Da je izveo normalan i smislen sastav, drugu priču bi pričali. Kyeremech i Menalo u špicu, oba metar i žilet, protiv one dvije strvine Hrkača i Serbecica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sta je izvor ovoga? sto ne pise niko o tome?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ma suplja ba kakva bomba more kamera i svega
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
brate bude belaj u gradu kroz 15 minuta kljix pise, a ne za dvije bombe u centru grada. Neka mu do jutra vremena da se objavi ovo, al kad ne bude ovo je noga sa foruma. Garant ubaceni element
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Niko ti protiv nas nema kapacitet, a mi dva dana igramo, za dvije dobre sanse, ide kod nas na bolje, ali nemojte bgt o kapacitetu, da danas podjemo osvajat trebat ce nam deset godina da imamo uporiste za nasu prepotenciju.
Generalno ,ovi novi sa 10, 20 postova sa ekskluzivama su ubaceni elementi, ali necemo nista zuriti, ne potvrdi li se u toku sutrasnjeg dana, zavrsce pisanje ovdje
Nikad ovog lika nisam ni vidio da sta pise ovdje, kakve crne bombe bas ce neko kroz ferhadiju titovu mc donalds i imas 12 kamera brat bratu, kosevo ne vidim svrhu da ko sta gore stqvlja niti ima gdje pusto sve ko pustinja.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
mozda je prvi put tu pa kad je vidio na sta lice tribine konto bomba bacena.Vanja8 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:10Generalno ,ovi novi sa 10, 20 postova sa ekskluzivama su ubaceni elementi, ali necemo nista zuriti, ne potvrdi li se u toku sutrasnjeg dana, zavrsce pisanje ovdje
Drug nije to bomba samo se nije ulagalo odavno
-
Gangevil111
- Kontakt:
E cuj bomba, pa kod nas se pise o svakoj saobracajnoj nesreci, kad izbuse gume na autima, pogotovo bi se pisalo o bombama 
- luckystrike
- Kontakt:
Mali plavi, manite se bombanja. Gledajte kako cete zrinjski docekati pa vam valja opet slogi na preslusavanje.
Gangevil111 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:51Provjereno je, jedna postavljena na VIP ulaz iznad zapada, druga u titovu, cak je policija bila jutros na uvidjaju. Mirvic nesto muti.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Bolesno se zajebavati sa takvim stvarima.
Pretrgli se od finih sansi, dva suta i i to je to.fks74 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:08Imali smo mi finih šansi, samo što nismo dali gol. Oni su iz jedinog šuta u okvir dali. Biće dole teška utakmica jer su čvrsta ekipa, ali daleko od toga da nemamo šanse za prolaz.teamnorth1989 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:03utakmica od sinoc je pokazala kako ova ekipa zavisi mnogo od Ljajica, ono sto me brine sto nismo sinoc napravili nesto puno sansi. Biti ce zeznuto u Vrapcicima gdje ce Velez vjerovatno igrati bunker, zadrzavanje i valjanje nije nepoznanica u duelima sa nama. Mislim da je sinoc trebao poceti Turkes prije Keremeha kakav god da je spic je klasicni.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lijepo će ih dočekati, po običaju izgubiti i onda izletiti i iz Kupa. "Starosjedioci" su toluckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2026, 00:07Mali plavi, manite se bombanja. Gledajte kako cete zrinjski docekati pa vam valja opet slogi na preslusavanje.
- napoleon72
- Kontakt:
Da ih je poredao u 4231 ko Jakir, 5:0 bi bilo aa?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
pisalo bi se po portalima da je istinaGangevil111 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:51Provjereno je, jedna postavljena na VIP ulaz iznad zapada, druga u titovu, cak je policija bila jutros na uvidjaju. Mirvic nesto muti.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kkkdbr, Napapijri, Semrush [Bot], Tatamata1946 i 38 gostiju.