FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Momku slomili nogu niko mu ne prilazi, nikakav pritisak na sudije, tribine letargicne. Psuju svojim igracima od do, hoćete da neko napravi neki rezultat. Pa nama pomoci ne moze niko. Sramota velika od tribina do igraca preko uprave.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Halalite na upadu, samo da ti kažem da si pogodio u srž problema.berjan je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:22ne znam vise to sa sudijama stvarno, evo veceras ni sarajevu nije sviran penal lik pucao na go pogodio u ruku igraca veleza , lopta isla prema golu, var u roku par sekundi odlucio da nije penal
ne znam sta da kazem za te sudije vise gledamo samo sebe evo ok , ali sto toliko sviraju protiv nas evo nismo ni opasnost nikome vise , hoce li mi neko objasniti , sve sam vidio ono u posusju i td ja sam skocio da je penal
ali ne znam evo veceras ovo iz sarajeva sa velezom niko se bunio nije, ni trener nije spomenuo da je penal bio i td
valjda mi od nemoci spasavamo se sa tim sudijama i nekakvim urotama
ovo isto sa cvetom vceras ne dao Bog nikome, ali isli su jedan prema drugom lik izbio loptu i sudarile se noge u tom trenutku , nije s ledja nije sa strane nije sa djonom i td,
sudija u tom trenutku nije znao da je slomljena noga a ni vi ni ja
Jednostavno Vico je vidio da jedva čekamo da jedni druge sputavamo. Da se vi sladite kad smo loši i daleko od titule, a mi vama kad se borite za opstanak ili eventualno za evropu. Mirišu krv i gaze nas i gazit će nas dok god mi to pustimo, a ovom se ne nazire kraj.
Fuj kakav smo narod postali, uđeš na teme, samo se priča o onom ko je lošiji od dva sarajevska kluba.
Vama je najveća sreća bila ovih zadnjih godina, neosvajanje titule Sarajeva, isto ko i nama ova vaša borba za opstanak i ovi rezultati nevjerovatni.
Samo se gleda ko će koga više zayebati, uprave šilje qrac na nama navijačima koliko će kome dati ulaznica. Svako brani svoju upravu, a zapravo obje su teška **** koja ne znaju sjest i dogovoriti se... hajmo hordama 2500-3000 na grbavici, a manijacima daj čitav jug i pola zapada. Ljudi ne mogu vjerovati čime se mi bavimo i šta je nama postao uspjeh.
Nama je uspjeh, neuspjeh komšije. Ima li kod nas sarajevske raje imalo ? Vidite li vi stanje na našim tribinama?
Sjever, jug? Znate li šta se dešava, je li iko od vas upućen ? Balavudiju neću brojati, to su šabani, koji nemaju ništa u životu, kome su roditelji ko malom davali telefon i zapuštali ga, on nikakve pažnje nije dobivao i sada koristi to da uzme letvu i otvori nekome glavu, a da ostali kažuu "jaoo jesmo ih satrali" itd... Ista je situacija zahvatila i naš sjever, tipovi koji su u bjegstvu se pitaju tjst kriminalci, a ostali samo klimaju glavom i rade kako ovaj kaže, jer mu ne smije niko ništa. KAD VEĆ MU NE SMIJEŠ NIŠTA, ZAŠTO GA PODRŽAVAŠ? IMAŠ LI DRUGU TRIBINU ZA OTIĆI I PODRŽATI KLUB ILI JE BITNO DOĆI NA SJEVER - JUG, NADROGIRATI SE I NE POGLEDATI UTAKMICU? Likovi ti uzimaju dio od prodaje karti... HALO JE LI TO NORMALNO GDJE?
Bit će stoke što će reći boli me qrac za vas... boli i mene za željom, ali ovo se nikad nije dešavalo našim klubovima. Duša me boli kad vidiš da kod loma noge, neće da pogleda VAR. Okej, možda nije za crvenog i ne djeluje mi ovako na snimku, ali klošaru iz VAR sobe, pukla je noga momku, ljudski reci glavnom da ode da pogleda ima li elemenata za crveni.
Gledam ove komentare naše stoke na PL-Općenito i onda se sjetim vaše stoke u eri Zekića kad su nas krali na svim mogućim poljima. Zgadili su nam fudbal ljudi. Koševo je neuslovno, pa me ne čudi što zimi nema raje, ko nije otišao gore na 3 stepena, ne zna šta je sibir, ali Željo je imao posjetu zadnjih sezona i gledaj šta se desilo. Pogledaš sinoć i syebeš se. Uništavaju nam ono malo nećega što nas raduje u ovoj državi.
Presaberite se raja, neće vas ispuniti što Sarajevo neće osvojiti titulu ove godine, a ni nas da vi ispadnete.
Baš suprotno, vi znajte da nećete osvojiti i kad budete najjači, a nas će isto izbaciti kad osjete krv.
DOK SE NE DIGNU PRAVI NAVIJAČI ŽELJE I SARAJEVA I NE BUDU IZAŠLI NA ULICE ZBOG SAVEZA NIKADA NAM NEĆE BITI BOLJE.
DVIJE NAJVEĆE NAVIJAČKE BAZE U DRŽAVI SU DOVELI DO DNA !!!
U PAMET !
halalite još jednom
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Cinjenica je da je Deni dobar igrac, ali je isto tako cinjenica da cekamo da “proradi” od kad je dosao. Nije nasao formu jos uvijek i treba ga klupirat. Mi smo cak “proigrali” juce kada je on izasao, ako se tako moze reci. Isto tako je cinjenica da ga guraju na ofanzivnog veznog i krilo, iako je ocigledno da mu to ne ide… on vjerovatno treba biti na nekoj CM poziviji u kombinaciji sa hodzicem/pejicem, ne vidim drugi nacin. Mislim da nam je to cak i najbolje sto imamo sada po imenima s tim da je prokop ispred njih na ofanzivnom veznom.
I jos jednom Krpic NE MOZE IGRAT. Doveli ovog Muharema kao neko “pojacanje” opet nam igraju krpic, rakic, jaganjac - sta smo ga dovodili onda?
I jos jednom Krpic NE MOZE IGRAT. Doveli ovog Muharema kao neko “pojacanje” opet nam igraju krpic, rakic, jaganjac - sta smo ga dovodili onda?
- VibeTribeX
- Kontakt:
eto bila je tekma protiv Slogesakahuligana je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:50Sanjaj o tome da se Jug nece pitat i ko to Jugu moze sta zabraniti , ovom pickicama na terenu kad se ulazilo u prostorije kluba i objasnjavalo sta je Zeljo odma su utakmicu poslije proigrali , kad im se dodje na trening objasne stvari kako igraju sljedecu utakmicu , tako ce biti i sad zivi bili pa vidjeli igru protiv Sloge do tad lijep pozdravVibeTribeX je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:39slabo
jucer bas lose izdanje
sad nam ide red tekmi ne zna se koja je gora
nego da se vratimo na zivotom nebitne zitelje sa juga
jel vam jasno da je dosao kraj uticaju u klubu?![]()
![]()
i sta sad?
dok Sanin ne odrijesi kesu i ne dovedemo minimum 8 novih igraca, nista se nece desiti
mozemo se mi prepucavati do sutra
imate li vi sa Juga uticaja ili ne
rezultata nema
ulijetati u kancelarije mozemo svi zajedno svaki dan
ali ovi nefudbaleri proigrati nece
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- VibeTribeX
- Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:55Ne ide to bas tako.
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Znas li sta je najace ako gledamo historijski Milosevic je u zadnjih 15 godina najgori ofanzivni vezni sto ga je Zeljo imao . Ali po trenutnoj formi on je usti q kao Joao Erick . Znaci ne mozes ti meni reci da je Milosevic ista bolji od njega . U ovoj losoj seriji poraza i kad vec ne mozemo zabiti gol niko nije vrijedan spomena uopste i uopce ne treba diskutovati ko je dobar a ko je los jer niko ne zasluzuje da nosi plavi dres . I evo kao primjer ova postava ovih 30 igraca sto ima zeljo potpisanih niko od njih ne bi mogao uci u pocetnu postavu Zeljine ekipe 2011/12 toliko su losi trenutno .Pablo11 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 05:19Nabroj tri bolja igraca u ekipi?zeljovolimte je napisao/la: ↑26 feb 2026, 04:39Ustanem na sehur da bih procitao "Milosevic medju najbolja 3 igraca" , i to mu kriv Adzem, Stojanovic sad i Djurbuzovic. Covjek nema duela dobijenog.
Sta kaze u losoj formi hahahahahaha
Kad je bio u formi tacno?
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nemamo šta halaliti ili ne, svaki objektivan komentar (koliko je to moguće) je dobrodošao. Kad zanemarimo sve što možemo ili ne možemo, tačno jeStriktnoZlo je napisao/la: ↑26 feb 2026, 09:08Halalite na upadu, samo da ti kažem da si pogodio u srž problema.berjan je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:22ne znam vise to sa sudijama stvarno, evo veceras ni sarajevu nije sviran penal lik pucao na go pogodio u ruku igraca veleza , lopta isla prema golu, var u roku par sekundi odlucio da nije penal
ne znam sta da kazem za te sudije vise gledamo samo sebe evo ok , ali sto toliko sviraju protiv nas evo nismo ni opasnost nikome vise , hoce li mi neko objasniti , sve sam vidio ono u posusju i td ja sam skocio da je penal
ali ne znam evo veceras ovo iz sarajeva sa velezom niko se bunio nije, ni trener nije spomenuo da je penal bio i td
ovo isto sa cvetom vceras ne dao Bog nikome, ali isli su jedan prema drugom lik izbio loptu i sudarile se noge u tom trenutku , nije s ledja nije sa strane nije sa djonom i td,
Jednostavno Vico je vidio da jedva čekamo da jedni druge sputavamo. Da se vi sladite kad smo loši i daleko od titule, a mi vama kad se borite za opstanak ili eventualno za evropu. Mirišu krv i gaze nas i gazit će nas dok god mi to pustimo, a ovom se ne nazire kraj.
Fuj kakav smo narod postali, uđeš na teme, samo se priča o onom ko je lošiji od dva sarajevska kluba.
Vama je najveća sreća bila ovih zadnjih godina, neosvajanje titule Sarajeva, isto ko i nama ova vaša borba za opstanak i ovi rezultati nevjerovatni.
Samo se gleda ko će koga više zayebati, uprave šilje qrac na nama navijačima koliko će kome dati ulaznica. Svako brani svoju upravu, a zapravo obje su teška **** koja ne znaju sjest i dogovoriti se... hajmo hordama 2500-3000 na grbavici, a manijacima daj čitav jug i pola zapada. Ljudi ne mogu vjerovati čime se mi bavimo i šta je nama postao uspjeh.
Nama je uspjeh, neuspjeh komšije. Ima li kod nas sarajevske raje imalo ? Vidite li vi stanje na našim tribinama?
Sjever, jug? Znate li šta se dešava, je li iko od vas upućen ? Balavudiju neću brojati, to su šabani, koji nemaju ništa u životu, kome su roditelji ko malom davali telefon i zapuštali ga, on nikakve pažnje nije dobivao i sada koristi to da uzme letvu i otvori nekome glavu, a da ostali kažuu "jaoo jesmo ih satrali" itd... Ista je situacija zahvatila i naš sjever, tipovi koji su u bjegstvu se pitaju tjst kriminalci, a ostali samo klimaju glavom i rade kako ovaj kaže, jer mu ne smije niko ništa. KAD VEĆ MU NE SMIJEŠ NIŠTA, ZAŠTO GA PODRŽAVAŠ? IMAŠ LI DRUGU TRIBINU ZA OTIĆI I PODRŽATI KLUB ILI JE BITNO DOĆI NA SJEVER - JUG, NADROGIRATI SE I NE POGLEDATI UTAKMICU? Likovi ti uzimaju dio od prodaje karti... HALO JE LI TO NORMALNO GDJE?
Bit će stoke što će reći boli me qrac za vas... boli i mene za željom, ali ovo se nikad nije dešavalo našim klubovima. Duša me boli kad vidiš da kod loma noge, neće da pogleda VAR. Okej, možda nije za crvenog i ne djeluje mi ovako na snimku, ali klošaru iz VAR sobe, pukla je noga momku, ljudski reci glavnom da ode da pogleda ima li elemenata za crveni.
Gledam ove komentare naše stoke na PL-Općenito i onda se sjetim vaše stoke u eri Zekića kad su nas krali na svim mogućim poljima. Zgadili su nam fudbal ljudi. Koševo je neuslovno, pa me ne čudi što zimi nema raje, ko nije otišao gore na 3 stepena, ne zna šta je sibir, ali Željo je imao posjetu zadnjih sezona i gledaj šta se desilo. Pogledaš sinoć i syebeš se. Uništavaju nam ono malo nećega što nas raduje u ovoj državi.
Presaberite se raja, neće vas ispuniti što Sarajevo neće osvojiti titulu ove godine, a ni nas da vi ispadnete.
Baš suprotno, vi znajte da nećete osvojiti i kad budete najjači, a nas će isto izbaciti kad osjete krv.
DOK SE NE DIGNU PRAVI NAVIJAČI ŽELJE I SARAJEVA I NE BUDU IZAŠLI NA ULICE ZBOG SAVEZA NIKADA NAM NEĆE BITI BOLJE.
U PAMET !![]()
halalite još jednom
sarajevski fubdal na udru. Imaš sva kluba gdje možeš očekivati da ti dođe više od 5,6 milja utakmici, a derbi može ići i preko 20 milja. Dobro, mi smo što se tiče toga bili izdominirali zadnjih nekoliko sezona i postali pojam za cijelu EX YU, ali šta je sada i šta će uopće biti u narednim mjesecima?
Slabo šta mi navijači možemo tu šta uraditi. Možda će neko reći da je ovo glupost, ali nama trebaju stručni ljudi iz fudbala/nogometa u svim strukturama u savezu i svim takmičenjima na svim pozicijama i tako od vrha ka dole, do struktura svakog kluba. Tvoj post sam shvatio kao ok, nije uredu naslađivati se propašću mrskog komšije i rivala dok ti isti dušmani pilaju granu na kojoj sjediš. Tačno je da smo u svakoj utakmici u ovoj polusezoni bili oštećeni i to se isto dešavalo u proljeće 2021. odnosno još prije toga u jesen 2018. na par utakmica, ali čim stanemo na noge vadit će se klipovi iz 2017.godine kad nisu svirana 2 sumnjiva prekršaja za Slobodu ili možda kazneni udarac za Zrinjski i tako uvijek. Mislim slažem se da se nešto mora uradit, za početak neka zaštita naših klubova (u ovom trenutku možda više nas, ali nebitno) od sudijskog terora.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
MisterBlue
- Kontakt:
Koliko mi sebe lažemo da će išta biti bolje. Nažalost ova sezona je izgubljena a nadam se da se nece okončati na najružniji mogući način. Strah me je i pomisliti da bi nas naši ratnici i politički savez mogli u crno zaviti jer kako kaže neko kad je mogao Borac ispast što ne bi i mi, ako im se za to ukaže prilika. Izgovor za lošu igru ne može biti stanje terena jer i druge ekipe igraju ili Rudar što nas je nadigrao ko da su Barcelona. Menadžerski talovi, prebacivanje odgovornosti jednih sa drugih, nedovođenje igrača u zimskom prelaznom roku na vrijeme, uigravanje jedne pa zatim izvođenje druge startne postave, jedan čovjek ne može biti i sportski direktor i tehnički i vodit finansije i pregovarat s igračima i skautirat igrače, ne mogu reći da je krivac za ovakvo stanje na tabeli Nijaz jer je tu od decembra ali se nadam da će Nijaz ove ublehaše što su u Klubu i oko Kluba zadnjih 15 godina otjerati i zabraniti im pristup. Također ova kurcobolja od strane Kluba da se javno oglasi oko suđenja gdje momku slome nogu a ne bude ni faul a da je borac u pitanju siguran sam da bi skićali i mjaukali dok ne bi dobili ono što traže. Vrijeme je da se izvrši pritisak i na Džeku kao kapitena repke, legende BH fudbala i našeg najpoznatijeg fudbalera i da se jasno kaže šta se misli o sranju u savezu!
Zadnja izmjena: MisterBlue, dana/u 26 feb 2026, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Dino i kompanija jos u klubu? Ostavke?
Po tebi je i Osmanovic dobar stoper, cisto da napomenemo.Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:04Znas li sta je najace ako gledamo historijski Milosevic je u zadnjih 15 godina najgori ofanzivni vezni sto ga je Zeljo imao . Ali po trenutnoj formi on je usti q kao Joao Erick . Znaci ne mozes ti meni reci da je Milosevic ista bolji od njega . U ovoj losoj seriji poraza i kad vec ne mozemo zabiti gol niko nije vrijedan spomena uopste i uopce ne treba diskutovati ko je dobar a ko je los jer niko ne zasluzuje da nosi plavi dres . I evo kao primjer ova postava ovih 30 igraca sto ima zeljo potpisanih niko od njih ne bi mogao uci u pocetnu postavu Zeljine ekipe 2011/12 toliko su losi trenutno .Pablo11 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 05:19Nabroj tri bolja igraca u ekipi?zeljovolimte je napisao/la: ↑26 feb 2026, 04:39Ustanem na sehur da bih procitao "Milosevic medju najbolja 3 igraca" , i to mu kriv Adzem, Stojanovic sad i Djurbuzovic. Covjek nema duela dobijenog.
Sta kaze u losoj formi hahahahahaha
Kad je bio u formi tacno?
Fk Željezničar.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
StriktnoZlo je napisao/la: ↑26 feb 2026, 09:08Halalite na upadu, samo da ti kažem da si pogodio u srž problema.berjan je napisao/la: ↑26 feb 2026, 01:22ne znam vise to sa sudijama stvarno, evo veceras ni sarajevu nije sviran penal lik pucao na go pogodio u ruku igraca veleza , lopta isla prema golu, var u roku par sekundi odlucio da nije penal
U PAMET !![]()
halalite još jednom
Ja evo dvije godine raju molim i pisem kad ce doc vrijeme da kažemo dosta kao grad Sarajevo jer slijep covijek vidi sta nam rade godinama al niko ni rijeci.
Hvala dragom Bogu pa sve vise citam slicnih misljenja.... I iskreno se nadam da ce se otvoriti tema na osnovu ovog jer promjene su potrebne sto prije.
Savez unazad 6-7 godina sabotira samo sto nekada kao sto rece bili smo mnogo jaci i jedni i drugi imao si neki identitet i nisu ti mogli ništa... Sada 10 godina poslije kako stvari idu prije ce tabela izgledati Borac Zrinjski Velež Siroki/Sarajevo i mi negdje u borbi sa Rudarom i Radnikom... Osmijeh na licu Dodika i Vice nema kraja i to svi znamo
Ugasili su Olimpik koji takodjer ugasen smisleno upravo jer gdje ce Sarajevo imat 3 premijerligasa.......... Ljudi dragi...
Ali najace evo u 3 utakmice gdje smo gubili 1-0 to jest posusje velez i sad Sloga. Rudar necu ni da spominjem jer su nas demolirali na sred grbavice. Ali u Posusju je kriv Seedorf 100 posto jer je njegov igrac pobjegao . U mostaru Bicakcic i Galchev prave penale i to bas glupe penale . A sad se bicakcic okliznuo protiv sloge. To brate sto ti ne pratis fudbal to je druga stvar ti si frajer koji ubjedjuje da je Milosevic dobar evo koliko vec utakmica igra ljudi ga lakse zaobilaze nego Sasu Matica na ulici a jos nije imao kljucnog pasa a da ne spominjemo asistencije i gola. Naravno ja govorim protiv pravih ekipa Slaviju moze pobijediti malo jaca ekipa sa termina . A eto Karamko sad niti igra u Poljskoj niti je mu vise ekipa prvoplasirana. Nego igra za ekipu koja je na 6 mjestu to jest ne igra jer ne zna.Pablo11 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:52Po tebi je i Osmanovic dobar stoper, cisto da napomenemo.Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:04Znas li sta je najace ako gledamo historijski Milosevic je u zadnjih 15 godina najgori ofanzivni vezni sto ga je Zeljo imao . Ali po trenutnoj formi on je usti q kao Joao Erick . Znaci ne mozes ti meni reci da je Milosevic ista bolji od njega . U ovoj losoj seriji poraza i kad vec ne mozemo zabiti gol niko nije vrijedan spomena uopste i uopce ne treba diskutovati ko je dobar a ko je los jer niko ne zasluzuje da nosi plavi dres . I evo kao primjer ova postava ovih 30 igraca sto ima zeljo potpisanih niko od njih ne bi mogao uci u pocetnu postavu Zeljine ekipe 2011/12 toliko su losi trenutno .
Sasvim moguća opcija da ispadnemo, a Čelik uđe, u savezu podršku nemamo to je valjda svima jasno.
Nekog kvaliteta u igračkom kadru i nema, tako da kao neki pokušaj izlaza iz krize vidim u tome da ih neko naloži, pa da ginu za svaku loptu, jer tehnički teško možemo parirat ikom.
Pitanje je ko to može, jedino Osim i Sablja u tandemu.
Nekog kvaliteta u igračkom kadru i nema, tako da kao neki pokušaj izlaza iz krize vidim u tome da ih neko naloži, pa da ginu za svaku loptu, jer tehnički teško možemo parirat ikom.
Pitanje je ko to može, jedino Osim i Sablja u tandemu.
Ne radi se ovdje samo o golovima vec o nesigurnosti koju unosi. Pogledaj primanje Osmanovica protiv posusja kada su stvorili sansu nakon iste greske. Da ne spominjem prvi dio sezone i onaj pas po kojem je poznat. Pas jucer ne bi dodao ni najbrzem na svijetu tri metra ispred sebe, a pogotovo ne Bicakcicu na onakvom terenu u 95oj. Hoces reci da je Galchev los igrac zbog penala? Da je Bicakcic uzasan zbog penala?Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:09Ali najace evo u 3 utakmice gdje smo gubili 1-0 to jest posusje velez i sad Sloga. Rudar necu ni da spominjem jer su nas demolirali na sred grbavice. Ali u Posusju je kriv Seedorf 100 posto jer je njegov igrac pobjegao . U mostaru Bicakcic i Galchev prave penale i to bas glupe penale . A sad se bicakcic okliznuo protiv sloge. To brate sto ti ne pratis fudbal to je druga stvar ti si frajer koji ubjedjuje da je Milosevic dobar evo koliko vec utakmica igra ljudi ga lakse zaobilaze nego Sasu Matica na ulici a jos nije imao kljucnog pasa a da ne spominjemo asistencije i gola. Naravno ja govorim protiv pravih ekipa Slaviju moze pobijediti malo jaca ekipa sa termina . A eto Karamko sad niti igra u Poljskoj niti je mu vise ekipa prvoplasirana. Nego igra za ekipu koja je na 6 mjestu to jest ne igra jer ne zna.Pablo11 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:52Po tebi je i Osmanovic dobar stoper, cisto da napomenemo.Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:04
Znas li sta je najace ako gledamo historijski Milosevic je u zadnjih 15 godina najgori ofanzivni vezni sto ga je Zeljo imao . Ali po trenutnoj formi on je usti q kao Joao Erick . Znaci ne mozes ti meni reci da je Milosevic ista bolji od njega . U ovoj losoj seriji poraza i kad vec ne mozemo zabiti gol niko nije vrijedan spomena uopste i uopce ne treba diskutovati ko je dobar a ko je los jer niko ne zasluzuje da nosi plavi dres . I evo kao primjer ova postava ovih 30 igraca sto ima zeljo potpisanih niko od njih ne bi mogao uci u pocetnu postavu Zeljine ekipe 2011/12 toliko su losi trenutno .
Bicakcic ce nam najvise valjati zbog svlacionice, jucer skoro bez greske odigrao, galchev isto skolovan igrac, nespreman ali ce biti dobar. I nije se bicakcic okliznuo vec je pokusao stici loptu koju niko na svijetu ne moze razumiti zasto je onako poslana.
Fk Željezničar.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Raspored iducih pet kola: Zrinjski, Sloga (gostujuca), Borac Siroki (gostujuca), Sarajevo
Sa ovakvom igrom i sudjenjem, gdje mozemo uzeti bodove?
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
sanjinusto je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:25Raspored iducih pet kola: Zrinjski, Sloga (gostujuca), Borac Siroki (gostujuca), Sarajevo
Pitanje za milion dolara, recimo da mozemo Slogu uzeti jer realno su najlosiji uz nas .
Siroki mozemo do boda
Nema potrebe da se lazemo- Milosevic je tragikomedija od igraca, sto je pokazao na svakoj utakmici. Dino ga je protiv Sloge izveo vec na poluvremenu. Otkako je on u venzom redu, mi nismo utakmice dobili. Ko ne vidi koliko je los, taj ne treba ni pratiti fudbal.
Drugim rijecima, Sosic je za njega Messi.
Drugim rijecima, Sosic je za njega Messi.
Je li mi pricamo o istom bicakcicu fudbaleru koji je vjecito u Cvajti bio . Dok je igrao za Hoffeinheim imali 2 sezone gdje su zavrsavali 3 i 4 on grijao klupu kod njih. Ja sam zbog igraca kao sto je on prestao pratiti repku ne mogu da gledam dijasporce iz klubova koji su donji dio tabele bundeslige ili eventualno sredina jos je gore kad su iz Cvajte koje boli briga hoceli repka pobjediti ili izgubiti sta on ima popravljati stanje u svlacionici sta on zna sta je Zeljo odrastao u njemackoj sa bosnom povezanom samo jer je rodjen ovdje prije nego sto je rat krenuo . I on meni treba da spasava svlacionicu . Treba igrace opet poceti tuci kao sto su prije ih hvatali po prodavnicama kako kupuje pive i napadali ih sad opet isto tako treba. Mi u Konjicu jedan se dere znamo gdje zivite nakon 8 poraza u gostima kad nas Mulalic pobijedi sa Igmanom . Sta sad ove igrace ne zanima nisu oni odrasli u bosni da znaju sta je ovaj klub , oni dok primaju redovnu platu njih boli briga .Pablo11 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:15Ne radi se ovdje samo o golovima vec o nesigurnosti koju unosi. Pogledaj primanje Osmanovica protiv posusja kada su stvorili sansu nakon iste greske. Da ne spominjem prvi dio sezone i onaj pas po kojem je poznat. Pas jucer ne bi dodao ni najbrzem na svijetu tri metra ispred sebe, a pogotovo ne Bicakcicu na onakvom terenu u 95oj. Hoces reci da je Galchev los igrac zbog penala? Da je Bicakcic uzasan zbog penala?Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:09Ali najace evo u 3 utakmice gdje smo gubili 1-0 to jest posusje velez i sad Sloga. Rudar necu ni da spominjem jer su nas demolirali na sred grbavice. Ali u Posusju je kriv Seedorf 100 posto jer je njegov igrac pobjegao . U mostaru Bicakcic i Galchev prave penale i to bas glupe penale . A sad se bicakcic okliznuo protiv sloge. To brate sto ti ne pratis fudbal to je druga stvar ti si frajer koji ubjedjuje da je Milosevic dobar evo koliko vec utakmica igra ljudi ga lakse zaobilaze nego Sasu Matica na ulici a jos nije imao kljucnog pasa a da ne spominjemo asistencije i gola. Naravno ja govorim protiv pravih ekipa Slaviju moze pobijediti malo jaca ekipa sa termina . A eto Karamko sad niti igra u Poljskoj niti je mu vise ekipa prvoplasirana. Nego igra za ekipu koja je na 6 mjestu to jest ne igra jer ne zna.
Bicakcic ce nam najvise valjati zbog svlacionice, jucer skoro bez greske odigrao, galchev isto skolovan igrac, nespreman ali ce biti dobar. I nije se bicakcic okliznuo vec je pokusao stici loptu koju niko na svijetu ne moze razumiti zasto je onako poslana.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nazalost mislim da prve bodove uzimamo tek u Aprilu protiv Posusja na Grbavici. Neka nam je Bog na pomoci da ostanemo u ligisanjinusto je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:25Raspored iducih pet kola: Zrinjski, Sloga (gostujuca), Borac Siroki (gostujuca), Sarajevo
Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: SAMOREALN0 i 40 gostiju.