FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bilo je i prije vice isto stvarno ubijate sa tom pricom, od kako postoji liga tako je , tako je bilo u jugoslaviji isto i bice tako i u buducnosti jer mi smo takvi i to je to, pa sto velez , zeljo i td nisu nogli prvaci biti, pogledajte podcaste i intervjue starih igraca , cut cete kad kazu eto nije uprava bila spremna i td
mnogo je igara iza kulisa, bilo i bice, moras imati full paket za rezultate tako je biko i biti ce kod nas dugo jos
brko je to rjesavao i prije vice, mladi ovi prate 3 god zadnje pa misle vico izmislio ovo , glupo nek se ne uvijedi neko
mnogo je igara iza kulisa, bilo i bice, moras imati full paket za rezultate tako je biko i biti ce kod nas dugo jos
brko je to rjesavao i prije vice, mladi ovi prate 3 god zadnje pa misle vico izmislio ovo , glupo nek se ne uvijedi neko
Nijedna liga na svijetu nije cista. Uvijek bude muljavine, cak i onim najjacim svijetskim ligama tipa egleska, spanska itdberjan je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:17bilo je i prije vice isto stvarno ubijate sa tom pricom, od kako postoji liga tako je , tako je bilo u jugoslaviji isto i bice tako i u buducnosti jer mi smo takvi i to je to, pa sto velez , zeljo i td nisu nogli prvaci biti, pogledajte podcaste i intervjue starih igraca , cut cete kad kazu eto nije uprava bila spremna i td
Ali nikad nije bio ovakav kriminal kao kod nas u zadnje 3,4 sezone. Nikad !
Svaki kolo je neki cirkus i zesci kriminal u reziji sudija. Pa evo naseg Zelju su najvise ostetili ove sezone, bila je neka tabela timova koji su osteceni. Yebu nas sudije kako stignu, nebitno jel gostovanje ili Grbavica. Zato sto im se moze. To pokazuje koliko smo grohnuli
I sad neki prizivaju da se Amar vrati i ucestvuje u tome
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 feb 2026, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Mnogo važnije od trenera je da novi Statut bude odobren od Ministarstva, sve dok se to ne desi mi smo u nekoj sivoj zoni što se uprave tiče. Ovi svi nabrojani treneri koje novinari povezuju da nama ne mogu u istu rečenicu sa Amarom. Pitanje svih pitanja je želi li on da bude trener, nakon toga želi li Sanin to. Sve ostalo je nebitno.
Ako ima imalo istine u ovom da ce doci Maksimovic,Mulalic je 3x bolja opcija.
- BiHSportman
- Kontakt:
Pa kad bi trebao biti ponovo odobren?Hrasno15 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:23Mnogo važnije od trenera je da novi Statut bude odobren od Ministarstva, sve dok se to ne desi mi smo u nekoj sivoj zoni što se uprave tiče. Ovi svi nabrojani treneri koje novinari povezuju da nama ne mogu u istu rečenicu sa Amarom. Pitanje svih pitanja je želi li on da bude trener, nakon toga želi li Sanin to. Sve ostalo je nebitno.
Zna li se otprilike kad bi se mogao imenovati novi trener i da li ce se potraziti jos koji igrac koji je slobodan na trzistu
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ovo što je zrinjskom večeras svirao kontra faul u našoj ligi bi im dao penal. Vidjet ćemo suđenje protiv nas u ponedjeljak. Očekujem nekog balijandera na centru ala Kazlagić da nas osakati u prvom poluvremenu sa kartonima i sjeckanjem igre. Nadam se da im nećemo dati da dišu i da ćemo konačno izaći grubo i agresivno i da ćemo biti opasniji i bolji. Valjda će sutra i trener pa makar to bio i stručnjak s Arene Maksimović.
Ermin Sivac glavni a Elvedin Topuzovic VARMisterBlue je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:01Ovo što je zrinjskom večeras svirao kontra faul u našoj ligi bi im dao penal. Vidjet ćemo suđenje protiv nas u ponedjeljak. Očekujem nekog balijandera na centru ala Kazlagić da nas osakati u prvom poluvremenu sa kartonima i sjeckanjem igre. Nadam se da im nećemo dati da dišu i da ćemo konačno izaći grubo i agresivno i da ćemo biti opasniji i bolji. Valjda će sutra i trener pa makar to bio i stručnjak s Arene Maksimović.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Kad sam ja govorio da treba dovesti Mehanovića slobodan bio. Nemamo igrača koji ce podbaciti loptu kad se ekipe zatvore. Svi znamo sta je radio u Tuzli i Radniku nosioc igre bio. Samo zamislite evo sad Prokop Hodzić Mehanović
Gledam ovu sliku iz drona sa jucerasnje preskonferencije. Koliko je samo ovaj teren nemarom i neodrzavanjem masakriran godinama unazad, milion rupa i neravnina, bas sramota
Kada ga usklade sa ZakonomBiHSportman je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:49Pa kad bi trebao biti ponovo odobren?Hrasno15 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 22:23Mnogo važnije od trenera je da novi Statut bude odobren od Ministarstva, sve dok se to ne desi mi smo u nekoj sivoj zoni što se uprave tiče. Ovi svi nabrojani treneri koje novinari povezuju da nama ne mogu u istu rečenicu sa Amarom. Pitanje svih pitanja je želi li on da bude trener, nakon toga želi li Sanin to. Sve ostalo je nebitno.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Zar je Hodzic dobio sve papire?
nije jos
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Onda dovodjenje Hodzice totalni promasaj, **** ih papiri.
-
Omerta1921
- Kontakt:
Kad cemo opet postati navijaci fudbalskog kluba Željezničar, a ne bilo kojeg pojedinca koji jeste ili nije u klubu?
-
MarcosSenna
- Kontakt:
Za ove kojima nije jasna kamata na dug od prije 10 godina ili koliko već neka izguglaju inflaciju, vremensku vrijednost novca ili nek uzmu 3 marke pa odu kupiti kutiju cigara ko prije 10 godina.
A za sastav mislim da Vinicius nije igrač za početni sastav, on može na umornu odbranu od 70+ na brzinu nešto on niti ima snage za 90' niti se daje u duelima, svaki gubi. Daj radije tog Huskovica naprijed ili nekog juniora ako vec nema pojačanja. Ili igrati sa 2 špica Krpića i još jednog pa nešto na centaršut probati napokon je ima ko i zavrnut od bekova.
A za sastav mislim da Vinicius nije igrač za početni sastav, on može na umornu odbranu od 70+ na brzinu nešto on niti ima snage za 90' niti se daje u duelima, svaki gubi. Daj radije tog Huskovica naprijed ili nekog juniora ako vec nema pojačanja. Ili igrati sa 2 špica Krpića i još jednog pa nešto na centaršut probati napokon je ima ko i zavrnut od bekova.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Red bi bio da se teren malo uvalja sto bi se reklo, da barem na nesto lici.
Jesmo pali u svim segmentima, ovdje izgleda samo je bitno ko ce uzeti lovu.
Jesmo pali u svim segmentima, ovdje izgleda samo je bitno ko ce uzeti lovu.
Mene samo zanima sad kad izgubimo od Zrinjskog a izgubit cemo ljudi igraju egal sa Crystal Palacom proslogodisnjim osvajacem FA kupa. Hoce li vrh grupe odluciti da se opet dize na jugu eto sad se jug prave ali eto na istoku : Valja se potruditi pa izgubiti 5 zaredom . To ce biti najbolji pokazatelj je li grupa jos uvijek neovisna od svih vanjskih utjecaja.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
2,25 na Zrinjski eto uzmi pare kad znas sta ce biti. Ti si jedan on onih sto jedva ceka kiks da mozes reci eto jesam vam rekao…Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:48Mene samo zanima sad kad izgubimo od Zrinjskog a izgubit cemo ljudi igraju egal sa Crystal Palacom proslogodisnjim osvajacem FA kupa. Hoce li vrh grupe odluciti da se opet dize na jugu eto sad se jug prave ali eto na istoku : Valja se potruditi pa izgubiti 5 zaredom . To ce biti najbolji pokazatelj je li grupa jos uvijek neovisna od svih vanjskih utjecaja.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, KrajinaTm87, sassari i 42 gosta.