mislim da su još uvjek iste šanse jedan gol ništa ne znači. Ako je utakmica neko malo otrježnjenje onda neka.
Igrači su dobili podršku i aplauz od raje na kraju i to je najbitnije.
Isto mislim. izmjene koje se vrse kad imas siguran rezultat a ne kad ganjas rezultat. Dvije uzasne izmjene.Herson je napisao/la: ↑25 feb 2026, 20:55Cvitanović bi još večeras morao biti u prostorijama kluba na razgovoru. Izmjene Menalo-Telalović i Cimirot-Ignatkov, u trenucima kada ekipa ganja rezultat na domaćem terenu, su nešto najimbecilnije što je napravio neki trener Sarajeva godinama unazad. Kako objašnjava izmjene i šta je uopšte mislio postići njima osim što je osigurao Veležu prednost pred revanš?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ma meni su dobro igrali iskreno brate, mislim da ćemo preokrenuti tamo i proći dalje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 feb 2026, 20:55Bilo bi glupo sad nešto zamjerit igračima, loše jeste ali idemo dalje ž. Mislim da su još uvjek iste šanse jedan gol ništa ne znači. Ako je utakmica neko malo otrježnjenje onda neka.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Jbt pa morala je doci jedna losa utakmica i poraz. Nije Velez bauk ljudi su jaka i cvrsta ekipa. Primaju jako malo golova kako ih je Ibro preuzeo.
Ok izgubili idemo dalje ima i revans. A vidim ovdje bi se Mario odmah smjenjivao, strasno kako smo razmazeni navijaci.
Ok izgubili idemo dalje ima i revans. A vidim ovdje bi se Mario odmah smjenjivao, strasno kako smo razmazeni navijaci.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Zbog čega li Kyeremeh nama zauzima mjesto stranca a i na terenu minute drugim opcijama, posebno juniorima, to je zaista enigma.
Naravno nije on jedini krivac za poraz, ima tu još igrača koji nisu ni blizu nivoa Sarajeva, ali on je igrač manje na terenu.
Nadam se da ćemo nešto naučiti iz ovog poraza što se tiče izbora igrača za ostatak sezone.
Naravno nije on jedini krivac za poraz, ima tu još igrača koji nisu ni blizu nivoa Sarajeva, ali on je igrač manje na terenu.
Nadam se da ćemo nešto naučiti iz ovog poraza što se tiče izbora igrača za ostatak sezone.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemaš napadača i to je glavni problem, odigra se dobro do šesnest i onda ništa Keremeh tu ništa ne može.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 20:58Ma meni su dobro igrali iskreno brate, mislim da ćemo preokrenuti tamo i proći dalje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 feb 2026, 20:55Bilo bi glupo sad nešto zamjerit igračima, loše jeste ali idemo dalje ž. Mislim da su još uvjek iste šanse jedan gol ništa ne znači. Ako je utakmica neko malo otrježnjenje onda neka.
Ovo što spominju izmjene, ne znam stvarno koga misle da čovjek ubaci da prekrene igru.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma dobro je ovo.
Super da je kiks u utakmici gdje ima popravni.
Fali napadač. Druga je pjesma kad imas napadaca.
Super da je kiks u utakmici gdje ima popravni.
Fali napadač. Druga je pjesma kad imas napadaca.
Nikakva tragedija, malo greska trenera, malo indolentnost igraca, to su stvari koje se desavaju...
Mozda u najboljem trenutku nam se desilo, kup, ima i uzvratna, tako da ne treba ocajavati i stvarati neku atmosferu katastrofe...
Mozda u najboljem trenutku nam se desilo, kup, ima i uzvratna, tako da ne treba ocajavati i stvarati neku atmosferu katastrofe...
- SilaMoc1946
- Kontakt:
U pravu si napadač je neophodan, zna li neko kada će onaj labudan brazilac zaigrati?DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 feb 2026, 21:04Nemaš napadača i to je glavni problem, odigra se dobro do šesnest i onda ništa Keremeh tu ništa ne može.SilaMoc1946 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 20:58Ma meni su dobro igrali iskreno brate, mislim da ćemo preokrenuti tamo i proći dalje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 feb 2026, 20:55Bilo bi glupo sad nešto zamjerit igračima, loše jeste ali idemo dalje ž. Mislim da su još uvjek iste šanse jedan gol ništa ne znači. Ako je utakmica neko malo otrježnjenje onda neka.
Ovo što spominju izmjene, ne znam stvarno koga misle da čovjek ubaci da prekrene igru.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Ako u revanšu ispadnemo, ja bi ga pravo iz Vrapčića vratio za Zagreb, nema potrebe da ostaje. Ovo sta je on veceras izveo, je genocid za oci. Poceti sa tri štopera i bez napadača, protiv ekipe iz cijeg rostera, ni jedan igrac ne bi mogao igrati u nasih prvih 11. je ravno pucanju u zdrava koljena. Sarajevo protiv najjačeg Manchester Uniteda u historiji nije igrao sa tri štopera, pokojni Lovric i Brozovic se u grobu okreču.Herson je napisao/la: ↑25 feb 2026, 20:55Cvitanović bi još večeras morao biti u prostorijama kluba na razgovoru. Izmjene Menalo-Telalović i Cimirot-Ignatkov, u trenucima kada ekipa ganja rezultat na domaćem terenu, su nešto najimbecilnije što je napravio neki trener Sarajeva godinama unazad. Kako objašnjava izmjene i šta je uopšte mislio postići njima osim što je osigurao Veležu prednost pred revanš?
Dobro su nas markirali na sredini, u momentima nismo mogli iznijeti loptu. Cimi je bio cesto udvajan, nije se vidio. Maroodzine greske su mi zivce pojele. Imali smo neke polusanse al slabo je to bilo. Ovi sto pricaju o izmjenama veze sa zivotom nemaju. Pogledajte klupu, roster, formaciju pa vi akontajte jeli mogao.mjenjati sta bolje. Izmjene logicne, mjenjaj gdje steka!
U novi boj ...
- jurisicduska
- Kontakt:
Prvi put u zadnjih 5 godina ličimo na ekipu. I kad ne igramo dobro imamo određene situacije da pobijedimo. Danas smo izgubili greškom golmana. Realan rezultat je remi. Po prikazanom.
I odmah tjeraj sve redom. Samo podrska.
Neozbiljno je bilo oslonit se na Renana ali valjda eto taj Brazilac drugi bude dobar. Mi danas da smo imali napadaca adekvatnog dobili bi 2 razlike.
Neozbiljno je bilo oslonit se na Renana ali valjda eto taj Brazilac drugi bude dobar. Mi danas da smo imali napadaca adekvatnog dobili bi 2 razlike.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa sta ako su tri stopera? Ne znaci ako izadjes sa tri stopera da si se defanzivno postavio. Formacije sa tri nazad su ofanzivnije cesto nego sa dva stopera.Lucas je napisao/la: ↑25 feb 2026, 21:08Ako u revanšu ispadnemo, ja bi ga pravo iz Vrapčića vratio za Zagreb, nema potrebe da ostaje. Ovo sta je on veceras izveo, je genocid za oci. Poceti sa tri štopera i bez napadača, protiv ekipe iz cijeg rostera, ni jedan igrac ne bi mogao igrati u nasih prvih 11. je ravno pucanju u zdrava koljena. Sarajevo protiv najjačeg Manchester Uniteda u historiji nije igrao sa tri štopera, pokojni Lovric i Brozovic se u grobu okreču.Herson je napisao/la: ↑25 feb 2026, 20:55Cvitanović bi još večeras morao biti u prostorijama kluba na razgovoru. Izmjene Menalo-Telalović i Cimirot-Ignatkov, u trenucima kada ekipa ganja rezultat na domaćem terenu, su nešto najimbecilnije što je napravio neki trener Sarajeva godinama unazad. Kako objašnjava izmjene i šta je uopšte mislio postići njima osim što je osigurao Veležu prednost pred revanš?
Loša igra, totalno podbacili svi, igrači i sš. Beganovića pustit, prodat, ili na pozajmicu, nebitno, samo da nije više u sastavu. Nevjerovatno koliko je limitiran i kolika je neznalica. Kyeremeh beskoristan i vrijeme da i on lagano pakauje kofere, ništa ne pokazuje duže vrijeme. Maroodza je po meni jako slab igrač, ima snagu visinu, korak ali jednostavno ne konta dešavanja oko sebe. Percepcija nikakva.
Cvitanović totalno fulio taktiku večeras. I još da spomenem Menala, jako jako slabo dosad ovo, loše partije, večeras je izgledao kao junior neki. Imao sam veća očekivanja od njegove igre, tek je stigao, ali igra koju pruža ov9 dosad, je baš loše. U Mostaru ako ne bude onaj Brazilac igrao, bez špica nema šanse da se ovo prođe. Morat će krv propišati da prođu dalje.
Cvitanović totalno fulio taktiku večeras. I još da spomenem Menala, jako jako slabo dosad ovo, loše partije, večeras je izgledao kao junior neki. Imao sam veća očekivanja od njegove igre, tek je stigao, ali igra koju pruža ov9 dosad, je baš loše. U Mostaru ako ne bude onaj Brazilac igrao, bez špica nema šanse da se ovo prođe. Morat će krv propišati da prođu dalje.
veceras ne tako dobra utakmica sa nase strane
pod broj 1 mi smo ovu utakmicu pokradeni
Spahic je morao dobiti drugi zuti kod 0:0 kad je otvorenim dzonom faulirso Beganovica
Cist penela nam nije sviran
Sivac nije reagovao, ako nije vidio na prvu VAR je morao intervenisati
ocito nas se zeli izbaciti iz kupa
pod dva nasi igraci
Beganovic je totalno van forme i on nema sta traziti pored Hujbera u prvih 11
Banicev gol, nakon odlicnih partija veceras greska i to jako skupa
Elezi je veceras zatvoren, a ocito je i energetski potrosen veceras je trebao odmarati ili biti zamijenjen
Kupresak isto, veceras od pola 2.pol ne moze trcati
pod 3 Cvitanovic
mijenjao je 3 utakmice po 5 do 7 igraca i veceras kad imamo 3 dana od zadnje utakmice radi samo dvije izmjene u pocetnom sastavu
Kyeremeh ne moze igrati kad mi treba da gradimo napad
Turkes je morao od pocetka da se lakta sa njihovim stoperima
Previse se Kupresaka salta od lijevog wing beka, desnog krila, do lijevog beka
Ignatkov nema sta traziti kad ganjamo rezultat il ga stavi od 1.min ili ulazi kad branimo rezultat
Nas bild up je jako los, ne znam da smo ijednom izasli sa loptom kad su nas pritisnuli dole na nasoj polovici
evo mozda sam nesto zaboravio ali ovo su uzroci poraza.
Nista nije izgubljeno, ako udjemon sa dobrom energijom mozemo Veleza dobiti dole, samo nam treba malo vise trke.
Kup je prioritet svih prioriteta i u BL treba odigrati mirnu utakmicu i sacuvati povreda glavne igrace.
Naprijed Bordo Bijeli
pod broj 1 mi smo ovu utakmicu pokradeni
Spahic je morao dobiti drugi zuti kod 0:0 kad je otvorenim dzonom faulirso Beganovica
Cist penela nam nije sviran
Sivac nije reagovao, ako nije vidio na prvu VAR je morao intervenisati
ocito nas se zeli izbaciti iz kupa
pod dva nasi igraci
Beganovic je totalno van forme i on nema sta traziti pored Hujbera u prvih 11
Banicev gol, nakon odlicnih partija veceras greska i to jako skupa
Elezi je veceras zatvoren, a ocito je i energetski potrosen veceras je trebao odmarati ili biti zamijenjen
Kupresak isto, veceras od pola 2.pol ne moze trcati
pod 3 Cvitanovic
mijenjao je 3 utakmice po 5 do 7 igraca i veceras kad imamo 3 dana od zadnje utakmice radi samo dvije izmjene u pocetnom sastavu
Kyeremeh ne moze igrati kad mi treba da gradimo napad
Turkes je morao od pocetka da se lakta sa njihovim stoperima
Previse se Kupresaka salta od lijevog wing beka, desnog krila, do lijevog beka
Ignatkov nema sta traziti kad ganjamo rezultat il ga stavi od 1.min ili ulazi kad branimo rezultat
Nas bild up je jako los, ne znam da smo ijednom izasli sa loptom kad su nas pritisnuli dole na nasoj polovici
evo mozda sam nesto zaboravio ali ovo su uzroci poraza.
Nista nije izgubljeno, ako udjemon sa dobrom energijom mozemo Veleza dobiti dole, samo nam treba malo vise trke.
Kup je prioritet svih prioriteta i u BL treba odigrati mirnu utakmicu i sacuvati povreda glavne igrace.
Naprijed Bordo Bijeli
Steta za poraz realan je x bio. Tvrda su ekipa tesko im je zabiti gol al kada vidim Turkeša i Kyeremeha to izgleda jos teze, Adem je dosta falio veceras da izmisli nesto u napadu bez njega i pravog napadaca u jacim utakmicama ce tesko ici nadam se da ce biti 100% spreman za BL i da ce uspjeti registrovati Carlos-a. Opet nemam neku brigu i siguran sam u prolaz u Mostaru.
Za mene trenutak koji je odlucio utakmicu je kada Sivac ne pokazuje drugi zuti Spahicu.
Za mene trenutak koji je odlucio utakmicu je kada Sivac ne pokazuje drugi zuti Spahicu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
rimljanin90
- Kontakt:
+1jurisicduska je napisao/la: ↑25 feb 2026, 21:16Prvi put u zadnjih 5 godina ličimo na ekipu. I kad ne igramo dobro imamo određene situacije da pobijedimo. Danas smo izgubili greškom golmana. Realan rezultat je remi. Po prikazanom.
Lucas ovaj bi odma musemica vratio i probo s 4 nazad
Trenutno korisnika/ca: bvsic, dzumihz, ErosViverosViv, Haksss i 45 gostiju.
.png)