Možda u San Andreasu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- feniksptica
- Kontakt:
U pravu si
BL je sve manje i manje Šeher. Ybga. A nekad bili gradjani, gospoda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To ce da pece godinama gore nego sifilisAvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:41A jel te boli puno što "vašoj" ligi srpski i hrvatski klub mora dizati evropski koeficijent jer ste vi nesposobnirishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:33Vi ste se morali priključiti savezu koji smo mi osnovali i klubovi iz Sarajeva,Zenice,Tuzle,Mostara,Bihaća,Travnika... Bez nas nema lige ni saveza niti mogućnosti da igrate bilo šta osim RS lige iz koje se ne mozete nigdje plasirat osim u BiH ligu...
Kapiraš? Odmah nema ni reprezentacije,nema ničega.. Mozete možda pokušat u Srbiji neku nižu ligu ako vas prime..![]()
![]()
![]()
Pa logično, ipak su oni previše bitni UEFI i njih se sve pita. Oni su stubovi nosioci lige.Vorovus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:44Opet šupljiraš. Evo konkretno, na kraju sezone Velez, Zeljo i Sarajevo istupe iz lige.rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:33Vi ste se morali priključiti savezu koji smo mi osnovali i klubovi iz Sarajeva,Zenice,Tuzle,Mostara,Bihaća,Travnika... Bez nas nema lige ni saveza niti mogućnosti da igrate bilo šta osim RS lige iz koje se ne mozete nigdje plasirat osim u BiH ligu...
Kapiraš? Odmah nema ni reprezentacije,nema ničega.. Mozete možda pokušat u Srbiji neku nižu ligu ako vas prime..
Mislis da se liga ne bi popunila iz nizih liga i da se ne bi igrala Evropa?
Mislis da UEFA-u boli neka stvar za vasa mahalska sranja?
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Pa manje smo utakmica međusobno odigrali prije rata, razlog je jer ste većinom bili drugoligaš.
MNON
Skim se vi raspravljate sviju mi ko da su sta bitni ovdje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bez tih klubova nema lige... Niti saveza... S kim ces popunit ligu? S klubovima koji nemaju ni stadione ni lovu..jedva se krpe u federalnoj ligiVorovus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:44Opet šupljiraš. Evo konkretno, na kraju sezone Velez, Zeljo i Sarajevo istupe iz lige.rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:33Vi ste se morali priključiti savezu koji smo mi osnovali i klubovi iz Sarajeva,Zenice,Tuzle,Mostara,Bihaća,Travnika... Bez nas nema lige ni saveza niti mogućnosti da igrate bilo šta osim RS lige iz koje se ne mozete nigdje plasirat osim u BiH ligu...
Kapiraš? Odmah nema ni reprezentacije,nema ničega.. Mozete možda pokušat u Srbiji neku nižu ligu ako vas prime..
Mislis da UEFA-u boli neka stvar za vasa mahalska sranja?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kakvi ste vi moroni koji dijele klubove na bosnjacke, srpske i hrvatske
nema ovoj drzavi pomoci, mamuzanje mrtvog konja, jbg 
Banjaluka je bila šeher, sad je pod okupacijom izbjeglica iz Knina, Vukovara, Sarajeva i sl.. Srpsko Sarajevo nikad nije postojalo, niti će. To mjesto se zove Lukavica.
Jedini moron tu si ti koji ne vidiš šahovnice na svakom grbu klubova H komponente i trobojku na skoro svakom grbu S komponente. Dakle, sami se dijele na ove i one, ne dijelimo ih mi.
Da Bošnjaci šta mogu već bi blokirali Vicu i Beusa.rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:54Bez tih klubova nema lige... Niti saveza... S kim ces popunit ligu? S klubovima koji nemaju ni stadione ni lovu..jedva se krpe u federalnoj ligiVorovus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:44Opet šupljiraš. Evo konkretno, na kraju sezone Velez, Zeljo i Sarajevo istupe iz lige.rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:33
Vi ste se morali priključiti savezu koji smo mi osnovali i klubovi iz Sarajeva,Zenice,Tuzle,Mostara,Bihaća,Travnika... Bez nas nema lige ni saveza niti mogućnosti da igrate bilo šta osim RS lige iz koje se ne mozete nigdje plasirat osim u BiH ligu...
Mislis da UEFA-u boli neka stvar za vasa mahalska sranja?Cim te Bošnjaci blokiraju u savezu nema te sile da se liga nastavi... Bez Borca se može igrati jer ste priključeni ligi države koju je priznala Uefa a koju ne volite
![]()
Popunićemo sa Leotarom, GOŠK-om i Zvijezdom 09. Ajde samo istupite.
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 26 feb 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
I poslije rata hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
To ti je isto da si me pitao jel mi krivo što je Misimović asistirao i davao golove za BiHAvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:41A jel te boli puno što "vašoj" ligi srpski i hrvatski klub mora dizati evropski koeficijent jer ste vi nesposobnirishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:33Vi ste se morali priključiti savezu koji smo mi osnovali i klubovi iz Sarajeva,Zenice,Tuzle,Mostara,Bihaća,Travnika... Bez nas nema lige ni saveza niti mogućnosti da igrate bilo šta osim RS lige iz koje se ne mozete nigdje plasirat osim u BiH ligu...
Kapiraš? Odmah nema ni reprezentacije,nema ničega.. Mozete možda pokušat u Srbiji neku nižu ligu ako vas prime..![]()
![]()
![]()
I treba da dižete koeficijent,omogućili smo vam da igrate Europu a ne da vam najveci uspjeh bude kup Milana Jelića
Hocete li sklanjati “okupaciju”… pitam onako… kontam da ce na celu biti Ramo sa sinovima ispred HZ i ManijakaNoProfit je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:00Banjaluka je bila šeher, sad je pod okupacijom izbjeglica iz Knina, Vukovara, Sarajeva i sl.. Srpsko Sarajevo nikad nije postojalo, niti će. To mjesto se zove Lukavica.
Jedini moron tu si ti koji ne vidiš šahovnice na svakom grbu klubova H komponente i trobojku na skoro svakom grbu S komponente. Dakle, sami se dijele na ove i one, ne dijelimo ih mi.
Vico i Beus ce svakako jos malo i noga... I zasto bi ugrozili reprezentaciju blokiranjem saveza.. Znamo da vam je želja da je nema..Vorovus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:00Da Bošnjaci šta mogu već bi blokirali Vicu i Beusa.rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:54Bez tih klubova nema lige... Niti saveza... S kim ces popunit ligu? S klubovima koji nemaju ni stadione ni lovu..jedva se krpe u federalnoj ligiCim te Bošnjaci blokiraju u savezu nema te sile da se liga nastavi... Bez Borca se može igrati jer ste priključeni ligi države koju je priznala Uefa a koju ne volite
![]()
Koji tačno Bošnjaci? Ovi koji su već u savezu i poslušno klimaju glavom?rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:54Bez tih klubova nema lige... Niti saveza... S kim ces popunit ligu? S klubovima koji nemaju ni stadione ni lovu..jedva se krpe u federalnoj ligiVorovus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:44Opet šupljiraš. Evo konkretno, na kraju sezone Velez, Zeljo i Sarajevo istupe iz lige.rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:33
Vi ste se morali priključiti savezu koji smo mi osnovali i klubovi iz Sarajeva,Zenice,Tuzle,Mostara,Bihaća,Travnika... Bez nas nema lige ni saveza niti mogućnosti da igrate bilo šta osim RS lige iz koje se ne mozete nigdje plasirat osim u BiH ligu...
Mislis da UEFA-u boli neka stvar za vasa mahalska sranja?Cim te Bošnjaci blokiraju u savezu nema te sile da se liga nastavi... Bez Borca se može igrati jer ste priključeni ligi države koju je priznala Uefa a koju ne volite
![]()
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
4 godine, godine tuge, godine bola, godine tuge 
zahvalite se amerima sto nase zaustavise pred Banja Lukom, kako rece onaj vas komandant, svi su kofere spakovali i spremni da bjeze preko drine, Banja Luka ce past. Eh da su nam dali jos 5 dana, danas se ne bi raspravljali s vamaVorovus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:00Da Bošnjaci šta mogu već bi blokirali Vicu i Beusa.rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:54Bez tih klubova nema lige... Niti saveza... S kim ces popunit ligu? S klubovima koji nemaju ni stadione ni lovu..jedva se krpe u federalnoj ligiCim te Bošnjaci blokiraju u savezu nema te sile da se liga nastavi... Bez Borca se može igrati jer ste priključeni ligi države koju je priznala Uefa a koju ne volite
![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Mislis zajedno sa HVO, HSO, ARBIH i Amerima zajedno? Mislis na sve te i tu situacijuplisek je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:09zahvalite se amerima sto nase zaustavise pred Banja Lukom, kako rece onaj vas komandant, svi su kofere spakovali i spremni da bjeze preko drine, Banja Luka ce past. Eh da su nam dali jos 5 dana, danas se ne bi raspravljali s vamaVorovus je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:00Da Bošnjaci šta mogu već bi blokirali Vicu i Beusa.rishovski je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:54
Bez tih klubova nema lige... Niti saveza... S kim ces popunit ligu? S klubovima koji nemaju ni stadione ni lovu..jedva se krpe u federalnoj ligiCim te Bošnjaci blokiraju u savezu nema te sile da se liga nastavi... Bez Borca se može igrati jer ste priključeni ligi države koju je priznala Uefa a koju ne volite
![]()
Fulao si temu, ide zagrijavanje za vikend i Borac-Sarajevo.
Veležovci uživaju u rezultatima svog kluba, navijači Zrinjskog se spremaju za realnost PLBiH dok se sa Grbavice ni ne oglašavaju.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, NazorUso, Ramirez i 18 gostiju.