Kakav kup brate mili ne loži ih da maštaju o evropi nego da su pametni da pošalju juniore u Doboj kako bi sačuvali svježinu za jako bitne mečeve koji im dolaze. Gledaj rasporeda od 14 preostalih utakmica Borac, Zrinjski i Sarajevo dolaze na Grbavicu i oni gostuju njima. Od ovih kući gdje bi kao "mogli" uzeti bodove dolaze Velež, Široki, Sloga i Posušje idu davljenicima. Nema više 12 klubova da ih Sloga kao prije dvije godine ostavlja u ligi. Sada svi imaju šanse za opstanak i kako igraju njihovi konkurenti svi su Arsenal za njihjurisicduska je napisao/la: ↑26 feb 2026, 08:23Koliko se god mi sprdali s njima a i oni sami sa sobom, naravno sve to zasluženo, bas su u jednom nepovoljnom položaju. A mogu vrlo lako okrenut sezonu, ocekivanja od lige su svakako gotova, treba im par domaćih pobjeda za opstanak, nije to nedostižno. A kup mogu okrenut tamo, i od fijaska napravit uspješnu sezonu. Dugo je do polufinala može se svašta uigrat i pregrupisat.
Ostali su bez svih bitnih igraca : Šosić, Cvetanovski, Karamarko i Boljevic , a ove zamjene su bas poupitnog kvaliteta. Uz to su već 2 trenera potrošili, sad moraju pod pritiskom zaposliti i trećeg jer Dino Đurbuzovic fkt ne može ovo promijenit u njihovu korist.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma placu vazda isti. Jesu nas svi zakidali ali zadnjih par derbija je sudjenje bilo ok. Zadnji recimo na kosevu sto je Halkic odsudio je odradio bez greske.
Doduse zadnji u Bl su nas odrali kao zeca. Al nebitno, treba igrati biti bolji na terenu i pobjediti.
Doduse zadnji u Bl su nas odrali kao zeca. Al nebitno, treba igrati biti bolji na terenu i pobjediti.
Sve je pogodio haver, samo njega slušaj.Posebna pažnja u ovom kolu bit će usmjerena na derbi u Banjoj Luci gdje Borac dočekuje Sarajevo, a susret će voditi Armin Kukić iz Bugojna uz asistente Gorana Ilinčića (Prijedor) i Mirzu Demira (Kakanj).
VAR tim čine Dragan Todić i Aleksandar Smiljanić, dok je četvrti sudija Elvedin Topuzović.
Moze li da oni izaberu sudiju? Evo ako prati ovaj forum neko iz saveza, dajte sarajevskoj braci i jevrejima da oni biraju sudije kad god igraju protiv nas. Od onoga u var-u do glavnog
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Preko googla sam otvorio taj nazovi portal, čim sam vidio da članak nema potpis autora bar u inicijalima vidio sam koliko je sati a odustao sam kad sam pročitao Željezničar iz Sarajeva.
Široki - Sloga, Dragan Petrović
Masakrirao nas u Prijedoru pa nije uspio pa daj sad opet
Masakrirao nas u Prijedoru pa nije uspio pa daj sad opet
- Combattente87
- Kontakt:
Takođe podržavam prijedlog, samo da ne kmeče ko sise ovdje 3 dana pred utakmicu....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kako protiv kamenjara mora suditi Peljto ili Nihad a protiv nas šalju ove nekakve anonimuse?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Combattente87
- Kontakt:
Pitaj Beusa
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Beusa i/ili Vicu, isto sranje drugo pakovanje.Combattente87 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 12:27Pitaj Beusa
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ima li kakavih radova u BL, kod njih se u entitetu uvijek nešta renovira pred dolazak navijača iz Sarajeva? Lijepi strah...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
DOJAVA:
Sve je zavrseno zakup.
Finale igraju zrinjski-zeljeznicar.
Zeljeznicar osvaja.
Sve je zavrseno zakup.
Finale igraju zrinjski-zeljeznicar.
Zeljeznicar osvaja.
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Realno druze neki dan ja nabrojah 5 pomocnih koji se non stop vrte na tekmama Borca , i gle cuda 2 od tih 5 sude protiv Sarajeva .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
19vendetta87
- Kontakt:
I ja sam tako cuo, 1:3 rezultat ce biti u Doboju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Shategabri
Zato što nemamo predstavnike u Savezu.
Nismo toliko uticajni da bi mogli dirigovati koji će nam sudija suditi.
Koševo Zapad
Rivali smo ali ovo sto se radi Sarajevu je uzas
Borac je u petak igrao namjestenu tekmu protiv sloge sa pola snage
Sarajevo igralo juce kup
I oni stave derbi u subotu umjesto da se ljudima da ravnoprwvno da bude a to je termin nedelja....
Jos im posalje ovog sudiju i ove pomocnike ovo je lakrdija samo takva
Borac je u petak igrao namjestenu tekmu protiv sloge sa pola snage
Sarajevo igralo juce kup
I oni stave derbi u subotu umjesto da se ljudima da ravnoprwvno da bude a to je termin nedelja....
Jos im posalje ovog sudiju i ove pomocnike ovo je lakrdija samo takva
A zgodno kada iz Laktaša sude ( vare )Vorovus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:00Elitne sudije za elitne utakmice.
Peljto i Nihad su iz Sarajeva, nije zgodno da nam često sude u našim međusobnim utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, dzumihz, Kaunas, MikiPirs, rishovski, Rule_hz, s4mke, Vanja8, Vorovus, Zaboljesutra, Zeljoo1921 i 70 gostiju.
.png)