To mu je najteza utakmica do sada u karijeri a nama nije nikada sudio.Eto prilika da vidimo jel ima neke ambicije ili je prodani balijander
Sta li ce ovo bit pa su pustili nase.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To mu je najteza utakmica do sada u karijeri a nama nije nikada sudio.Eto prilika da vidimo jel ima neke ambicije ili je prodani balijander
Prodani balijander, kao i svi ostali... nema apsolutno nikakve veze jesu li naši, zalizani smrad Peljto nam u Kupu nije svirao dva čista penala nakon njihovih igranja rukom, sjetićemo se starta Kvržića na Luliću lani kada je sudio Kazlagić... rekao sam 100x, nema veze ko je sudije, nego samo kakve direktive dobije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:37To mu je najteza utakmica do sada u karijeri a nama nije nikada sudio.Eto prilika da vidimo jel ima neke ambicije ili je prodani balijander
Uvijek kad su nasi ide klanjeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:37To mu je najteza utakmica do sada u karijeri a nama nije nikada sudio.Eto prilika da vidimo jel ima neke ambicije ili je prodani balijander
Jbg nama niko ne valja. Jesu nas zakidali svi ali ne stoji teza.Puas je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:49Uvijek kad su nasi ide klanjeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:37To mu je najteza utakmica do sada u karijeri a nama nije nikada sudio.Eto prilika da vidimo jel ima neke ambicije ili je prodani balijander
Neko je pisao prije par dana da nece biti registrovan na vrijeme, eh sad ne znam da li je to tacno.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:10Posto ne mogu da citam 900 strana nakon poraza,pa ne znam jel se pisalo o tom.Zna li iko ili razumije li se,postoji li mogucnost da novi spic igra sad u subotu?
ronaldo99 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:56Jbg nama niko ne valja. Jesu nas zakidali svi ali ne stoji teza.Puas je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:49Uvijek kad su nasi ide klanjeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:37
Evo recimo zadnji protiv borca na kosevu sudio Hallic kojeg niko od nas ne moze ocima vijdeti, pa odsudio kao najbolji sudija na svijetu.
Polako sacekajmo utakmicu, nemojte odmah drvlje i kamenje. Pa jel onaj bio rekao sudice taj i taj a svi sto je nabrojao suspendovani, a kao provjeren info. Gluposti.
Ako misliš na joga bonito, neće igrati protiv Borca.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:10Posto ne mogu da citam 900 strana nakon poraza,pa ne znam jel se pisalo o tom.Zna li iko ili razumije li se,postoji li mogucnost da novi spic igra sad u subotu?
6b si od drugog mjestaDoktorXabaras je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:23Šta nas briga za tom utakmicom u Banja Luci, ako se i ostvari neki rezultat dobro i jeste ako ne bude šta sad ja ionako ne očekujem ništa posebno. Nikakav pritisak pobjede sam ne treba u toj utakmici, samo da izađemo iz te utakmice bez povreda.
Sinoć smo dobili šamar otrežnjenja i na tom se treba raditi i staviti fokus, pripremiti ekipu fizički i psihički za revanš.
Aduka87 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:396b si od drugog mjestaDoktorXabaras je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:23Šta nas briga za tom utakmicom u Banja Luci, ako se i ostvari neki rezultat dobro i jeste ako ne bude šta sad ja ionako ne očekujem ništa posebno. Nikakav pritisak pobjede sam ne treba u toj utakmici, samo da izađemo iz te utakmice bez povreda.
Sinoć smo dobili šamar otrežnjenja i na tom se treba raditi i staviti fokus, pripremiti ekipu fizički i psihički za revanš.
A drugo mjesto donosi šta?Aduka87 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:396b si od drugog mjestaDoktorXabaras je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:23Šta nas briga za tom utakmicom u Banja Luci, ako se i ostvari neki rezultat dobro i jeste ako ne bude šta sad ja ionako ne očekujem ništa posebno. Nikakav pritisak pobjede sam ne treba u toj utakmici, samo da izađemo iz te utakmice bez povreda.
Pa sami si rekao sve, covjek ko zna ko je, igra za dzabe, a ti dovedes nekoga sa top platom i taj neko ne moze biti, barem kao taj, koji ne znamo ni ko je.Morpheus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:06Otjerao bih Turkeša odmah, ali kako je Spahić za njega Ronaldo? Hajde ti provjeri ko je taj Spahić, koliko golova zabija, itd.Bordo10 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 09:12Koliko je zivot kucka pokazuje i ovaj podatak, mi dajemo 15-20 milja mjesecno za Turkesa, za nista, vec dvije godine, a ovaj Spahic koji igra mozda za dvije tri milje, je za njega Ronaldo, i tu Rahimic vec godinama cupa neke igrace, niotkuda i kako sam kaze svaki dan postaju bolji i bolji, nakon sto ih uzme pod svoje, a mi ovog cekamo vec dvije godine da proradi, ili da se bar jednom ko covjek postavi i zagradi kao da je musko.
Prvo čovjek je nekad igrao stopera, prebačen nekad u napad, znači nije pravi napadač, kao drugo uopšte ne zabija redovno golove, rijetko kad, kao treće dovedi Spahića u Sarajevo i dobit ćeš novog Turkeša.
I kao peto, jučer je zabio gol slučajno, ne zato što je znalac. Banić da nije onako pogriješio ne bi on gola vidio taman da se igralo do 11 navečer.
Pa ova se liga i igra za plasman od 3 do 4 mjesta prva dva mjesta su godinama rezervisana, cim pridjea bices brutalno ponizen i osakacen, cak i prije toga ako kojim slucajem treba namiriti bobe Slogi,Radniku. Dovoljno je vidjeti naseg najboljeg veznig igraca nakon jedne sezone i sokova ovdje ode lik u Goricu prije nego kod nas, nece ljudi da trpe i igraju ovo smece.Rule_hz je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:46Aduka87 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:396b si od drugog mjestaDoktorXabaras je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:23Šta nas briga za tom utakmicom u Banja Luci, ako se i ostvari neki rezultat dobro i jeste ako ne bude šta sad ja ionako ne očekujem ništa posebno. Nikakav pritisak pobjede sam ne treba u toj utakmici, samo da izađemo iz te utakmice bez povreda.
Pa sta imas od drugog mjesta? Ides u konferencije nisi nosioc
Imali smo mi finih šansi, samo što nismo dali gol. Oni su iz jedinog šuta u okvir dali. Biće dole teška utakmica jer su čvrsta ekipa, ali daleko od toga da nemamo šanse za prolaz.teamnorth1989 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:03utakmica od sinoc je pokazala kako ova ekipa zavisi mnogo od Ljajica, ono sto me brine sto nismo sinoc napravili nesto puno sansi. Biti ce zeznuto u Vrapcicima gdje ce Velez vjerovatno igrati bunker, zadrzavanje i valjanje nije nepoznanica u duelima sa nama. Mislim da je sinoc trebao poceti Turkes prije Keremeha kakav god da je spic je klasicni.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], nedimmmm1337, sekac i 21 gost.