FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
19%
2. Borbu za Evropu
177
44%
3. Sredinu tabele
65
16%
4. Borbu za opstanak
83
21%

Ukupno glasova: 399

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 26 feb 2026, 19:59

Pact1921 je napisao/la:
26 feb 2026, 19:49
Pablo11 je napisao/la:
26 feb 2026, 18:46
Pact1921 je napisao/la:
26 feb 2026, 18:10

Pa samo jedna vokalan dio grupe je protiv Amara i zbog njih se nece nikad ni vratit . Ali eto bolje dovesti Maksimovica pa za mjesec dana trazit novog trenera . Jest da ja opet imam vise povjerenja u Maksimovica nego sto sam imao u Stojanovica jer sam ja odmah napisao da nece docekati april . Na kraju nije docekao ni Mart pa sam to fulio .
Citav stadion je aplaudirao nemoj spinovati bezveze. Ne pitaju se navijaci ni forum, vec nije u opticaju za ozbiljnog trenera isto kao ni Maksimovic.
Bogami po trenutnoj prici nije ni blizu kako ti prezentujes. Ljudima je vise dosta gubljenja to sto ti ne zelis najbolje za ovaj klub to je drugo . Sa takvim razmisljanjem si vise pitar nego navijac Zeljeznicara i mi dok se ne promjeni razmisljanje nece dici trofej pa evo cekam vec 13 godina umrijet cu necu docekat da vidim kako slavimo titulu prvaka BiH.
Ne znam sto se raspravljam ti svakako ne ides vise na utakmice. Sjecas se toga?
Fk Željezničar.

berjan

Post Postao/la berjan » 26 feb 2026, 20:02

ne razumijem sa amarom to, hoce li neko objasniti tim ljudima ikad ili nece da izvade dupe iz zemlje, lik davao svoje pare posudjivao , placao sudije sa bankomata dizao i nema sta ne

poslije dosli drugi ljudi odhebali lika , rekli nista nije davao, lik tuzio i dobio

ne razumijem fakat , ko bi na kugli zemaljskoj davao svoje pare i kad dodju drugi odhebu ga protjeraju iz kluba rekao ok uredu je to halal, normalno da se probudi inat

ne shvatam zaista evo ako nesto nisam razumio i td neka mi objasni ovdje argumentima nekim ili informacijama koje nemam

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 26 feb 2026, 20:16

Pablo11 je napisao/la:
Pact1921 je napisao/la:
26 feb 2026, 18:10
lakilone je napisao/la:
26 feb 2026, 17:38

Valjda da se osluskuje vec bi bio Amar, 90% navijaca je za njega.
Pa samo jedna vokalan dio grupe je protiv Amara i zbog njih se nece nikad ni vratit . Ali eto bolje dovesti Maksimovica pa za mjesec dana trazit novog trenera . Jest da ja opet imam vise povjerenja u Maksimovica nego sto sam imao u Stojanovica jer sam ja odmah napisao da nece docekati april . Na kraju nije docekao ni Mart pa sam to fulio .
Citav stadion je aplaudirao nemoj spinovati bezveze. Ne pitaju se navijaci ni forum, vec nije u opticaju za ozbiljnog trenera isto kao ni Maksimovic.
Keru na lobotomiju pa laži da je pljesce cijeli dan, smetljaru

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 26 feb 2026, 20:17

Ilievski 8 utakmica 9 golova a nama bio preskup šteta a možda i nije htio doći u našu ligu.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 26 feb 2026, 20:26

berjan je napisao/la:
26 feb 2026, 20:02
ne razumijem sa amarom to, hoce li neko objasniti tim ljudima ikad ili nece da izvade dupe iz zemlje, lik davao svoje pare posudjivao , placao sudije sa bankomata dizao i nema sta ne

poslije dosli drugi ljudi odhebali lika , rekli nista nije davao, lik tuzio i dobio

ne razumijem fakat , ko bi na kugli zemaljskoj davao svoje pare i kad dodju drugi odhebu ga protjeraju iz kluba rekao ok uredu je to halal, normalno da se probudi inat

ne shvatam zaista evo ako nesto nisam razumio i td neka mi objasni ovdje argumentima nekim ili informacijama koje nemam
A sve je tako jedostavno. I da su dizali kredit u banci,banka bi trazila svoje pare plus kamata. Jasna stvar.
I svim normalnim je jasno to sve,samo narkomani koji kruze okolo ne kontaju to,jer im je mentor rekao nesto sasvim drugo.

Samo Edis Mulalic.

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 26 feb 2026, 20:27

U ovom trenutku ne bih volio ni Amara ni Edisa, nikog našeg trenera/navijaca. Razlog jer je grozna situacija i ne bih volio da po ko zna koji put "potrosimo" naše za kratko vrijeme. Dusa bi me zabolila da krene po zlu i da cujem zvizduke ili psovke sa tribina.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 26 feb 2026, 20:29

Ne mogu vjerovati da je Kosorić dobio neku funkciju u klubu, stručni štab Djurbuzović, Mulaosmanović i Gušo, navijači prizivaju Sablju i Amara....

Hoćemo li se mi pomaknuti iz ovog mjesta u kojem tapkamo i leglu amaterizma?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

berjan

Post Postao/la berjan » 26 feb 2026, 20:33

Railwayman30 je napisao/la:
26 feb 2026, 20:26
berjan je napisao/la:
26 feb 2026, 20:02

A sve je tako jedostavno. I da su dizali kredit u banci,banka bi trazila svoje pare plus kamata. Jasna stvar.
I svim normalnim je jasno to sve,samo narkomani koji kruze okolo ne kontaju to,jer im je mentor rekao nesto sasvim drugo.

Samo Edis Mulalic.
nije lik davao sa kamatom, to su kamate sto je sud propisao radi neplacanja duga, sasvim normalno ko i u ostalim presudama

a nikad nebi ni doslo do toga da se ljudski ponasalo reklo ok rijesiti ce se nego ga odhebali ko zadnju shushu i jos se pravili budale kakve pare

berjan

Post Postao/la berjan » 26 feb 2026, 20:35

sofronije je napisao/la:
26 feb 2026, 20:27
U ovom trenutku ne bih volio ni Amara ni Edisa, nikog našeg trenera/navijaca. Razlog jer je grozna situacija i ne bih volio da po ko zna koji put "potrosimo" naše za kratko vrijeme. Dusa bi me zabolila da krene po zlu i da cujem zvizduke ili psovke sa tribina.
da zato i ja ne navijam za to jer ovo se nece promjeniti za 3 utakmice, od ljeta pa sta bude

sad i maksimovic mi je top , jer drugi bolji ti nece doci sad

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 26 feb 2026, 20:44

berjan je napisao/la:
26 feb 2026, 20:35
sofronije je napisao/la:
26 feb 2026, 20:27
da zato i ja ne navijam za to jer ovo se nece promjeniti za 3 utakmice, od ljeta pa sta bude

sad i maksimovic mi je top , jer drugi bolji ti nece doci sad
:thumbup:
A Amara bih volio na neku funkciju SD ili nesto slicno. Covjek obozava fudbal i redovno gleda utakmice i nizih liga i PL , voli fudbal pa ako iko ima "nos" da prepozna sta nam fali u tom trenutku(koji tip igraca) to je on.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 26 feb 2026, 20:49

Samo Amar Osim! Dozivotni ugovor..

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 26 feb 2026, 21:15

Sad mi je krivo što nismo doveli bar do ljeta Vučkića ili Despotovića. Pa mi imamo tarabe u napadu. Poslije Cvete jos više se suzio izbor. Nadam se da će se sad izboriti Freeman ili Ibraheem za prvi tim i da ćemo ih imati priliku gledati. Mali Dragović sasvim korektan bio imao je 3-4 ukradene lopte i dva tri jaka duela gdje je izašao kao pobjednik. Više pokazao protiv Sloge nego Deni.

berjan

Post Postao/la berjan » 26 feb 2026, 21:30

popishali smo i vuckica i tog kad se spominjalo, star ovo ono

ma vratiti holandjane i staviti smotu koningsa u spica, ja msm jedna ce ga slucajno pogoditi i uci u go, lik koliko je smotan nece ga ni odbrana znati kako da ga cuva

ali opet napominjem, da bi dao go neki napadac bilo koji mora mu lopta doci , mora neko da podvali, mora neki centarsut biti
ja u zivotu gore vezne linije i bekova nisam vidio, alic igracina nekim lik 0 asista , 0 centarsuteva, puca koju god dobije
odinaku treba prekriziti da ce nekome ubaciti ali MORA igrati lik jedini moze stici nekog unazad a nema vise gulasvilija da ga baca, mora igrati lik ili smo gotovi, i ovaj galcev nema pojma u odbrani , gore mozda nije los zna sa loptom
ove iz vezne ne treba ni spominjati ljudi nemaju ni pokusaj proigravanja a ne sta vise, ma ne mogu drzati loptu 2 sekunde a ne sta vise

nema nam druge u ovoj situaciji, holadnezi su pod ugovorom i nece raskinuti dzaba ih placamo

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 26 feb 2026, 21:39

Ne treba izmisljati toplu vodu. Amar Osim.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 26 feb 2026, 21:49

Pablo11 je napisao/la:
26 feb 2026, 19:59
Pact1921 je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:

Bogami po trenutnoj prici nije ni blizu kako ti prezentujes. Ljudima je vise dosta gubljenja to sto ti ne zelis najbolje za ovaj klub to je drugo . Sa takvim razmisljanjem si vise pitar nego navijac Zeljeznicara i mi dok se ne promjeni razmisljanje nece dici trofej pa evo cekam vec 13 godina umrijet cu necu docekat da vidim kako slavimo titulu prvaka BiH.
Nikad se ne zna mozda se ja opet vratim na Grbavicu , statut nikad jos nije potpisan . Ne zna niko kako funkcionise trenutno upravljacka struktura , a Nijaz Brkovic sta radi zadnjih 2 mjeseca za njega Tunovic i Kovacevic izgledaju kao Perez i Laporte.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 feb 2026, 21:51

Pact1921 je napisao/la:
26 feb 2026, 21:49
Pablo11 je napisao/la:
Pact1921 je napisao/la:

Nikad se ne zna mozda se ja opet vratim na Grbavicu , statut nikad jos nije potpisan . Ne zna niko kako funkcionise trenutno upravljacka struktura , a Nijaz Brkovic sta radi zadnjih 2 mjeseca za njega Tunovic i Kovacevic izgledaju kao Perez i Laporte.
Hahahaahhaahahaa ima smisla, kad pocnemo pobjedjivati ti se vrati. Sta je to Nijaz lose uradio osim loseg odabira trenera?
Fk Željezničar.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 26 feb 2026, 21:55

Orvel je napisao/la:
26 feb 2026, 21:39
Pa ako je istina da je kao Nijaz u losim odnosima s Amarom, onda tesko klubu i navijacima jer je neko odlucio staviti svoj ego i ponos prije uspjeha, tj opstanka kluba. Nek im je na sramotu, svakome ko se tako ponasa.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 feb 2026, 22:00

Pact1921 je napisao/la:
26 feb 2026, 21:49
Pablo11 je napisao/la:
Pact1921 je napisao/la:

E jbg sad.

Nijaz je za dva mjeseca trebao napraviti cuda, popraviti stanje u klubu i pocistiti sva gowna koja su njegovi prethodnici 10 godina ostavljali iza sebe.
Ni Laporta ni Perez ovo stanje ni bi mogli popaviti. 10 godina javasluka, nerada, lutanja, nesposobnosti, amaterskih odluka itd.
Covjek pogrijesio sa jednim trenerom i vec idu prozivke :oops: kako smo postali toksican klub :sick:

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 26 feb 2026, 22:09

Zanimljivo!
Još zanimljivije bi bilo da se ljudi udruže,pruže ruku jedni drugim a sve da Željo postane ono što jeste:NAJVEĆI i najprepoznativiji klub u državi.Ne mogu vjerovati da sad kad je došao novac ne mogu ljudi sjesti i uraditi najbolje za klub.Svi ti ljudi ne vjerujem da su i ako su oštetili Želju,to svjesno uradili,niko nije tu prokletu koronu naručio da uništi sve na zemaljskoj kugli.Ok neki su stradali više neki su izdržali.Ne radi se odavno onako kako bi mi to svi željeli glede omladinskog pogona,infrastrukture itd.Ali zar ne mogu navijači,uprava prvi pozvati sve a tu mislim na trenera Amara Osima bivše uprave itd da se sad zajedničkim snagama ovaj voz pogura u pravom smjeru a svi znamo šta je to.Mislim da je to velika šansa i uz bazu navijača koje Željo ima da bi se kroz par godina napravio pomak.Trenutno vjerujem da bi Amar možda uz Sablju pa zašto ne i Svraku mogli motivisati i prizvati talenat koji ovde u ovoj ekipi ipak postoji.Naravno prvi korak je uvijek najteži!Pozdrav za sve prave navijače Fk Željezničar!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 feb 2026, 22:11

PointBlank je napisao/la:
26 feb 2026, 21:55
Orvel je napisao/la:
26 feb 2026, 21:39
Pa ako je istina da je kao Nijaz u losim odnosima s Amarom, onda tesko klubu i navijacima jer je neko odlucio staviti svoj ego i ponos prije uspjeha, tj opstanka kluba. Nek im je na sramotu, svakome ko se tako ponasa.
Odakle uopste prica da su Amar i Nijaz u losim odnosima ?

Uostalom, zasto bi se Amar vracao u ovu korumpiranu ligu kojom vladaju Vico i njegova banda ? zasto bi sebe izlagao da ga svako kolo zayebavaju razni Njegomirovici, Gigovici, Muse i ostala gamad ? sad kad se napokon izvukao iz tog blata.
Pa normalni ljudi bjeze iz ovo septicke jame zvane PLBIH. Pogledaj slucaj Zorana Zekica koji je dingospo, covjek kasnije shvatio gdje je dosao, u kakav mulj.
Ovo i jest liga za mediokritete tipa Adzem, Jusufbegovic, Maksimovic i sl.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 feb 2026, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”