Jel se rodilo veće smeće od Trampa?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Shategabri
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Koševo Zapad
Je li im nuđen dogovor gdje dobivaju državu?let3 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:01Legitiman je i genocid u Gazi koji sprovodi taj isti Izrael, jelde.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
Izrael ne zanima tko je tamo na vlasti, jedino što ih zanima jest da se ne radi na uništenju Izraela, što je legitimno da legitimnije ne može biti. Tko je za mir s Izraelom to ima. Tko želi uništit Izrael i radi na uništenju Izraela dobiva po tamburi. I to je to.
Koji si ti bolesnik.
Jeli im u programu bacanje Židova u more i ''from the river to the sea''?
Kakav je to genocid gdje u ''genocidiranom'' području stanovništvo raste brzinom svjetlosti?
Ponavljam, tko je za mir s Izraelom to ima. Kao Egipat, Jordan, Saudijska Arabija..
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Evo da ti jos jednom… prvo pitanje kako bolan mozes zivjeti u 2026. godini a da ne uzmes materiju i istrazis je na par klikova pored Ai i svega ti i dalje zadojen propagandom pedofilaa? Kako mozes sebe pogledati u oci a biti ovako ogranicen a ebeni PC ti u rukama.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
Izrael ne zanima tko je tamo na vlasti, jedino što ih zanima jest da se ne radi na uništenju Izraela, što je legitimno da legitimnije ne može biti. Tko je za mir s Izraelom to ima. Tko želi uništit Izrael i radi na uništenju Izraela dobiva po tamburi. I to je to.
Ili si stvarno ogranicen ili si fasista pedofilska nema trece.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
50% ustaša bili su..?MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:05Ustaša koji brani Izrael? Sto ti je reć' katarzaNemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
Izrael ne zanima tko je tamo na vlasti, jedino što ih zanima jest da se ne radi na uništenju Izraela, što je legitimno da legitimnije ne može biti. Tko je za mir s Izraelom to ima. Tko želi uništit Izrael i radi na uništenju Izraela dobiva po tamburi. I to je to.![]()
70% Crne legije činili su..?
Udjel od 2.5% u partizanskom pokretu po riječima samog Tileta imali su..?
Prezirem ustaše i smatram da je ndh najcrnje razdoblje u povijesti mog naroda.
- VivaLaStella
- Kontakt:

Pitam se kad će ovaj ustaški gorecka doći na red na brani svetu zemlju od ničega
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶
- Wilshere10
- Kontakt:
Zbog ovakvih izjava se u normalnim drzava ide na sud. Kod nas nece biti ni bana na forumu.Kakav je to genocid gdje u ''genocidiranom'' području stanovništvo raste brzinom svjetlosti?
Naravno da sam istražio, i izvori mi nisu vaši mediji koji filuju svoj puk izmišljotinama. Oni su uvjereni da Mossad više ne postoji, da je Tel Aviv poravnan sa zemljom, da „samo **** skrivaju istinu“, da Iron Dome ne postoji, kao ni David’s Sling, da je sve uništeno i da Iran pobjeđuje. Za relevantan izvor uzimaju tviteraše, koji već godinama barataju lažnim snimkama i netočnim informacijama, uglavnom jedan veliki kupus wishful thinkinga.OldTownDistrict je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:11Evo da ti jos jednom… prvo pitanje kako bolan mozes zivjeti u 2026. godini a da ne uzmes materiju i istrazis je na par klikova pored Ai i svega ti i dalje zadojen propagandom pedofilaa? Kako mozes sebe pogledati u oci a biti ovako ogranicen a ebeni PC ti u rukama.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
1. Ko dobiva kakvu drzavu?Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:08Je li im nuđen dogovor gdje dobivaju državu?let3 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:01Legitiman je i genocid u Gazi koji sprovodi taj isti Izrael, jelde.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
Koji si ti bolesnik.
Kakav je to genocid gdje u ''genocidiranom'' području stanovništvo raste brzinom svjetlosti?
Ponavljam, tko je za mir s Izraelom to ima. Kao Egipat, Jordan, Saudijska Arabija..
2. Daj program da vidimo?
Ponavljam, tko je za mir sa izraelom Saudijska Arabija najveci pedofili i miljenici izraela, egipat- uzmi istrazi kako je pao egipat pod zionistima nemoj biti glup, istrazi kako je pao Jordan
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Ma ovako ukratko da ti odgovorim: J*** ti kosti mrtvih u porodici i dijete krepalo i raspalo u grobu!!!Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:14Naravno da sam istražio, i izvori mi nisu vaši mediji koji filuju svoj puk izmišljotinama. Oni su uvjereni da Mossad više ne postoji, da je Tel Aviv poravnan sa zemljom, da „samo **** skrivaju istinu“, da Iron Dome ne postoji, kao ni David’s Sling, da je sve uništeno i da Iran pobjeđuje. Za relevantan izvor uzimaju tviteraše, koji već godinama barataju lažnim snimkama i netočnim informacijama, uglavnom jedan veliki kupus wishful thinkinga.OldTownDistrict je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:11Evo da ti jos jednom… prvo pitanje kako bolan mozes zivjeti u 2026. godini a da ne uzmes materiju i istrazis je na par klikova pored Ai i svega ti i dalje zadojen propagandom pedofilaa? Kako mozes sebe pogledati u oci a biti ovako ogranicen a ebeni PC ti u rukama.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
Vjerujem da bi po šerijatskom zakonu išao na prijeki sud, ali na tvoju žalost ovdje vijeće mula sve sa ajatolahom nema ingerenciju.Wilshere10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:13Zbog ovakvih izjava se u normalnim drzava ide na sud. Kod nas nece biti ni bana na forumu.Kakav je to genocid gdje u ''genocidiranom'' području stanovništvo raste brzinom svjetlosti?![]()
Što je tu za ban?
Sušta činjenica?
Nemoguće ste izindoktrinirani. Lijep vam pozdrav.
Zadnja izmjena: Nemanja99, dana/u 28 feb 2026, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Koji ba vasi mediji glupane, sta pricas kakvi vasi mediji?ti si fkt glup deckoNemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:14Naravno da sam istražio, i izvori mi nisu vaši mediji koji filuju svoj puk izmišljotinama. Oni su uvjereni da Mossad više ne postoji, da je Tel Aviv poravnan sa zemljom, da „samo **** skrivaju istinu“, da Iron Dome ne postoji, kao ni David’s Sling, da je sve uništeno i da Iran pobjeđuje. Za relevantan izvor uzimaju tviteraše, koji već godinama barataju lažnim snimkama i netočnim informacijama, uglavnom jedan veliki kupus wishful thinkinga.OldTownDistrict je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:11Evo da ti jos jednom… prvo pitanje kako bolan mozes zivjeti u 2026. godini a da ne uzmes materiju i istrazis je na par klikova pored Ai i svega ti i dalje zadojen propagandom pedofilaa? Kako mozes sebe pogledati u oci a biti ovako ogranicen a ebeni PC ti u rukama.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
Daj izvor sta pricas
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ovaj Nemanja znanja je rage baiter, ubaceni element od strane administracije da vas rage baituje u ban 
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nista ovim osim da misli pobjede jednog zadojenig fasiste ne dobivasStroj1946 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:15Ma ovako ukratko da ti odgovorim: **** ti kosti mrtvih u porodici i dijete krepalo i raspalo u grobu!!!Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:14Naravno da sam istražio, i izvori mi nisu vaši mediji koji filuju svoj puk izmišljotinama. Oni su uvjereni da Mossad više ne postoji, da je Tel Aviv poravnan sa zemljom, da „samo **** skrivaju istinu“, da Iron Dome ne postoji, kao ni David’s Sling, da je sve uništeno i da Iran pobjeđuje. Za relevantan izvor uzimaju tviteraše, koji već godinama barataju lažnim snimkama i netočnim informacijama, uglavnom jedan veliki kupus wishful thinkinga.OldTownDistrict je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:11
Evo da ti jos jednom… prvo pitanje kako bolan mozes zivjeti u 2026. godini a da ne uzmes materiju i istrazis je na par klikova pored Ai i svega ti i dalje zadojen propagandom pedofilaa? Kako mozes sebe pogledati u oci a biti ovako ogranicen a ebeni PC ti u rukama.
Nije.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:08Je li im nuđen dogovor gdje dobivaju državu?let3 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:01Legitiman je i genocid u Gazi koji sprovodi taj isti Izrael, jelde.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
Koji si ti bolesnik.
Nije.
Vidimo po sravnjenoj Gazi kakav je.
Nastavi ponavljati ko papagaj tu cionisticki mantru, nije ni to problem.
Drugim rijecima, opako si bolestan i nastran.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Evo ja cekam mu izvore ovoga sto tvrdi da objavi i vjerovat cu da nije decko ljubitelj pedofila i klanja i da ima cak i pamet u tintari. Evo samo da objavi ja samo to trazim da vidim gdje mu se ovako divna pamet informise.
Nemam ja vise volje ni zelje sa raspravom. Pun mi ih je khurac iskreno. Kratko jasno odsad. Svaki odgovor ce biti ovakav sad njima. Pa makar napravio 600 profila ako treba.OldTownDistrict je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:18Nista ovim osim da misli pobjede jednog zadojenig fasiste ne dobivasStroj1946 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:15Ma ovako ukratko da ti odgovorim: **** ti kosti mrtvih u porodici i dijete krepalo i raspalo u grobu!!!Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:14
Naravno da sam istražio, i izvori mi nisu vaši mediji koji filuju svoj puk izmišljotinama. Oni su uvjereni da Mossad više ne postoji, da je Tel Aviv poravnan sa zemljom, da „samo **** skrivaju istinu“, da Iron Dome ne postoji, kao ni David’s Sling, da je sve uništeno i da Iran pobjeđuje. Za relevantan izvor uzimaju tviteraše, koji već godinama barataju lažnim snimkama i netočnim informacijama, uglavnom jedan veliki kupus wishful thinkinga.
Izrael krši međunarodno pravo, prvo aparthejdom, a onda genocidom protiv Palestinaca. To su osudile zemlje poput Španije, Norveške, Slovenije itd.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:08Je li im nuđen dogovor gdje dobivaju državu?let3 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 11:01Legitiman je i genocid u Gazi koji sprovodi taj isti Izrael, jelde.Nemanja99 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:58Iran bi bio velesila da nema režim vjerskih fanatika i luđaka na čelu države, što samo po sebi ne daje stopostotnu podršku naroda režimu. Tu je najveća slabost Irana. Uostalom, zato imaju Republikansku gardu, koja vrh države štiti od vlastitog naroda.
Koji si ti bolesnik.
Krše i pravo nezakonitim širenjem po Zapadnoj obali, što je javno osudila i EU.
Sve renomirane svjetske organizacije kritikuju ovaj establišment Izraela, zbog njihovih zlodjela.
Nisu potpisali ugovor o neširenju nuklearnoh naoružanja, a posjeduju nuklearni arsenal, dok je Iran, između ostalog, zbog toga godinama pod sankcijama.
Prvi su dobili pristup americkoj vojnoj tehnologiji od svih kupaca, a najveći su primalac vojne i finansijske pomoći SAD-a nakon WW2.
Dok Iran ima fantastican raketni program domaće proizvodnje i pod ovakvim okolnostima odoljeva svim izazovima.
Ovo je udruženi zločinački poduhvat, da se cijelo to područje stavi pod kontrolu Izraela.
A smooth sea never made a skilled sailor.
ne razumijem da neko ima vremena da mu odgovara
banujte genocidnog monstruma.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Evo nek samo prilozi svoje izvore uvjerenja i ja cu mu svaki dan odgovarati i imati vrmena striktno za njega, samo neka vec jednom da izvore svoje a da nisu oni “vasi” i tu je kraj price, cak cu mu se izvinuti ako vidim da sam ja licno ustvario pogresio a on je genije koji od pedofila u mnozini vidi casne bozije ljude koje bi sam Isus poljubio u celo. Eto nemanja, izvor?
Trenutno korisnika/ca: Marsal, nerkolfc, Rosicky, thulkazal, VensanKasel, Wilshere10 i 22 gosta.