Barba vec upisao pobjedu protiv Walesa
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da Barba nije onaj kamenjar s foruma i on koristi chatgpt za pisanje 
- Maroon1946
- Kontakt:
Najbolji selektor poslije Ćire i Papeta
Povedi nas pokerasu 
Haha tacno
Cim neko napisa "ovo nije samo x, vec je i y" iz aviona vidis da je umjetna inteligencija koristena
naprijed rejal
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Plus ove crtice “—“, također jasan znak da je chatgpt
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Sramotno. Mislim pokušavaš kao emotivnu poruku poslati, a ašćare se vidi da je gpt.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Probaj i ti koristit chat gbt. Valjalo bi ti.
Hajde i ti isprobaj ChatGPT. Ne kažem da ti sastavlja komentare, nego prije nego što stisneš "pošalji", samo mu copy-pasteaj to što si mislio napisati i pitaj "je li ovo normalno", ništa više.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:45lazno g..ovno. Internet instagram huligan selektor. Imao si 20 utakmica ti i nestrucni stab da stojite iza prvih 11 iza izmjena ,profesionalno bla bla... kriminalci! Sreca ima ljudi koji su upuceni. Zna kockar da naivni bosnjo pada na sve, tako i na chatgpt emocionalne poruke, bez emocija
mani se instagrama kasperu! Abd ti si bivsi nakon Velsa ,jer tako bi bilo svugdje u normalnim zemljama. "Patriota" koji je izdao Bhf i druge vise puta . Mrššš

Ne treba nam ChatGPT da vidimo da Fanatic nije normalan.Zglavkar je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:03Hajde i ti isprobaj ChatGPT. Ne kažem da ti sastavlja komentare, nego prije nego što stisneš "pošalji", samo mu copy-pasteaj to što si mislio napisati i pitaj "je li ovo normalno", ništa više.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:45lazno g..ovno. Internet instagram huligan selektor. Imao si 20 utakmica ti i nestrucni stab da stojite iza prvih 11 iza izmjena ,profesionalno bla bla... kriminalci! Sreca ima ljudi koji su upuceni. Zna kockar da naivni bosnjo pada na sve, tako i na chatgpt emocionalne poruke, bez emocija
mani se instagrama kasperu! Abd ti si bivsi nakon Velsa ,jer tako bi bilo svugdje u normalnim zemljama. "Patriota" koji je izdao Bhf i druge vise puta . Mrššš
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hahahs negdje si zaglavio zglavkaru. Ja zivim u realnom svijetu znam ko je raspali kockar neces mi ti reci sta cu ja pisat, netreba mi digitalni svijet da internet o meni odlucuje jesam ja normalan, ko sam sta sam,da mi daje odgovoreZglavkar je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:03Hajde i ti isprobaj ChatGPT. Ne kažem da ti sastavlja komentare, nego prije nego što stisneš "pošalji", samo mu copy-pasteaj to što si mislio napisati i pitaj "je li ovo normalno", ništa više.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:45lazno g..ovno. Internet instagram huligan selektor. Imao si 20 utakmica ti i nestrucni stab da stojite iza prvih 11 iza izmjena ,profesionalno bla bla... kriminalci! Sreca ima ljudi koji su upuceni. Zna kockar da naivni bosnjo pada na sve, tako i na chatgpt emocionalne poruke, bez emocija
![]()
Pitaj kockara ima li ideju sa turskim drugoligasem kulasinom? Sta bi sa besirovicem to je glavni sta je on trazio igrac a do sad samo 5 minuta igro? Ili djakovac to mu falilo u sredini,samo 1 minut zasad za bosnu ? To pitaj chatgpt i kockara pa postavi na instagram
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Epstein u Tel Avivu hahahahah
Ovakvi vjeruju u ravnu zemlju.
Ovakvi vjeruju u ravnu zemlju.
100%Coolpanda24 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:06Plus ove crtice “—“, također jasan znak da je chatgpt![]()
Nema šanse da je on ovo sastavio, nije on intelektualni kapacitet za nešto ovakvo.
Ja kao neko ko prica njemacki, mogu reci da Barba bolje prica nas jezik nego njemacki. Sumnjam iskreno da on moze ovako nesto napisat na bilo kojem jeziku.denza je napisao/la: ↑26 feb 2026, 18:41Ma on vjerovatno napiše promptove na njemačkom, i onda prevede tekst na bosanski i doda par svojih riječi. Samo je ostavio one duge crtice, pa ga i to odaje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Covjek je Trener a ne filozof, sasvim normalno da mu se zlaze posting takav. Sta ima veze!?
Koristit će chat gpt i kada bude sastavljao taktiku i formaciju