FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo upravo citam, ima da ih Sablja postrojiManijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 20:59Evo klix upravo objavio da je sablja novi sef, sretno brate vadi nas, vjerujem da mozes
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
zeljovac21
- Kontakt:
jedan od sretnijih dana u mom zivotu
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Kralju ako ti se ne svidja razguli s teme. Ne znam sta smaras vise? Bar nesto normalno da napises isto si pokvarena ploca. Bujrum legendo ulozi pare pa odlucuj, nadji sam investitora da ulozi pare pa odlucuj, napravi nesto korisno pa odlucuj. Samo naprdjujes ovdje, a prosla su vremena kad se svaka susa pitala i vodila klub bez ulozene marke.
- BiHSportman
- Kontakt:
Hajdeeeee Sabljaaaa
- WeekendOffender
- Kontakt:
Za Edisa znamo sigurno da ce 300% biti u poslu do zadnjeg dana, nije fudbalski filozof i inovator al ce ih natjerat da poginu na terenu a to je i jedino sto mozemo izvuci iz ove ekipe.
Sablja neka ti je sa srecom
Sablja neka ti je sa srecom
Curva Sud
najbolji izbor u ovom trenutku,jedino on moze one piyde trznuti i donijeti kakav takav rezultat
- dubioza144
- Kontakt:
Sjecam se kad Oda dodje za trenera i dobijemo Zrinju 2 0 Krpic mislim 2 gola a sa tribina ide Oda majstore, aBd u ponedjeljak oko 11 sati
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Bio sam uvjeren u Klafurica, ali iskren da budem Sablja jedini nam moze pomoci, jedini koji moze podici ekipu na borbeni nivo
Ako ih iko moze psihicki dignuti i objasniti im sta znaci igrati za Zeljeznicar to je Edis
legenda kluba i treba da je u klubu
U ovom trenutku ponajbolje rješenje
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ja kao edisova zena sam prezadovoljan 
Sretno Edise!
Sretno Edise!
Nijaze magijo
Joj usta vam se naserem lazna, **** li vam slato i sablja majku mrtvu. 2026 godina nama sablja trener grob te ****.
Vracaj tunu izginusmo..
Joj usta vam se naserem lazna, **** li vam slato i sablja majku mrtvu. 2026 godina nama sablja trener grob te ****.
Vracaj tunu izginusmo..
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Sretno Edise nema sta drugo reci ali znaci opet gledamo Krpica u napadu, Radovca u vezi i iste pomocnike po ko zna koji put
Zadnja izmjena: ELDIABLO20, dana/u 27 feb 2026, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
GavranBeli
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Vidimo se u ponedeljak, svi na stadion.
Napravi ratnike od ovih pič.k.ica Sablja!! Sretno!! Svi na Grbavicu u ponedjeljak!!
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)