FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
-
Railwayman30
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Proci ces slogu,ali ces u prvenstvu protiv njih kiksati. Moraju ostati.
Covjeku slomili nogu,brz oporavak.
Var se nije javio,smijesno.
Nesto se desava u klubu i to opasno.
Ko god da dodje,mora otjerati 10 igraca.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Zadnja ligaška pobjeda, 18.10.2025. Posušje.
Kad se zadnji put, ako ikad, ovo desilo?
Kad se zadnji put, ako ikad, ovo desilo?
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Sablja i .
Ne vjerujem da bi bila ovakva reakcija igraca da on vodi, ne bi niko mogao doci i prebiti nas i jos pobijediti na Grbavici. Sablja do ljeta, nek pokaze sta zna.
Ne vjerujem da bi bila ovakva reakcija igraca da on vodi, ne bi niko mogao doci i prebiti nas i jos pobijediti na Grbavici. Sablja do ljeta, nek pokaze sta zna.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Proci ces Slogu??? Daj baRailwayman30 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 22:56Proci ces slogu,ali ces u prvenstvu protiv njih kiksati. Moraju ostati.
Nabijem sve nase trenere i “legende” kluba, nase bivse igrace isto tako.U crno su nas zavila nasa “djeca”, legende i treneri. Ne treba im dati da pridu klubu vise nikad.
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Voljeli ga ili ne, Sabljine suze nas stizu, svjestan sam i ja da nije neki stručnjak ali taj čovjek nema poraza protiv anamo onih, čovjek koji je uvijek sa takvom emocijom vodio sve, i uvijek bio tu kad smo najtanji bili.. Pa njemu je SeVkIjA ReSiC igrao po krilu... Ne znam nisam pametan, ali bar bih ga volio vidjet kao nekog pomoćnog ili kondicionog.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Mi cemo pustit da Krpic radi sta oce, da je on trener da se on pita sve jel????
Pa dajte barem erminu to da radi, nabijem vise krpu
nek crknu dusmani, najjaci smo
- Bersaga
- Kontakt:
Kakav košmar koji ne prestaje. Ja ne vidim ovdje izlaz, nema tog trenera koji može bilo šta promijeniti. Problem je izgleda mnogo dublje prirode. Imali smo lošije igrače, imali smo problema gdje nam je opstanak bio u pitanju i opet smo pregurali i ličili na nešto koliko toliko.
Moj Dino i ti nisi sav svoj, čuj Osmanović, Radovac i Krpić u prvih 11. Radovac se jadan sam sa sobom bori, mislim da goru utakmicu u karijeri nije odigrao. Najnebitnija pozicija na svijetu je trenutno napadač u Želji.
Gledam ovaj start na sažetku, nepopularno mišljenje ali ovo nije bilo za crvenog kako se piše. Protivnik ispucao loptu, poslije je bilo bukvalno kost u kost, istim dijelom noge su se sudarili, nije bio džon. Cveta brz oporavak ali situacija je preteška.
Daj tog malog Keljemendija uz Bičakčića do kraja sezone, daj Gojaka umjesto raspalog Radovca i Erika, daj Dragovića umjesto anemije Miloševića, daj Kororu umjesto Krpića i Jaganjca. Garantujem da djeca ništa neće biti lošija.
Kako je krenulo neće nam trebati licenca ni za Premijer ligu.
Moj Dino i ti nisi sav svoj, čuj Osmanović, Radovac i Krpić u prvih 11. Radovac se jadan sam sa sobom bori, mislim da goru utakmicu u karijeri nije odigrao. Najnebitnija pozicija na svijetu je trenutno napadač u Želji.
Gledam ovaj start na sažetku, nepopularno mišljenje ali ovo nije bilo za crvenog kako se piše. Protivnik ispucao loptu, poslije je bilo bukvalno kost u kost, istim dijelom noge su se sudarili, nije bio džon. Cveta brz oporavak ali situacija je preteška.
Daj tog malog Keljemendija uz Bičakčića do kraja sezone, daj Gojaka umjesto raspalog Radovca i Erika, daj Dragovića umjesto anemije Miloševića, daj Kororu umjesto Krpića i Jaganjca. Garantujem da djeca ništa neće biti lošija.
Kako je krenulo neće nam trebati licenca ni za Premijer ligu.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Valjda i mi planiramo ostat u ligi. I ko da nam igra ako ih jos 10 otjeramo ?Railwayman30 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 22:56Proci ces slogu,ali ces u prvenstvu protiv njih kiksati. Moraju ostati.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nisu oni zavili klub u crno, nego je njih klub
Svi su pni ginuli za Zelju od Bazdarevica do Adzema
Mi smo smo **** svima mater, nisu oni Zelji sigurno
Sablja kad je prvi mandat vodio dobro, mi cim smo ko dobili pare otjerali smo ga. Kad je nestalo para, zovi sablju da gasi porar i kad nije islo mi sablji **** mater
Adzem je pobjedio s juniorima red bull salzburg, izbacio neke momke, bio ucesnik u formiranju prvog b tima u BiH, vodio Zelju dobro osvojio kup, pokrali ga u prvestvu i klub mu je okrenuo ledja
Tako radimo evo 10 godina i klub je bez zdrave price
Sad smo otjerali Corica koji je izborio Europu i doveli smo Adzema koji je vec nasom krivicom potrosen, unisten i **** smo mu mater u drugom kolu
Mi smo postali prokleta sredina svidjelo se to nekome ili ne
Zelji treba cvrsta ruka, red, rad, disciplina, odgovornos, ozbiljnost, konstatnost, pozitivna prica
Otjerali smo Stojanovica nakon 3 utakmice i to dovoljno govori koliko smo neizbiljni, a i ja sam ga prvi tjerao
Neke stvari se moraju sasjeci iz korijena i klub mora ozdraviti
Ne znam vise sta da kazem Osima neki nece, Petev ne poznaje klub, Milosevic je imao brdo placenih pitara u repki i najvise ih je gurao od svih trenera
Zeljo mora ozdraviti i volio bih da Muamer Svraka dobije sansu, jer je on posljednji kapiten koji je osvojio titulu
Zeljo je tradicija i to na je uvijek bio kljuc za uspjeh
Zaboravite na rezultate u OP, jer ni Miron Muslic nije imao neke rezultate u Riedu, kao ni mnogi drugi trener
Evo ja da se pitam Svraka bi dobio sansu i sta bude, a siguran sam da ne moze biti gore od ovoga
Mozda je malo previse sto guramo Dinu i takve ljude
Znaju oni Zelju i sve to, ali nama treba svjeze krvi i Svraka je meni zakletva
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 feb 2026, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
druze postujem misljenje, ali tim koji ne postuje svoje legende i ne zasluzuje bolje tako to ide u zivotu
mesa bazdarevic nam je smece, dzeko nece da dodje , otjerali protjerali izvrijedjali najtrofejnijeg , edisa i td da ne nabrajam dalje, dzelo, cviko svi su nam pakashi
eto nek nam dovedu 60 placenika pa nek dolaze na posao i setkaju se i smiju kad gubimo 4-0 na kosevu, sta samo jos jedan radni dan..
odlucite se sta hocete ne moze kako odgovara kome i kad i crno i bijelo itd td
izvini nemoj sta zamjeriti
Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑25 feb 2026, 23:17Mi cemo pustit da Krpic radi sta oce, da je on trener da se on pita sve jel????
druze covjek se nametnuo kao lider, pogledaj samo koje je golove davao prije i koliko dok je mladji bio, i popishali smo ga cim je ostario,
karma je kučka
nije on kriv sto nema pojma niko da ga zamjeni, da ima neko da je zabio 3 gola na 3 utakmice pa bi rekao covjek neda KRPIC momku , nema nemaaa
nije njega niko dekretom postavio za lidera nego su ostali pussyes
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Mesa je smece bio i ostao, ko ga J**+. Covjek zvani nije jos vrijeme, sto dalje od kluba.berjan je napisao/la: ↑25 feb 2026, 23:32
druze postujem misljenje, ali tim koji ne postuje svoje legende i ne zasluzuje bolje tako to ide u zivotu
mesa bazdarevic nam je smece, dzeko nece da dodje , otjerali protjerali izvrijedjali najtrofejnijeg , edisa i td da ne nabrajam dalje, dzelo, cviko svi su nam pakashi
eto nek nam dovedu 60 placenika pa nek dolaze na posao i setkaju se i smiju kad gubimo 4-0 na kosevu, sta samo jos jedan radni dan..
odlucite se sta hocete ne moze kako odgovara kome i kad i crno i bijelo itd td
izvini nemoj sta zamjeriti
Meni je samo krivo npr. da Amar ako nista nije sportski direktor ako vec nece da bude trener.
Krpic jedini ima muda na terenu svi ostali su picke posebno lazni kapiten.
stavi se ti u mesinu situaciju i zapitaj se sto mece niko da nam dodje ko je uspio, da ga pisha ko stigne , mi ne cijenimo nijednu licnost ni uspjeh, to nema nigdje u svijetu u normalnim drzavama
ne volim ni ja sto nece da dodje ni dzeko ni on ali ih i shvatam kad bi se stavio u njihovu poziciju
ne volim ni ja sto nece da dodje ni dzeko ni on ali ih i shvatam kad bi se stavio u njihovu poziciju
Sjetim mu se najmilijih i talova sto je radio. Svakog igraca kojeg je doveo preko sukala i slicnih.
Fk Željezničar.
Znaci mi smo do kraja sezone,samo na jednom krilu.
U zadnjem mandatu Osima desila se slicna situacija kad nismo imali krila i igrali smo romb formaciju i izgledalo je to solidno,mislim da bi do kraja prvenstva trebali igrati u toj formaciji.
U zadnjem mandatu Osima desila se slicna situacija kad nismo imali krila i igrali smo romb formaciju i izgledalo je to solidno,mislim da bi do kraja prvenstva trebali igrati u toj formaciji.
Nama ne treba trener, nama treba fakin na klupi. Kratko jasno.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
-
EDobric1997
- Kontakt:
Zasto svakoga ko kritikuje Nijaza i upravu odmah etiketirate kao Misketovce? Ljudi dragi izgubili smo cetiri utakmice zaredom bez da smo prilike stvorili a kamo li dali go. I sad se trebamo lagati da je sve u redu? Ljudi imaju pare i kontrolu koju nikad niko prije nije imao i naravno da imaju svoj dio odgovornosti.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, doncarlo, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, lakilone, Omerta1921, Proximic, teamnorth1989, Zeljoo1921 i 81 gost.