Inzaghi je baš bio pravi čovjek u pravoj eri fudbala. Da igra danas, imao bi max 5 golova po sezoni.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
signalidunapark
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Undav nije mogo prismrdit golu dok ne udje Ermedin
-
napapijri1987
- Kontakt:
A jbg drugaciji tip igraca. Definitivno undav vise profitira od Ermedina nego obrnuto. Puno prostora ovaj nas pravi kurdu. Cak bih rekao da je Undav bolji kao ss nego prvi izbor na spicu. Kada je sam obicno to budu ovakve partije- nikakav doprinos ekipi,slabo otvaranje. Cesto zamaskira to nekim golom na odbijenu loptu.
Inace slaba tekma VfB-a danas. Do 30 metara od gola je islo nekako a od 30 metara je sve bilo nekako kilavo i sa potezom viska.
- Goalgetter
- Kontakt:
3 ponistena gola u zadnje 3 utakmice + 1 asist, bas je baksuz. 
Rutinsko obavljanje posla. Celtic nije imao polusanse.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 20:43
Inace slaba tekma VfB-a danas. Do 30 metara od gola je islo nekako a od 30 metara je sve bilo nekako kilavo i sa potezom viska.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa i Dzeko profitira od Ermedina, bruku je golova zabio u reprezentaciji tako i vidjelo se protiv Austrije koliko nam je falio, samo je stoka sitnog zuba na ovoj temi stvorila neki narativ o Ermedinu da je beskorisran.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 20:43A jbg drugaciji tip igraca. Definitivno undav vise profitira od Ermedina nego obrnuto. Puno prostora ovaj nas pravi kurdu. Cak bih rekao da je Undav bolji kao ss nego prvi izbor na spicu. Kada je sam obicno to budu ovakve partije- nikakav doprinos ekipi,slabo otvaranje. Cesto zamaskira to nekim golom na odbijenu loptu.
Isti oni koji su prozivali Lulica, prozivaju ili su prozivali Demirovica jer gledaju nefudbalskim ocima. Isto tako Sunjica, iako Sunjic nije nivo kao ova dvojica ali poenta je slična.
Uskoro ce oni i Memica prozivati (mada njegova je sreća da sada imamo i Esmira i Kerima pa će se od njega manje očekivati ofanzivno).
Uskoro ce oni i Memica prozivati (mada njegova je sreća da sada imamo i Esmira i Kerima pa će se od njega manje očekivati ofanzivno).
+1coelho41 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:41Pa i Dzeko profitira od Ermedina, bruku je golova zabio u reprezentaciji tako i vidjelo se protiv Austrije koliko nam je falio, samo je stoka sitnog zuba na ovoj temi stvorila neki narativ o Ermedinu da je beskorisran.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 20:43A jbg drugaciji tip igraca. Definitivno undav vise profitira od Ermedina nego obrnuto. Puno prostora ovaj nas pravi kurdu. Cak bih rekao da je Undav bolji kao ss nego prvi izbor na spicu. Kada je sam obicno to budu ovakve partije- nikakav doprinos ekipi,slabo otvaranje. Cesto zamaskira to nekim golom na odbijenu loptu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
looking at you kaunascoelho41 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 10:41Pa i Dzeko profitira od Ermedina, bruku je golova zabio u reprezentaciji tako i vidjelo se protiv Austrije koliko nam je falio, samo je stoka sitnog zuba na ovoj temi stvorila neki narativ o Ermedinu da je beskorisran.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 20:43A jbg drugaciji tip igraca. Definitivno undav vise profitira od Ermedina nego obrnuto. Puno prostora ovaj nas pravi kurdu. Cak bih rekao da je Undav bolji kao ss nego prvi izbor na spicu. Kada je sam obicno to budu ovakve partije- nikakav doprinos ekipi,slabo otvaranje. Cesto zamaskira to nekim golom na odbijenu loptu.
naprijed rejal