Ja volim vise ovaj klub nego ista na svijetu . Ali ja mrzim licemerje nepravdu koja ucinjena prema pojedincima uzdizanje pogresnih ljudi . A sve se radi vec godinama zaredom . Pa ne mozes furati radnicku klasu 100 godina i jaci od ratova rezima i partija pa onda se privatizovati pa ispadni mangup do kraja ako treba kanton ici ce se i na utakmice kantona kako su oni gore iz Zenice mogli . Ako ti nesto tvrdis godinama pa onda ostani do kraja pri rijeci a ne ovako ja fakat ne kontam narod . I eto dobio se investitor doveo se svemocni Nijaz Brkovic i mi u 4 utakmice protiv premijerligasa ne znamo osutati po golu a doveo si neka pojacanja jedan ti skrivi penal i gol u 2 utakmice , jedan je gori od Galica na beku , 2 su vjecito na klupi , i jedan se ne vidi na terenu .ELDIABLO20 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:502,25 na Zrinjski eto uzmi pare kad znas sta ce biti. Ti si jedan on onih sto jedva ceka kiks da mozes reci eto jesam vam rekao…Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:48Mene samo zanima sad kad izgubimo od Zrinjskog a izgubit cemo ljudi igraju egal sa Crystal Palacom proslogodisnjim osvajacem FA kupa. Hoce li vrh grupe odluciti da se opet dize na jugu eto sad se jug prave ali eto na istoku : Valja se potruditi pa izgubiti 5 zaredom . To ce biti najbolji pokazatelj je li grupa jos uvijek neovisna od svih vanjskih utjecaja.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ma Vini i Šabić na krilima, šta smo mi Bogu skrivili, da mi je znati.
Naši igrači su lagani, nije ih nimalo sramota rezultata, hodaju gradom kao da su sve redom osvojili.
Ne vidim više načina kako možemo bilo šta da uradimo, da nekog pobijedimo. Bit će ovo crno proljeće, ne plavo.
Koga ćemo izabrati za igrača mjeseca?
Naši igrači su lagani, nije ih nimalo sramota rezultata, hodaju gradom kao da su sve redom osvojili.
Ne vidim više načina kako možemo bilo šta da uradimo, da nekog pobijedimo. Bit će ovo crno proljeće, ne plavo.
Koga ćemo izabrati za igrača mjeseca?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
joj na sta smo spali da nam sabic igra krilo, ma nismo ni za boljeg 
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ti koliko se sjecam ne pratis vise Zelju?Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:58Ja volim vise ovaj klub nego ista na svijetu . Ali ja mrzim licemerje nepravdu koja ucinjena prema pojedincima uzdizanje pogresnih ljudi . A sve se radi vec godinama zaredom . Pa ne mozes furati radnicku klasu 100 godina i jaci od ratova rezima i partija pa onda se privatizovati pa ispadni mangup do kraja ako treba kanton ici ce se i na utakmice kantona kako su oni gore iz Zenice mogli . Ako ti nesto tvrdis godinama pa onda ostani do kraja pri rijeci a ne ovako ja fakat ne kontam narod . I eto dobio se investitor doveo se svemocni Nijaz Brkovic i mi u 4 utakmice protiv premijerligasa ne znamo osutati po golu a doveo si neka pojacanja jedan ti skrivi penal i gol u 2 utakmice , jedan je gori od Galica na beku , 2 su vjecito na klupi , i jedan se ne vidi na terenu .ELDIABLO20 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:502,25 na Zrinjski eto uzmi pare kad znas sta ce biti. Ti si jedan on onih sto jedva ceka kiks da mozes reci eto jesam vam rekao…Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:48Mene samo zanima sad kad izgubimo od Zrinjskog a izgubit cemo ljudi igraju egal sa Crystal Palacom proslogodisnjim osvajacem FA kupa. Hoce li vrh grupe odluciti da se opet dize na jugu eto sad se jug prave ali eto na istoku : Valja se potruditi pa izgubiti 5 zaredom . To ce biti najbolji pokazatelj je li grupa jos uvijek neovisna od svih vanjskih utjecaja.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Glupan pravi, ako ti smeta nesto idi obrati se ljudima nadleznim za to i kraj price.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑27 feb 2026, 00:56ti koliko se sjecam ne pratis vise Zelju?Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:58Ja volim vise ovaj klub nego ista na svijetu . Ali ja mrzim licemerje nepravdu koja ucinjena prema pojedincima uzdizanje pogresnih ljudi . A sve se radi vec godinama zaredom . Pa ne mozes furati radnicku klasu 100 godina i jaci od ratova rezima i partija pa onda se privatizovati pa ispadni mangup do kraja ako treba kanton ici ce se i na utakmice kantona kako su oni gore iz Zenice mogli . Ako ti nesto tvrdis godinama pa onda ostani do kraja pri rijeci a ne ovako ja fakat ne kontam narod . I eto dobio se investitor doveo se svemocni Nijaz Brkovic i mi u 4 utakmice protiv premijerligasa ne znamo osutati po golu a doveo si neka pojacanja jedan ti skrivi penal i gol u 2 utakmice , jedan je gori od Galica na beku , 2 su vjecito na klupi , i jedan se ne vidi na terenu .ELDIABLO20 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 23:50
2,25 na Zrinjski eto uzmi pare kad znas sta ce biti. Ti si jedan on onih sto jedva ceka kiks da mozes reci eto jesam vam rekao…
Fk Željezničar.
Muftic,Erick,Radovac,Krpic,Osmanovic ovo sve treba zaljepiti za klupu do kraja sezone
Mozda nesto ovako
---------Abdulahovic----------
Odinaka-Šukilovic-Bicakcic-Alic
---------Milosevic-Pejic------------
Vini-Prokop-Dragovic
Huskovic
Tek kad krenes pisati vidis koliko smo limitirani ustvari
Šukilovic(jer nema ko drugi)
Šabic itd pa to je nivo Toška uz duzno postovanje Tošku
Sigurno da treba probati sa Kororom,Ibraheem,Freeman u rotaciji to bi mogli biti momci zeljni dokazivanja,ali sigurno nespremni za punih 90 minuta.
Bugarin ima potencijala prema naprijed sigurno i to moze proci kad budemo imali 2 stopera kako Bog zapovjeda.
Sto se tice trenera,mozda bi u ovom momentu od predlozenih bio najvise za Mulalica koji svojom energijom moze donjeti neki novi i bolji voljni momenat.
Mozda kao prelazno rijesenje.
Sigurno sta bi volio vidjeti leđa Guši,Alihodzicu i slicnima iz sš
Mozda nesto ovako
---------Abdulahovic----------
Odinaka-Šukilovic-Bicakcic-Alic
---------Milosevic-Pejic------------
Vini-Prokop-Dragovic
Huskovic
Tek kad krenes pisati vidis koliko smo limitirani ustvari
Šukilovic(jer nema ko drugi)
Šabic itd pa to je nivo Toška uz duzno postovanje Tošku
Sigurno da treba probati sa Kororom,Ibraheem,Freeman u rotaciji to bi mogli biti momci zeljni dokazivanja,ali sigurno nespremni za punih 90 minuta.
Bugarin ima potencijala prema naprijed sigurno i to moze proci kad budemo imali 2 stopera kako Bog zapovjeda.
Sto se tice trenera,mozda bi u ovom momentu od predlozenih bio najvise za Mulalica koji svojom energijom moze donjeti neki novi i bolji voljni momenat.
Mozda kao prelazno rijesenje.
Sigurno sta bi volio vidjeti leđa Guši,Alihodzicu i slicnima iz sš
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Zrinjskog napasti sa brzim i jakim igračima koji mogu puno trčati. Slogin recept. Čim protivnik primi loptu odmah faul. Došlo tako vrijeme za skupljat bod(ove). Ništa Erick i Radovac.
Muftić
Odinaka Bičakčić Osmanović Alić
Pejić
Galchev Prokop Deni Dragović
Krpić
Muftić
Odinaka Bičakčić Osmanović Alić
Pejić
Galchev Prokop Deni Dragović
Krpić
-
Emindoks20
- Kontakt:
Super sastavi, jedino je to Osmanovic/Suki upitno
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Jel vrijeme za Ibraheema ili Freemana?
Obojicu u prvi tim a u sastav po potrebi, ostavit Ericka ili Vinija izvan sastava jednog od ove dvojice gurnut, Kororu obavezno ako se na Rakica vise ne racuna, a koliko vidim otpisan je kao i holandjani.
Ako im nije jasno bilo do sad onda nakon Sloge je ocigledno da Prokop kad udje promjeni totalno tijek igre, diktira sam tempo na sredini razigrava citavu ekipu, lik mora zapocinjat.
Huskovic nisam ocekivo da je mali one visine vrijedi ga gurat nudio se nesto pokusavo vidi se zelja i volja al mislim da je tanak fizicki dosta.
Najveca enigma nam je taj lijevi stoper, kad bi rijesili njega imali bi sasvim ozbiljnu ekipu, i ne znam sta je sa Vedinom glavom al nije bio ovako kurcevit, previse mu se dalo za pravo uostalom nikakav kapiten nije, ujeo bi se za jezik i tesko mi je priznat da je Krpic ratnik i lik koji najvise vrsi pritisak na sudije i igrace, ne kazem da mu treba vratit kapitensku traku i njegove fudbalske kvalitet vec odavno nisu za Zelju samo je pokazatelj da mi od Sosica nemamo vodje na terenu.
Takodjer Deni od kojeg sam ocekivo tipa kao od Prokopa, nazalost nista vidi se da je majstor al kao da mu fali nesto ja bi probao Hodzic-Prokop-Milosevic, mozda previse za Zrinjski al sjecam se dvojca Jaber-Sosic imali smo najbolju kreaciju tada, pa bi pokuso sa ovom dvojicom, eventualno Gojak/Radovac mjesto Pejica ma da je Aleksa sasvim korektan iskreno motorika, igra sa obje noge, pas, defanzivno dobar sasvim dobar igrac.
Sto se tice Zrinjskog, prvo ocekujem posjetu bolju iskreno bez obzira na rezultate, drugo oni su istroseni vjerovatno ce kombinovat mislim da mozemo iskoristit to, ja bi iskreno izaso u 4-3-3 visoki presing im udarit odma mislim da ce to ponijet i ekipu i navijace a zasto to? Pa zato sto mi je nevjerovatno da mi od Kopera nikom nismo na Grbavici igrali visoki presing, a najteze smo gostovanje ubjedljivo svim ekipama (mislim naravno na stadion i atmosferu), barem prvih 10-15 minuta ni oni to nece ocekivati.
Muftic
Galcev-Bicakcic-Pejic-Alic
Hodza
Prokop-Milosevic
Vini-Jaganjac-Freeman
Naravno znamo da se Freeman nece desit, al tu bi Huskovica gurnuo al ni on nema snage za 90min.
Jedno su moje zelje a iskreno ocekivanje je da ce se izac kukavicki u 4-4-2 nisko blok i kontre.
Obojicu u prvi tim a u sastav po potrebi, ostavit Ericka ili Vinija izvan sastava jednog od ove dvojice gurnut, Kororu obavezno ako se na Rakica vise ne racuna, a koliko vidim otpisan je kao i holandjani.
Ako im nije jasno bilo do sad onda nakon Sloge je ocigledno da Prokop kad udje promjeni totalno tijek igre, diktira sam tempo na sredini razigrava citavu ekipu, lik mora zapocinjat.
Huskovic nisam ocekivo da je mali one visine vrijedi ga gurat nudio se nesto pokusavo vidi se zelja i volja al mislim da je tanak fizicki dosta.
Najveca enigma nam je taj lijevi stoper, kad bi rijesili njega imali bi sasvim ozbiljnu ekipu, i ne znam sta je sa Vedinom glavom al nije bio ovako kurcevit, previse mu se dalo za pravo uostalom nikakav kapiten nije, ujeo bi se za jezik i tesko mi je priznat da je Krpic ratnik i lik koji najvise vrsi pritisak na sudije i igrace, ne kazem da mu treba vratit kapitensku traku i njegove fudbalske kvalitet vec odavno nisu za Zelju samo je pokazatelj da mi od Sosica nemamo vodje na terenu.
Takodjer Deni od kojeg sam ocekivo tipa kao od Prokopa, nazalost nista vidi se da je majstor al kao da mu fali nesto ja bi probao Hodzic-Prokop-Milosevic, mozda previse za Zrinjski al sjecam se dvojca Jaber-Sosic imali smo najbolju kreaciju tada, pa bi pokuso sa ovom dvojicom, eventualno Gojak/Radovac mjesto Pejica ma da je Aleksa sasvim korektan iskreno motorika, igra sa obje noge, pas, defanzivno dobar sasvim dobar igrac.
Sto se tice Zrinjskog, prvo ocekujem posjetu bolju iskreno bez obzira na rezultate, drugo oni su istroseni vjerovatno ce kombinovat mislim da mozemo iskoristit to, ja bi iskreno izaso u 4-3-3 visoki presing im udarit odma mislim da ce to ponijet i ekipu i navijace a zasto to? Pa zato sto mi je nevjerovatno da mi od Kopera nikom nismo na Grbavici igrali visoki presing, a najteze smo gostovanje ubjedljivo svim ekipama (mislim naravno na stadion i atmosferu), barem prvih 10-15 minuta ni oni to nece ocekivati.
Muftic
Galcev-Bicakcic-Pejic-Alic
Hodza
Prokop-Milosevic
Vini-Jaganjac-Freeman
Naravno znamo da se Freeman nece desit, al tu bi Huskovica gurnuo al ni on nema snage za 90min.
Jedno su moje zelje a iskreno ocekivanje je da ce se izac kukavicki u 4-4-2 nisko blok i kontre.
Ima li i jedan da mu sta nefali.Eto ovaj visok nudi se ali nije spreman,onaj dobar ali zadnjih 20 minuta,onaj bio dobar ali zapušten,onaj nije ni za Toska ali igra u Želji.Pa ko ga dovede ako je zapušten nema kondicije povrjedzen mršav spor.Sabana mi isto centar za oporavak.Upravo tako.Mi smo postali centar za oporavak i vracanje u staru formu ali bez garancije.
Odavno se kod nas dovode prinove a ne pojačanja, oporavimo ih, osvježimo im karijeru i onda odu a mi tražimo nove takve. Evo drugi put smo doveli Hodžića da mu spasimo karijeru, možda odigra koju utakmicu ove sezone, nije prošao pripreme, pa će opet za dvije godine, kada mu spasimo karijeru da ode besplatno. Znamo da je Adžem doveo igrače za prvu polusezonu, a izgleda da sada Nijaz nastavlja da kamara igrače bez ikakvog dogovora sa trenerom.Alipasino je napisao/la: ↑27 feb 2026, 06:53Ima li i jedan da mu sta nefali.Eto ovaj visok nudi se ali nije spreman,onaj dobar ali zadnjih 20 minuta,onaj bio dobar ali zapušten,onaj nije ni za Toska ali igra u Želji.Pa ko ga dovede ako je zapušten nema kondicije povrjedzen mršav spor.Sabana mi isto centar za oporavak.Upravo tako.Mi smo postali centar za oporavak i vracanje u staru formu ali bez garancije.
-
itatabisine
- Kontakt:
Zasto nasi ne igraju utakmice sredinom sedmice, mislim da je igranje utakmica sa nizeligasima odlicna stvar za uigravanje i za dobijanje samopouzdanja.
Sada u ovoj situaciji kada imamo puno novih igraca, kada nam je samopouzdanje na samom dnu, zasto ne odigrati utakmicu protiv nekog nizeligasa.
Na takvim trening utakmicama se uigrava ekipa, dogovoris se protivnikom kako da igra protiv tebe, prilagodjavas se raznim situacijama, uigravas formacije svasta nesto.
Je li problem otici do Kaknja, Visokog, Olova, Lukavice pa u krajnjem slucaju igrati i protiv nekih ekipa iz Sarajeva, ali samo da se ekipa sto bolje upozna i uigra, jer jedno su treninzi a drugo su utakmice.
Sada u ovoj situaciji kada imamo puno novih igraca, kada nam je samopouzdanje na samom dnu, zasto ne odigrati utakmicu protiv nekog nizeligasa.
Na takvim trening utakmicama se uigrava ekipa, dogovoris se protivnikom kako da igra protiv tebe, prilagodjavas se raznim situacijama, uigravas formacije svasta nesto.
Je li problem otici do Kaknja, Visokog, Olova, Lukavice pa u krajnjem slucaju igrati i protiv nekih ekipa iz Sarajeva, ali samo da se ekipa sto bolje upozna i uigra, jer jedno su treninzi a drugo su utakmice.
Valja se isprljat jbgitatabisine je napisao/la: ↑27 feb 2026, 09:05Zasto nasi ne igraju utakmice sredinom sedmice, mislim da je igranje utakmica sa nizeligasima odlicna stvar za uigravanje i za dobijanje samopouzdanja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Zna li neko u koliko sati ce biti trening ekipe u nedjelju?
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Ne znam što je toliko imenovanje Nijaza izazvalo oduševljenje,kao da je u najmanju ruku Salihamidžić.Prelazni rok za zaborav,loša selekcija igrača,užaš.Ode ti Bolja kao krilo,ne dovedeš zamjenu ni jednu,a i da nije otišao,krilo nam je bilo potrebno.Onda šta se htjelo postići sa Huskovićem,momak grije klupu Krpiću,Jaganjcu,Rakiću,užaš.Otišao Lagumđija,uredu doveo si Pejića za zamjenu.Prokop kao taj neki kreativni vezni,solidno pojačanje,ali zašto ako već se opet računa na Radovca i još tu Hodžić koji je došao najviše zbog navijača i nek je,zaslužio je svojim igrama u prošlosti.Znalo se da će Madžid biti odsutan cijelu sezonu,nije se doveo igrač karakteristika sličnih njemu,zašto to samo znaju ljudi u klubu,al očito da ne znaju.I ove sad ostaneš bez i drugog najboljeg igrača Cvete i najbržeg,ionako troma i spora ekipa će biti sada još sporija i još jedna stvar ako je Milošević projektovan kao neki nosilac igre,sredine,jadni mi,čovjek bez ikakvog učinka,nek nam je Bog na pomoći u nastavku sezone...
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Al ljudi ponovo zele Osmanovica da im igra hahahahahaha
Poslije utakmice protiv Sloge, ne bi zaigrao dugo dugo.
Vidi se da momak nije u vinklu, veze sa zivotom nema, pasovi, tehnika, trcanje. Sve 0
Poslije utakmice protiv Sloge, ne bi zaigrao dugo dugo.
Vidi se da momak nije u vinklu, veze sa zivotom nema, pasovi, tehnika, trcanje. Sve 0
-
perodeformero
- Kontakt:
Džaba ne smiješ to ni pomisliti da kažeš znalo se odmah ko je Nijaz i šta je Nijaz, kaže onaj najbolji prilazni rok u zadnjih 15 godina, odmah uzeti pištolj sebi pucati u glavu. Ne treba ti neka pameti da gledaš utakmice da shvatiš da taj Bičakćić nije to što se od njega očekuje, ono što se od njega očekivalo je igrač za Dinama, dakle da je to što jeste nikad ne bi završio ovde. Generalno možeš to reći skoro za sve igrače, ljudi moraju da shvate da Željo još uvijek nije sebe izgradio toliko da može ovde dovoditi kvalitetne igrače, ne imena yebo imena. Pa tebi su tri najbolja igrača bukvalno pobjegla odavde i to nakon što ti je došao investitor, pa šta to govori?! Da sad Zrinjski pokaže prstom u bilo koga sutra će ti otići odavdeMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 09:27Ne znam što je toliko imenovanje Nijaza izazvalo oduševljenje,kao da je u najmanju ruku Salihamidžić.Prelazni rok za zaborav,loša selekcija igrača,užaš.Ode ti Bolja kao krilo,ne dovedeš zamjenu ni jednu,a i da nije otišao,krilo nam je bilo potrebno.Onda šta se htjelo postići sa Huskovićem,momak grije klupu Krpiću,Jaganjcu,Rakiću,užaš.Otišao Lagumđija,uredu doveo si Pejića za zamjenu.Prokop kao taj neki kreativni vezni,solidno pojačanje,ali zašto ako već se opet računa na Radovca i još tu Hodžić koji je došao najviše zbog navijača i nek je,zaslužio je svojim igrama u prošlosti.Znalo se da će Madžid biti odsutan cijelu sezonu,nije se doveo igrač karakteristika sličnih njemu,zašto to samo znaju ljudi u klubu,al očito da ne znaju.I ove sad ostaneš bez i drugog najboljeg igrača Cvete i najbržeg,ionako troma i spora ekipa će biti sada još sporija i još jedna stvar ako je Milošević projektovan kao neki nosilac igre,sredine,jadni mi,čovjek bez ikakvog učinka,nek nam je Bog na pomoći u nastavku sezone...
Ja sam bio ajmo rec sretan jer je on tu iz razloga jer sam misljenja da nece bit tu samo da opuse gazdu a i bio je u Zelji kad su se titule osvajale pa zna kako stvari funkcionišu. Medjutim do sad poprilicno lose je odradio stvari. Ne kazem da je to namjerno uradio ali je tako.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 09:27Ne znam što je toliko imenovanje Nijaza izazvalo oduševljenje,kao da je u najmanju ruku Salihamidžić.Prelazni rok za zaborav,loša selekcija igrača,užaš.Ode ti Bolja kao krilo,ne dovedeš zamjenu ni jednu,a i da nije otišao,krilo nam je bilo potrebno.Onda šta se htjelo postići sa Huskovićem,momak grije klupu Krpiću,Jaganjcu,Rakiću,užaš.Otišao Lagumđija,uredu doveo si Pejića za zamjenu.Prokop kao taj neki kreativni vezni,solidno pojačanje,ali zašto ako već se opet računa na Radovca i još tu Hodžić koji je došao najviše zbog navijača i nek je,zaslužio je svojim igrama u prošlosti.Znalo se da će Madžid biti odsutan cijelu sezonu,nije se doveo igrač karakteristika sličnih njemu,zašto to samo znaju ljudi u klubu,al očito da ne znaju.I ove sad ostaneš bez i drugog najboljeg igrača Cvete i najbržeg,ionako troma i spora ekipa će biti sada još sporija i još jedna stvar ako je Milošević projektovan kao neki nosilac igre,sredine,jadni mi,čovjek bez ikakvog učinka,nek nam je Bog na pomoći u nastavku sezone...
Meni je najgore to sto niko nije dosao da popuni ogromne rupe u ofanzivnoj liniji. Nama tu trebaju bar 2 igraca. To je svakome jasno i ne mogu da vjerujem da se to desilo. Frustrira me ta cinjenica.
Doveo se Hodzic a prije njega covjek slicnih karakteristika, vec imas Erika a taj Hodzic evo ni u protokolu. Doveo kao napadaca nidje ga, iz kojeg razloga Bog sami zna.
I mozemo mi govorit sta hocemo ali da ti ode najbolji igrac odbrane u situaciji kakvoj smo mi je amaterizam. Nije Karamarko Maldini licno ali je nas najbolji defanzivni igrac.
Da li Brkovic ipak ne zna ili je prezauzet drugim aktivnostima nije ni vazno koliko cinjenica da Zeljo trpi. Ja vala nemam nimalo optimizma za ovo bar za sad.
Nisam ocekivao da zaredamo 10 pobjeda i napadamo titulu, znao sam da je dugotrajan proces oporavka Zelje ali nisam nikako zamisljao da cemo bit ovako losi, beskrvni i realno gledajuci mi smo u borbi za opstanak.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Sinoć gledam statistiku pa zrinjski nema igrača mimo bilbije da zabije gol. Bilbija 7, Šakota 6 (2 penala), Ćuže 3 i Mamić 2 ostalo ništa, jer ja ne znam da su ove sezone jednu dvije odigrali i da su razvalili nekoga. Pa pogledajte samo strijelce golova. Dakle nama fali samo jedan napadač s njuhom i dva krila da ga trpaju. Nije me strah zrinjskog više me je strah naših glupih grešaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.