jurisicduska je napisao/la: ↑27 feb 2026, 23:51
Najjace sto je u bingu i sto refresuje stranicu i on.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"27. februar, 21:20 sati je kada sada pričamo, ali me još niko iz kluba nije nazvao. Ne znam odakle takve informacije? Gledao sam i zvaničnu klupsku stranicu - nema ništa. Da budem iskren volio bih biti trener i stavljam se na raspolaganje klubu. No, prije toga valjda bi me neko nazvao", kaže Mulalić za ****.ba.
Refreshaj sablja, boli te k hahahahah
Refreshaj sablja, boli te k hahahahah
1946-1987
bravo, ali to opet ne objasnjava kako je to ultra, kezuala ili huliganstvo. Mozes li mi objasniti od kad su drvene motke, letve, nozevi, bokseri i 10 na 1 kezuala, ultra ili huliganstvo?sakahuligana je napisao/la: ↑25 feb 2026, 01:55
imam 2 odgovora za tebe pa se ti uhvati onog kojeg zelis
1. Da si upucen koliko nisi , da nisi jedna obicna neznalica znao bi da je manja grupa u ovom gradu izlupala auto nasem momku na pumpi tj njihova takozvana podgrupa Central Force i takodjer mladjem momku isto tako izlupali auto i dobijes ovo neznalico , ne pisi nesto kad ne znas .
2. Zato sto su oni prije toga izlupali auto nasem momku.
![]()
hajduk živi vječno
Stvarno mi nije jasno zasto Bjelica nije pristao da bude trener, ko ne bi želio da ima u sš Gušu i u napadu Sulju killera.
Ovo se pretvorilo u cirkus koji ne prilici ovakvom klubu, ne bi me cudilo da Krpic bude u ponedjeljak trener.
Ovo se pretvorilo u cirkus koji ne prilici ovakvom klubu, ne bi me cudilo da Krpic bude u ponedjeljak trener.
- egocentrik
- Kontakt:
strumfove je samo Petev mogao dici iznad prosjeka a ova imena sto se vrte su borba za opstanak
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Treba pokusat sa Konzumom il Mercatorom, mozda su bolje cijene.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Sviđa mi se ovo pozivanje za ponedjeljak jer je u srijedu na koševu Armije bilo više nego njih na Grbavici. Puno pismenije od onog pozivanja na zadnju utakmicu na jugu 
I dalje nastavljaju sa retardiranim pokušajima humora. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
12345678922
- Kontakt:
Ma šta sretno, ljudi su dogovorili utakmicu.. kec je danas u Banja Luci ko neboder.
Sad će doći pitari i reći kako im nije bitna utakmica, kako je kvalitetom bolji Borac i te priče.. a tako isto prošle godine u kupu izgubiše od Borca pa naguzise Zrinjskog pa kao dobiše Borca u kupu i prošli i onda opet u ligi pljas. Al je tu njihovu malverizaciju sjebao Željezničar koji se ne sklanja Borcu kao pite.
A Borcu se moraju sklonit zbog repova od Senijad ibričića koji je podnjeo prijave pa ih Vico spasio kantonalne lige
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako im malo treba da skrenu sa skripte kukanja na sudije, valjda imaju jos vremena danas 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne laži mali, znaš ti dobro koga je cico vico spasio .. kjaj pjice12345678922 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 08:27Ma šta sretno, ljudi su dogovorili utakmicu.. kec je danas u Banja Luci ko neboder.
Sad će doći pitari i reći kako im nije bitna utakmica, kako je kvalitetom bolji Borac i te priče.. a tako isto prošle godine u kupu izgubiše od Borca pa naguzise Zrinjskog pa kao dobiše Borca u kupu i prošli i onda opet u ligi pljas. Al je tu njihovu malverizaciju sjebao Željezničar koji se ne sklanja Borcu kao pite.
A Borcu se moraju sklonit zbog repova od Senijad ibričića koji je podnjeo prijave pa ih Vico spasio kantonalne lige
-
12345678922
- Kontakt:
Dobro nek bude da lažem, ko birvaktile prošle sezone. Pa pazi Horde se oglasiše kako neće da slave namješten KUP.Morgen19 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 08:42Ne laži mali, znaš ti dobro koga je cico vico spasio .. kjaj pjice12345678922 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 08:27Ma šta sretno, ljudi su dogovorili utakmicu.. kec je danas u Banja Luci ko neboder.
A preispitaj malo bliže ljude klubu o prijavi Ibričića i šta je sve prijetilo Sarajevu, a isto tako pogledaj kako više glas na Vicu ne smijete dići. Koga ne možeš pobjedit - pridruži mu se
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidit ćemo u ponedjeljak jesu li filijala Zrinjskog da se sklanjaju i gube kada ovima treba. Zadnji put kada im je gorilo zbog gol razlike kada su imali isto bodova sa Borcem ovi pustiše pet komada za poluvrijeme
-
12345678922
- Kontakt:
Napad i prebacivanje najbolja taktika uvijek bila, samo što Horde nisu glupe i znaju šta se radi pa su sami optužili klub za namještanjeThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 08:53Vidit ćemo u ponedjeljak jesu li filijala Zrinjskog da se sklanjaju i gube kada ovima treba. Zadnji put kada im je gorilo zbog gol razlike kada su imali isto bodova sa Borcem ovi pustiše pet komada za poluvrijeme
A kako je derbi duel ekipa,jedna se bori za prvaka druga za opstanak.Derbi je bio duel Rudara i zeljeznićara,derbi začelja.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
12345678922
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kako su novinari jutros, koji će slijedeći transfer ali blama sa njihovve strane biti plasiran.
Željezničar laganica, žao mi jedino Edisa ako ne bude trener ovo je baš ofiraža žestoka.
Željezničar laganica, žao mi jedino Edisa ako ne bude trener ovo je baš ofiraža žestoka.
Dobro jutro, znate li ko je najveci hrvatski klub u BiH?

.png)