Š.B. im je posebno mrzak zbog slučaja Vedran, da je bio neki drugi klub u finalu to bi progutali i prećutili.successminator je napisao/la: ↑26 feb 2026, 18:39Da, pred utakmicu finala. Oglasili su se nakon domaćeg poraza od ŠB u prventvu, vas niko nije spominjao. Da je do vas, oglasili bi se nakon uzvratne utakmice protiv vas.
“iz federalne kasabe”Očekivao bih nešto kreativnije od tebe, ne da se ovako ofiraš.
Da, u polufinalu, ali to je veoma irelevantno u ovom kontekstu. Ja bih na vašem mjestu šutio, ali čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Pratim ligu generalno, imaš problem sa time? Imam klubove koje simpatišem i to je sve. Druga stvar, i to je irelevantno u ovom kontekstu.
Sad ću iskoristiti argument koji tvoja ekipa često koristi: ako je namješteno, što niste pare uzeli na kladionici, ili ćeš mi reći da niko iz Banjaluke nije znao prije utakmice?
Nisu to vidjeli “svi” nego je vama lakše reći da ste Vicin alat za potkusurivanje i fudbalska prostitutka iskorištena od strane omraženih federalnih Sarajlija nego da su vas ljudi pošteno pobijedili. Nije vam dovoljan onaj jedan Kup što ste im pustili pa se trudite dokazati da ste ih i prošle godine pustili.![]()
Revanš četvrtfinala Zrinjski - Sarajevo je takođe bio kriminal, ovi iz Zrinjskog iako su cijelu utakmicu zaostajali jedan gol nikako nisu htjeli da napadnu, golman Zrinjskog krade vrijeme u 90oj umjesto da leti po loptu i vraća u teren, govor tijela njihovih igrača... sve je bilo čudno.
Onda ovo polufinale... Borac ih oduči na Koševu u prvoj, Sarajevo bez šanse cijelu utakmicu.
Ide revanš, Sarajevu su trebala dva gola za prolaz direktno. Borcu dva gola u BL te sezone nije dao ni Panatinaikos, LASK, Omonia, Olimpija, Rapid... štaviše, niko u Evropi nije uspio da pobijedi u BL te sezone ni minimalno.
I onda dodje Sarajevo koje u prvoj utakmici nije moglo da stvori postenu sansu i bas oni zabiju dva gola i to bas kad im dva trebaju za prolaz. A Borac bas na toj utakmici ne postigne ni jedan.
I onda poslije 4 dana dolaze nam opet u prvenstvu i uzimamo ih lagano kao da su Kozara, bas kao sto ih je uzeo i Siroki Brijeg. Desavanja oko finala i to saopstenje su samo potvrdili ono sto mi je postalo sumnjivo jos u 1/4.
Borac i Zrinjski su pušteni da se pobiju oko titule, a Sarajevu su se svi sklonili u kupu radi mira u savezu. Sarajevo zauzvrat dijelilo bodove u prvenstvu.