U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Sve normalne U-21 reprezentacije veceras imaju prijateljsku utakmicu. Mi jos nemamo ni selektora.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Budes li pratio sta drugi imaju a mi nemamo dobit ces cir na zelucugollum je napisao/la:Sve normalne U-21 reprezentacije veceras imaju prijateljsku utakmicu. Mi jos nemamo ni selektora.
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li istina da ce Borce Sredojevic biti novi selektor mlade reprezentacije BiH 
- bosanac723
- Kontakt:
Spominje se, al znas nas Savez...Goalgetter je napisao/la:Je li istina da ce Borce Sredojevic biti novi selektor mlade reprezentacije BiH
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nadam se da ce se sto prije rijesiti stanje u U21 reprezentaciji, da se napokon pocnu ganjati igraci koji igraju vani i oni kvalitetniji koji se mogu naci u nasoj ligi.. Da se stvori jedna uigrana mlada ekipa, tako da se uvijek moze povuci par igraca u seniorsku vrstu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Sve su prilike da cemo i dalje gledati Tulica u U21 repki.
Kako citam,FS RS ne zeli da odustane da ima svoje selektore na U21 repki,i kadetskoj(to je valjda U17 gde je Stojnic bio),te umesto sto Piric predlaze Sredojevica i Malkocevica za to,oni hoce na ta mesta Tulica i Nestorovica a da u A repki ostane Borce kako bi imali "ravnopravnost".
Kako citam,FS RS ne zeli da odustane da ima svoje selektore na U21 repki,i kadetskoj(to je valjda U17 gde je Stojnic bio),te umesto sto Piric predlaze Sredojevica i Malkocevica za to,oni hoce na ta mesta Tulica i Nestorovica a da u A repki ostane Borce kako bi imali "ravnopravnost".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Eto zbog svega ovoga serem se na ovu drzavuDevil je napisao/la:Sve su prilike da cemo i dalje gledati Tulica u U21 repki.![]()
![]()
- spielführer_21
- Kontakt:
Yep, i ja sam čitao danas. Naime FSRS ima pravo da predlaže kandidate za selektora U21, a oni su (pazi sad) "zadovoljni rezultatima koje je Tulić ostvario"Devil je napisao/la:Sve su prilike da cemo i dalje gledati Tulica u U21 repki.![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
nego,hajmo malo da vidimo,bude li nafake da dodju normalni ljudi,sta imamo na raspolaganju u21.
cini mi se da dugo,bar sto se tice inostranstva,nije bio bolji izbor.
odbrana- besic, bicakcic, hajrovic s.?,kvesic, dilaver?......
vezni- haurdic,stevanovic,hajrovic i?,cajic, zahirovic.......
napas- mesanovic, djuric?,bilbija.......
evo ja malo ,ima li potencijala u p ligi?......
cini mi se da dugo,bar sto se tice inostranstva,nije bio bolji izbor.
odbrana- besic, bicakcic, hajrovic s.?,kvesic, dilaver?......
vezni- haurdic,stevanovic,hajrovic i?,cajic, zahirovic.......
napas- mesanovic, djuric?,bilbija.......
evo ja malo ,ima li potencijala u p ligi?......
Sent from my Commodore 64
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Karic koji je u Fulhamu također , Galešić , pa Višća , ih ima igrača ...
pokusao sam da postavim igravce koji su u ili blizu seniorskog pogona........mali karic je jos uvijek zeljin u19 igrac,nadajmo se da ce uspjeti.bavarian_bk je napisao/la:Karic koji je u Fulhamu također , Galešić , pa Višća , ih ima igrača ...
galesic je prestar, idu igraci 1990 i mladji.
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
Vlado Jagodić NOVI SELEKTOR MLADE REPREZENTACIJE
Mislim da su ovo veoma dobre vijesti, sta vi kazete?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dobre vijesti. Dobar trener. 
Samo u slucaju da napusti smorac i da se u potpunosti posveti reprezentaciji
Konačno pravi čovjek na pravom mjestu.
Jeste li sad uvjerili kad se postavi samo jedan normalan sportista na pravo mjesto kako se stvari pocinju slagati na svoje mjesto,tacnije ribe idu u vodu a ptice u zrak
I nek sad kaze onaj seljacina iz nemile (Colakovic) da se nije moglo nista uraditi to jest malo balansirati izmedju interesa,logika kaze da nebitno iz kog naroda da biramo ako izaberemo sportiste nemozemo pogrijesiti
Ja sam optimista da ce se ovo sve dobro zavrsiti i bez predubokih rezova u tehnickoj struci
I nek sad kaze onaj seljacina iz nemile (Colakovic) da se nije moglo nista uraditi to jest malo balansirati izmedju interesa,logika kaze da nebitno iz kog naroda da biramo ako izaberemo sportiste nemozemo pogrijesiti
Ja sam optimista da ce se ovo sve dobro zavrsiti i bez predubokih rezova u tehnickoj struci
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Odlican covjek za poziciju Selektora mlade reprezentacije, mada ko je bio prije njega i ja bi bio dobar
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Nista.Sve zavisi od odabira igraca i selekcije kao i skautinga igraca.Da nam ne bude opet forsiranje mladih asova iz Zeravica ili Gornjih Pizdica kod Bijeljine.Na ustrb momaka koji se nalaze u Evropskim klubovima i koji bi zaigrali za BIH.Principatus je napisao/la:Vlado Jagodić NOVI SELEKTOR MLADE REPREZENTACIJE
Vlado kao Vlado ''nemre''biti gori od klocine Tulica da ga yebes.
P.S Ako bude uporedo vodio Bojac i repku.Halali Mujo materi na samom pocetku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da je FSRS bio protiv toga, to jest htijeli su da Tulic nastavi. Ali posto ovi iz Borca preko komiteta mogu vise da kazu, prica je druga. Kad se bira izmedju ove dvojice, tu nema sta razmisljati, a Barbarez zeli biti samo selektor A reprezentacije, to je ponovo naglasio. Trenera buduceg prvaka BiH za selektora mlade reprezentacije, meni zvuci kao dobra stvar i Jagodic mi je djelovao kao veoma razuman lik. Isto tako ce biti interesantno vidjeti kako ce Borac proci u europskom takmicenju i kako ce se on kao trener u tim vodama pokazati. To moze biti indikativno za buduci uspjeh reprezentacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Konacno smo se rijesili Tulica. Jagodic mi se cini kao dosta defanzivan trener po rezultatima Borca, sto je ok, ali to ne razvija igrace previse. Vidjet cemo, svakako poboljsenje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, Brazzzoo123, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, juka55, legendarnadruga, Lobudaraczapamcenje, Mahalasi, Samba71, Venom, VivaLaLiberta i 116 gostiju.