Aj ispravi ga bar za pravopis kad nemas neki adekvatan odgovorGeneral505 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:23Neznam, posljeEdincapitano je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:47Pises gluposti, Amar je super odigrao obe utakmice. Naravno da u 180 minuta neces biti PERFEKTAN u svakom duelu protiv igraca kao Vini, Mbappe itd.General505 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 09:22Nista specijalnoo i jako jako neuvjerljivo u obje utakmice, na momente i lose.
Sve se nekako svelo na to kao da zaustavi Vinicijusa, kao taj neki bespotrebni rivalitet da se napravi ko je jači, a zanemarili se interesi kluba bar ovdje na forumu.
I bas prema tome svemu, Benfika je i ispala bas od Vinicijusa a ponajmanje od Reala.
Ali to donekle i oprostivo, ali alarmantno je da o dvije utakmice nijedan duel 1 na 1 nije dobio protiv nimalo uvjerljivog Karerasa
To su činjenice.
Umorio se bio zadnji 15-20 u obe utakmice i tu je pao malo, ali je pokazao da moze svoju brzinu nositi s Vinijum, to je ogromna stvar. Neznam sta ce kacis oko Karerasa toliko a ne govoris nista koliko puta je zatvorio Vinija.
Pravi bosnjo, samo negativac. Svaka cast Amaru, iznenadio me skroz da se moze nositi na ovom nivou.![]()
Nisi ni pravopis savladao a pricao bi o nogometu
Pokusaj popraviti pravopis pa tek onda mozes sa mnom pricati o nogometu
Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Amar Dedić
-
General505
- Kontakt:
.Edincapitano je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:35Yebote pravopis, nismo u skoli. Znas ti vrlo dobro sta ja pisem ali nemas odgovor jer nemas pojma o fudbalu, da je sinoc Juranovic igrao kao Amar ili neki srbin, hvalio bi ga kako je dobar.General505 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:23Neznam, posljeEdincapitano je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:47
Pises gluposti, Amar je super odigrao obe utakmice. Naravno da u 180 minuta neces biti PERFEKTAN u svakom duelu protiv igraca kao Vini, Mbappe itd.
Umorio se bio zadnji 15-20 u obe utakmice i tu je pao malo, ali je pokazao da moze svoju brzinu nositi s Vinijum, to je ogromna stvar. Neznam sta ce kacis oko Karerasa toliko a ne govoris nista koliko puta je zatvorio Vinija.
Pravi bosnjo, samo negativac. Svaka cast Amaru, iznenadio me skroz da se moze nositi na ovom nivou.![]()
Kaze mi lik pravopis na forumu oko fudbala, joj budale![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma smijesno, a on bas fino pise, bez tacki itd. Ako cemo oko pravopisa.M1k3y je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:36Aj ispravi ga bar za pravopis kad nemas neki adekvatan odgovorGeneral505 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:23Neznam, posljeEdincapitano je napisao/la: ↑26 feb 2026, 10:47
Pises gluposti, Amar je super odigrao obe utakmice. Naravno da u 180 minuta neces biti PERFEKTAN u svakom duelu protiv igraca kao Vini, Mbappe itd.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa poenta i jest zaustaviti Vinija i onda si dosta toga riješio. Amar je to i uradio, naravno, nije moguće da Vinija 100% zaustaviš i to niko ne može. Vinija usporavaš i to je Amar uradio. Odigrao je u sva tri meča odlično, i u napadu je par puta prošao naprijed i bio sam ali nije dobio loptu. A ovo protiv Carrerasa pa Yamal nije njega uspio proći i zaustavio ga je Carreras.General505 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 09:22Nista specijalnoo i jako jako neuvjerljivo u obje utakmice, na momente i lose.
Sve se nekako svelo na to kao da zaustavi Vinicijusa, kao taj neki bespotrebni rivalitet da se napravi ko je jači, a zanemarili se interesi kluba bar ovdje na forumu.
I bas prema tome svemu, Benfika je i ispala bas od Vinicijusa a ponajmanje od Reala.
Ali to donekle i oprostivo, ali alarmantno je da o dvije utakmice nijedan duel 1 na 1 nije dobio protiv nimalo uvjerljivog Karerasa
To su činjenice.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Svaka tema na ovom forumu ima jednog dezurnog seronju, kojem je glavna zanimacija u zivotu da kontrira svima i da blati igraca.
Bukvalno. Sasvim dobri nastupi Dedica u sva 3 meca sa Realom. Pogotovo sto Viniciusa ne moze niko zaustaviti u potpunosti. On ce izmajmunisati neko gol uvijek.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naravno da će biti tu i tamo propusta u 3 utakmice protiv Reala, ko ne bi imao?!
Generalno je odigrao dobro utakmice. Na momente pomislim da je mogao i bolje, ali onda skontam koliko su u ofanzivnom dijelu retardirani (pogresne odluke, sebičnost…) igrači Benfice i onda sasvim drugačije tumačim stanje na terenu.
Primjera radi, Amar je sinoc imao u par navrata brisani prostor ispred sebe ali ne bi dobijao nikako pas ili bi ga kasno dobio.
Ono sto posebno nervira u igri Benfice jeste konstantno donošenje pogrešnih poteza u završnici. I sinoc su imali mimo onih par opasnih suteva bar još 5,6 vrlo dobrih situacija da ugroze protivnički gol ali uprskaju u ključnom trenutku.
Sto se tiče Viniciusa, dobro ga je čuvao. Za sinoćnji pogodak Amar ni sekunde nije kriv.
Za Vinijev gol u Lisabonu - pa ono ulazi 1 od 100. Nema se tu šta vise pametovati.
Amar se jedino može kriviti za gol Mbappea, ali on je suštinski na kraju bio bezvrijedan.
Ostaje im sada borba za LP u nacionalnom prvenstvu. Sumnjam da mogu do titule ako uzmemo u obzir njihovu nikakvu igru tokom cijele sezone.
Generalno je odigrao dobro utakmice. Na momente pomislim da je mogao i bolje, ali onda skontam koliko su u ofanzivnom dijelu retardirani (pogresne odluke, sebičnost…) igrači Benfice i onda sasvim drugačije tumačim stanje na terenu.
Primjera radi, Amar je sinoc imao u par navrata brisani prostor ispred sebe ali ne bi dobijao nikako pas ili bi ga kasno dobio.
Ono sto posebno nervira u igri Benfice jeste konstantno donošenje pogrešnih poteza u završnici. I sinoc su imali mimo onih par opasnih suteva bar još 5,6 vrlo dobrih situacija da ugroze protivnički gol ali uprskaju u ključnom trenutku.
Sto se tiče Viniciusa, dobro ga je čuvao. Za sinoćnji pogodak Amar ni sekunde nije kriv.
Za Vinijev gol u Lisabonu - pa ono ulazi 1 od 100. Nema se tu šta vise pametovati.
Amar se jedino može kriviti za gol Mbappea, ali on je suštinski na kraju bio bezvrijedan.
Ostaje im sada borba za LP u nacionalnom prvenstvu. Sumnjam da mogu do titule ako uzmemo u obzir njihovu nikakvu igru tokom cijele sezone.
Samo još malo popraviti defanzivu i odluke kada dođe do šesnaesterca i to je bek svjetske klase. Mi ga moramo koristiti kao što PSV koristi Desta, povremena zamjena pozicija, a u posjedu da Esmir više napada sredinu, a Amar dubinu po strani.
Ja ne mogu da vjerujem koliko sportski portal od yebenog Sinana Sinanovica ozbiljnije i profesionalnije djeluje od ove splacine
naprijed rejal
Ovi su postali stvarno jadni, i jedino vrijedno dolaska na portal je forum.
Trebamo nagovorit nekoga nek napravi forum da se svi đuture tamo prebacimo, a ovi neka pišu o Livakoviću, Modriću, Delijama i Vučiću
-
signalidunapark
- Kontakt:
Da, jedino vrijedno...Pun forum trolova, psihopata, maloumnika i idota bez ijednog moderatora. Forum je slika i prilika ovog smeća od portala.231983 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:08Ovi su postali stvarno jadni, i jedino vrijedno dolaska na portal je forum.
Trebamo nagovorit nekoga nek napravi forum da se svi đuture tamo prebacimo, a ovi neka pišu o Livakoviću, Modriću, Delijama i Vučiću
Ma dobro, ne govorim o tom segmentu foruma. Nego u smislu da (ipak) imas s kim podijeliti misljenje i raspravljati na višem nivou u vezi sa reprezentacijom nego sa svojom rajom.signalidunapark je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:11Da, jedino vrijedno...Pun forum trolova, psihopata, maloumnika i idota bez ijednog moderatora. Forum je slika i prilika ovog smeća od portala.
Od ovih mojih jarana recimo niko nikad nije čuo za Mahmića... da ne spominjem ostale.
U tom smislu kazem da je forum dobra stvar, vise nam jedan Nodi recimo da informacija nego svi sportski portali zajedno.
A da ima svakakvog šljama, ima. Ima ga svugdje, šta da se radi...
-
General505
- Kontakt:
Ovo je kulturniji, bez nekog nakaradnog prozivanja i fudbalski pismeniji post pa zasluzuje odgovorUnofficialpage je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:52Pa poenta i jest zaustaviti Vinija i onda si dosta toga riješio. Amar je to i uradio, naravno, nije moguće da Vinija 100% zaustaviš i to niko ne može. Vinija usporavaš i to je Amar uradio. Odigrao je u sva tri meča odlično, i u napadu je par puta prošao naprijed i bio sam ali nije dobio loptu. A ovo protiv Carrerasa pa Yamal nije njega uspio proći i zaustavio ga je Carreras.General505 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 09:22Nista specijalnoo i jako jako neuvjerljivo u obje utakmice, na momente i lose.
To su činjenice.
Ja gpvorim cinjenicama a vecina vas govori emocijama i patriotski vođeni
Amar jeste dobro odigrao obje utakmice ali je cinjenica da je Vini zabio 2 od 3 gola Reala i to je jedino bitno na kraju jedino to se gleda.
A ti izgovori "dobro odigrao ali falilo malo, nemoguce je bez greske, bice bolje..." To su luzerski izgovori a pobjednici pobijede i ne pitaju kako si igrao/odigrao vec bitno da si pobijedio.
Sta Amaru koristi sto je odigrao dobro kad je Vini na kraju dva gola zabio....nistaa.
Isto pogresan pristup je imao, ne znam mozda su ga savjetovali tako ali Vinija jedino mozes cuvat ako si mu blizu a nikako pustati ga da primi loptu i krene 1 na 1, jer mozes se svaki put u dvije utakmice upustati u trku sa tako brzim i tehnicki jakim igracem, mozes ga dvaputa zaustaviti ali treci put neces i to se ispostavilo tako.
Isto tako potpuno nepotrebno se stvorio kao taj neki rivalitet izmedju njih, jer Vini nije treca liga da s njim mozes se zahebavati...mozes ali neces dugo.
I nemojte mi te price nisu mu dali loptu ovo ono, pravo pitanje je zasto mu nisu dali? Isto tako neki pisu stalno ne daju Amaru, ne daju Kerimu, ne daju Esmiru loptee... Kao da smo srbi "ceo svet nas mrzi " eto jer smo srbi u ovom slucaju Bosanci...jezim se od takvih hujhudskih razmišljanja.
Da se razumijemo Amar mi je mozda i najdrazi naš igrač ali ne smije pokleknuti na kraju, jer tu se gleda i pravi razlika izmedju vrhunskih i prosjecnih igraca.
I da, jeste par puta prosao po strani ali na prazan prostor, nijednom ama bas nijednom nije prosao 1 na 1 neuvjerljivog Karerasa a nagonio se par puta, momak ga s pola snage ustopao sto nije nimalo ohrabrujuce za igraca koji pretenduje i ima pptencijal da igra za vrhunske klubove.
Iskreno se nadam da su najbolje godine pres njim.
Aj ne seri.
Jedino na kraju je bitno da je Vini zabio dva gola.
Jeste jedino bitno ako pratiš tekmu preko sofascore. Kakve veze ima Amar sa Vinijevim golom ? Lik je dao gol nakon izgubljene lopte i kontre, nije nakon postavljene Benficine odbrane.
Jeste jedino bitno ako pratiš tekmu preko sofascore. Kakve veze ima Amar sa Vinijevim golom ? Lik je dao gol nakon izgubljene lopte i kontre, nije nakon postavljene Benficine odbrane.
tacno brigada poceo srrat ko foka:-)
sve strucnjak do strucnjaka na forumu i samo redom neznalice samaraju:-)
sve strucnjak do strucnjaka na forumu i samo redom neznalice samaraju:-)
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko si glup i kolika si neznalica kad je fudbal u pitanjuGeneral505 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 00:34Ovo je kulturniji, bez nekog nakaradnog prozivanja i fudbalski pismeniji post pa zasluzuje odgovorUnofficialpage je napisao/la: ↑26 feb 2026, 13:52Pa poenta i jest zaustaviti Vinija i onda si dosta toga riješio. Amar je to i uradio, naravno, nije moguće da Vinija 100% zaustaviš i to niko ne može. Vinija usporavaš i to je Amar uradio. Odigrao je u sva tri meča odlično, i u napadu je par puta prošao naprijed i bio sam ali nije dobio loptu. A ovo protiv Carrerasa pa Yamal nije njega uspio proći i zaustavio ga je Carreras.General505 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 09:22Nista specijalnoo i jako jako neuvjerljivo u obje utakmice, na momente i lose.
To su činjenice.
Ja gpvorim cinjenicama a vecina vas govori emocijama i patriotski vođeni
Amar jeste dobro odigrao obje utakmice ali je cinjenica da je Vini zabio 2 od 3 gola Reala i to je jedino bitno na kraju jedino to se gleda.
A ti izgovori "dobro odigrao ali falilo malo, nemoguce je bez greske, bice bolje..." To su luzerski izgovori a pobjednici pobijede i ne pitaju kako si igrao/odigrao vec bitno da si pobijedio.
Sta Amaru koristi sto je odigrao dobro kad je Vini na kraju dva gola zabio....nistaa.
Isto pogresan pristup je imao, ne znam mozda su ga savjetovali tako ali Vinija jedino mozes cuvat ako si mu blizu a nikako pustati ga da primi loptu i krene 1 na 1, jer mozes se svaki put u dvije utakmice upustati u trku sa tako brzim i tehnicki jakim igracem, mozes ga dvaputa zaustaviti ali treci put neces i to se ispostavilo tako.
Isto tako potpuno nepotrebno se stvorio kao taj neki rivalitet izmedju njih, jer Vini nije treca liga da s njim mozes se zahebavati...mozes ali neces dugo.
I nemojte mi te price nisu mu dali loptu ovo ono, pravo pitanje je zasto mu nisu dali? Isto tako neki pisu stalno ne daju Amaru, ne daju Kerimu, ne daju Esmiru loptee... Kao da smo srbi "ceo svet nas mrzi " eto jer smo srbi u ovom slucaju Bosanci...jezim se od takvih hujhudskih razmišljanja.
Da se razumijemo Amar mi je mozda i najdrazi naš igrač ali ne smije pokleknuti na kraju, jer tu se gleda i pravi razlika izmedju vrhunskih i prosjecnih igraca.
I da, jeste par puta prosao po strani ali na prazan prostor, nijednom ama bas nijednom nije prosao 1 na 1 neuvjerljivog Karerasa a nagonio se par puta, momak ga s pola snage ustopao sto nije nimalo ohrabrujuce za igraca koji pretenduje i ima pptencijal da igra za vrhunske klubove.
Iskreno se nadam da su najbolje godine pres njim.
Kako ide pravopis?
Nije on poceo, vec sere od prvog dana na forumu.
Lik je mentolska gnjida koja trazi paznju, iz tog smijera i dolaze ove nebuloze koje pise
naprijed rejal
- Goalgetter
- Kontakt:
Lik ili je troll, ili je zeljan paznje, ali prije svega da je ovo drugo, pa prosle godine je ovdje trollao i kmecio da se igraci nece odazvati u reprezentaciju zbog Dodika i da od kvalifikacija nema nista, da su igraci psihicki pogodjeni situacijom. Odavno ga niko ne shvata ozbiljno.

.jpg)