Samo ova pita sad kosta mnogo vise od 3 markice,a opet nije jestiva…
Vjerovatno da on u ovom momentu jeste najbolji izbor kad se tice opstanka.
Sad ce konacno nekom vjerovatno i zabiti,i uzeti neke bodove iz donjeg doma..
Tako je!
luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:43Čestitam komšijama na izboru pitara sa Šipa za direktora.
Potkapacitirani shizopitariKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:12Cisto da se vidi kakav je to istraumiran skup ljudi![]()
luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:43Čestitam komšijama na izboru pitara sa Šipa za direktora.
Stvarno rijetko šta napišeš, ali kad se oglasiš, iz tebe izađe golema količina gluposti.12345678922 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 08:27Ma šta sretno, ljudi su dogovorili utakmicu.. kec je danas u Banja Luci ko neboder.
Sad će doći pitari i reći kako im nije bitna utakmica, kako je kvalitetom bolji Borac i te priče.. a tako isto prošle godine u kupu izgubiše od Borca pa naguzise Zrinjskog pa kao dobiše Borca u kupu i prošli i onda opet u ligi pljas. Al je tu njihovu malverizaciju sjebao Željezničar koji se ne sklanja Borcu kao pite.
A Borcu se moraju sklonit zbog repova od Senijad ibričića koji je podnjeo prijave pa ih Vico spasio kantonalne lige
Za vas najbolja opcija, a sad ne mora od govana praviti pitu, ima nekoliko dobrih igrača. A i kakve su vam prevare uzimale pare, red je da i čovjek koji je bio vatrogasac uzme koju poštenu paru a ne crkavicu.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:21pitari, posto nasi ne znaju, jel nam sablja trener?
Nebi se čudio da trenutno niko ne želi uzeti taj posao jer vidi sa kakvim igračima raspolaže klub. Koji će kvalitetniji trener pogaziti svoju reputaciju sa Bičakčićem i nekim otpadom koji je sjedio na klupi u austrijskoj ligi. I ja sam to sinoć napisao dovest će Edisa jer voli Želju više nego svi u upravi zajedno i svaliti na njega krivicu ako ispadnu. Tako su i Slavišu otjerali na pravdi boga. Drugi mu dovodili invalide i očekivali da kao mađioničar pobjeđuje sa tim škartom
Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:47Nebi se čudio da trenutno niko ne želi uzeti taj posao jer vidi sa kakvim igračima raspolaže klub. Koji će kvalitetniji trener pogaziti svoju reputaciju sa Bičakčićem i nekim otpadom koji je sjedio na klupi u austrijskoj ligi. I ja sam to sinoć napisao dovest će Edisa jer voli Želju više nego svi u upravi zajedno i svaliti na njega krivicu ako ispadnu. Tako su i Slavišu otjerali na pravdi boga. Drugi mu dovodili invalide i očekivali da kao mađioničar pobjeđuje sa tim škartom
J*** ti udbasku familiju, kao i klub koji ti je udba osnovala
A šta ja fazon sa ovim digitalci? Fakat ne znam a vrti se ovuda ima mjesec hahaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 12:00Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:47Nebi se čudio da trenutno niko ne želi uzeti taj posao jer vidi sa kakvim igračima raspolaže klub. Koji će kvalitetniji trener pogaziti svoju reputaciju sa Bičakčićem i nekim otpadom koji je sjedio na klupi u austrijskoj ligi. I ja sam to sinoć napisao dovest će Edisa jer voli Želju više nego svi u upravi zajedno i svaliti na njega krivicu ako ispadnu. Tako su i Slavišu otjerali na pravdi boga. Drugi mu dovodili invalide i očekivali da kao mađioničar pobjeđuje sa tim škartom
Cuj ovog![]()
Ovaj sve zna ko i pitari, sve digitalci u pm
![]()
Nece biti pustanja kao prosle sezone?zamirLaganini je napisao/la: ↑28 feb 2026, 12:11veceras borac gubi 2:1 jos ce mu vico svirnuti penal al djaba
To sto ti pises ne iskljucuje njegovo pisanje. U pitanju su razliciti klubovi, razlicita takmicenja, druge kombinacije. Po svemu sudeci oba ste u pravu.12345678922 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 08:55Napad i prebacivanje najbolja taktika uvijek bila, samo što Horde nisu glupe i znaju šta se radi pa su sami optužili klub za namještanjeThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 08:53Vidit ćemo u ponedjeljak jesu li filijala Zrinjskog da se sklanjaju i gube kada ovima treba. Zadnji put kada im je gorilo zbog gol razlike kada su imali isto bodova sa Borcem ovi pustiše pet komada za poluvrijeme
Kad vasi, svaku mogucu vijest o Sarajevu operu u 100 voda, onda je to ok, super, divno. Kad ide u kontra smjeru, onda postavljate ova pitanja i pravite se ludi. Bravo.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 11 gostiju.