Donrodosao tebra !
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mozete se vi obojica saget nodiju realno i to pod uslovom da vam momak dozvoliShevko je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:30BogaljNazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:55Cek, cek, cek, vi se s "ovim" raspravljate ???dedo26 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:48
On za par mjeseci puni 23 godine, a ima 10 minuta u profi fudbalu. Rijetki su koji s takvim CVom naprave karijeru, ali nista nije nemoguce. Mislim da je realnost za njega na ljeto posudba u Karlsruhe, Nurnberg i slicne timove. Ja bih najvise volio da u Hoffenhaimu ima 90 minuta, al to je daleko od realnosti.
I Nermin Crnkic rahmetli je meni djelovao brutalno u Tuzla Sitiju, ali to je Premier liga BiH. Isto tako 3 liga njemacke nije mjerilo, tek treba da se dokaze.
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Malo na kenu, a malo vise na jasara
-
19vendetta87
- Kontakt:
Građom tijela izgleda kao da mu je 13, kad ono njemu 19 godina 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zato što ima tu ćasu na glavi pa ga to zeza. Kad bi se ošišao na neku normalnu frizuru ozbiljnije bi izgledao.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 23:19Građom tijela izgleda kao da mu je 13, kad ono njemu 19 godina![]()
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Onaj Sipic (20) otisao u Braunschweig i evo zabio za drugi tim
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Dok u BiH čekaju u Hrvatskoj su zasukali rukave i rado bi ga vidjeli u svojoj reprezentaciju. Hrvatski nogometni savez (HNS) je već napravio prvi korak, a u sve se uključio i selektor mlade reprezentacije Ivica Olić.
“Razgovarao sam sa ljudima iz HNS-a i selektorom Ivicom Olićem. Jedan od prvih ljudi nakon transfera koji mi se javio bio je Ivica Olić poželio mi je sreću, dao savjete i imali smo ugodan razgovor. Ignorisanje selektora Krunića sam prihvatio kao njegovu odluku i ja je poštujem, mislim da je pitanje za selektora zašto je sa nekim igračima u kontaktu, a zašto sa mnom nije. Ali ponavljam odluke od svih trenera poštujem” – emotivno je rekao Mikulić.
On ima 20 godina i sigurno je da bi trebao da bude budućnost fudbalske reprezentacije BiH, ali kako stvari stoje nije ni na radaru selektora Zmajeva Sergeja Barbareza jer ni sa njim nije bilo kontakta do sada.
“Razgovora sa selektorom Barbarezom nije bilo do današnjeg dana, siguran sam da ako nastavim ovako da igram da će ih biti, ali ako i ne bude poštovaću odluku. Selektora Barbareza veoma cijenim i poštujem i želim mu da našu reprezentaciju odvede na Svjetsko prvenstvo. Što se tiče kontakta sa ljudima iz saveza kontaktiran sam samo od gospodina Dalibora Šilića (koordinatora svih omladinskih selekcija), čestitao mi je na transferu i poželio puno sreće i uspjeha u novom klubu” – istakao
Meni ovo djeluje kao klasicno menadzerisanje njegovog agenta,vidim da je i Ganibeg krenuo da stanca clanke o malcu.. jasno mi je sta Stefan Bulic pokusava, i mislim da nikako ne idu pravim putem. Znamo da je Barba odstranio Pirica zbog Husarica i piskaranja po drustvenim mrezama, a ovaj Bulic je veci idiot od Husare, kako vidim..tako da,skroz ppogresan pristup ima,ako ovamo misli ''doci do Barbe'' tj reprezentacije,dobro se zayebo
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma jašta ba, Bulić je stoka, a svakako i radi sa Husarom.RightBack je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:02Meni ovo djeluje kao klasicno menadzerisanje njegovog agenta,vidim da je i Ganibeg krenuo da stanca clanke o malcu.. jasno mi je sta Stefan Bulic pokusava, i mislim da nikako ne idu pravim putem. Znamo da je Barba odstranio Pirica zbog Husarica i piskaranja po drustvenim mrezama, a ovaj Bulic je veci idiot od Husare, kako vidim..tako da,skroz ppogresan pristup ima,ako ovamo misli ''doci do Barbe'' tj reprezentacije,dobro se zayebo
Ovaj mali da je toliko kvalitetan koliko misli ne bi ovako molio indirektno preko novina za poziv. Kvalitetni igrači nemaju potrebu za tim stvarima.
Lijep bi bio gest ali ne treba pretjerivati i očekivati da će barbarez javljati se i čestitati svakom igraču koji napravi transfer iz naše lige. Ne znam na šta bi to licilo. Okej je kontaktirati igrače u svojoj selekciji i čestitati kad već ih vidjas i suradjujes sa njima ali ovo je stvarno previše.
Omladinski selektor jeste mogao i to je već na njemu što nije jer mu je u reprezentaciji bio Mikulić.
Omladinski selektor jeste mogao i to je već na njemu što nije jer mu je u reprezentaciji bio Mikulić.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imamo li kakve sanse da uzmemo Avdica?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovaj mali avdic iz crvene zvezde je bas dobar a tek mu je 18 godina, otac mu je igro po bosni dok je bio igrac...
Ja se samo bojim da ovi igraci koje spominjemo u zadnje vrijeme, Mahmić, Jakupović, Đurić i ekipa neće ispuhati čim (i ako) zaigraju za nas. Zašto? Pa zato što imamo puno negativnih iskustava sa igračima oko kojih je bio veliki hajp poput Baždara, Tahirovića, Gigovića i sličnih, čije karijere očigledno propadaju puno brže od očekivanog.
Ovo govorim gledavši ovog Baždara... ljudi moji pa ovo je ništa!
Ovo govorim gledavši ovog Baždara... ljudi moji pa ovo je ništa!
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mama mu se tesko nosi s ovim, a dijete je jos daleko od ikakve karijere
Haha evo hvale ga nije dzabe sigurno, nadamo se najboljem
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Avdic je Rom ili ti ciganin i to srpski,a oni su veci Srbi od pravih Srba,barem to pokusavaju,haha
Nemojte lupati..
Ima sanse da zaigra, njegov otac voli bosnu i prati nasu ligu i reprezentaciju.
Spahic je vec 100% tajno razgovaro sa njima.
Vidjecemo kako ce odluciti, na kraju ipak Adem odlucuje8

.jpg)