FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako nam trentuno treba hype, trka, frka onda moze i Krpic komotno voditi.
- dubioza144
- Kontakt:
Vodio je protiv Sloge pa nista nismo vidjeliELDIABLO20 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 09:21Ako nam trentuno treba hype, trka, frka onda moze i Krpic komotno voditi.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
perodeformero
- Kontakt:
Krpić trener igrač
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Tek sam vidio sinoc na snimku tk skupio sam snage da odgledam cijelu tekmu i 90 i neka minuta primamo gol nakon toga pokusavamo izgradit akciju zadnja linija grijesi i to cak Osmanović mislim i ide krupni kadar znači primio si gol prije minut i odmah si gresku opet napravio i on sav sretan smije se bukvalno se kesla ...
Ako ovo citaju igraci a vec sam poceo glavu okretati od pojedinih a znamo se mi vrlo dobro sto pratimo svaki trening ko budale i sl znaju oni nas vrlo dobro e pa sad fakat da Bog da vise nikad nigdje ne zaigrali sram da vas bude sve redom. Ovo je toliko jadno izgledalo. Nije cudno sto ljudi placu okolo kad se vidi sta se radi od kluba. Igrači pod hitno rezanje plata i kazne druge nema!!!!!
Ako ovo citaju igraci a vec sam poceo glavu okretati od pojedinih a znamo se mi vrlo dobro sto pratimo svaki trening ko budale i sl znaju oni nas vrlo dobro e pa sad fakat da Bog da vise nikad nigdje ne zaigrali sram da vas bude sve redom. Ovo je toliko jadno izgledalo. Nije cudno sto ljudi placu okolo kad se vidi sta se radi od kluba. Igrači pod hitno rezanje plata i kazne druge nema!!!!!
U koliko sati je sutra trening na Grbavici? Novi sam ovdje, hvala na odgovoru.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑28 feb 2026, 10:26Tek sam vidio sinoc na snimku tk skupio sam snage da odgledam cijelu tekmu i 90 i neka minuta primamo gol nakon toga pokusavamo izgradit akciju zadnja linija grijesi i to cak Osmanović mislim i ide krupni kadar znači primio si gol prije minut i odmah si gresku opet napravio i on sav sretan smije se bukvalno se kesla ...
-
GavranBeli
- Kontakt:
Pisu nam pitari na temi, nema veceg sljama, ljudi koji misle klubu lose od ovih viljuskara iz rajlovca. Pa **** vas otac bolesni imate lobotomiju mozete pisati gadosti 24h al vama je to malo pa ovdje orgijate. Vise volim pitara nego ove bogalje. Kakve kreteni I malomnuci.
Poredis Fabrizia i portale, e ****.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 09:08E svasta sta sam procitao upravo. Sad kad krene ljetni prijelazni rok nek se redom klubovi pogase sto Fabrizio objavljuje transfer informacije, po toj logici.Argentina je napisao/la: ↑28 feb 2026, 08:15Ako dolazi objava prije Kluba (zvanicne stranice), znaci da cure informacije iz kluba. Ovako ti mogu sjebati aponzora i pojacanje.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 feb 2026, 00:19
A i koga briga ko prvi objavi. To moze nervirari administraciju kluba i slicno,ne znam sto bi navijace to toliko doticalo. Ja,ko i svaki prosjecni navijac jedva cekam info i svejedno mi je ko objavi.
Evo primjer Edisa i ako su ga htjeli, sad je bolje da ne brukamo klub i odustanu. Tako da i ne treba da nam je svejedno ko objavi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
MyTV objavio story prije 40tak minuta na instagramu sa slikom Edisa i natpisom: Novi trener FK Željezničar- danas u 14h u emisiji "Retro fudbal"
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ja koliko vidim po highligtsima mu, momak bi da bude bek al za to nema brzine, a za stopera fakat nema ni visine ni snage, bar ne za ovu našu krvničku ligu.
Power move mu je potegnuti sa 40m pa gdje ode (nisam je još vidio u golu, ili korner ili gol aut - a ako je korner računaj da imaš čovjeka manje na skoku jer njegovu poziciju bi trebao igrati jedan od tih da skoče, jel...).
Kontrola lopte normala, ubačaj lijevom normala.
Ne znam, vi skauti sigurno imate bolje informacije, ja sam pogledao 5-6min njegovog "best of"
Power move mu je potegnuti sa 40m pa gdje ode (nisam je još vidio u golu, ili korner ili gol aut - a ako je korner računaj da imaš čovjeka manje na skoku jer njegovu poziciju bi trebao igrati jedan od tih da skoče, jel...).
Ne znam, vi skauti sigurno imate bolje informacije, ja sam pogledao 5-6min njegovog "best of"
Pošteno, pa kako bude.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Lisandro Martinez je inače 205 štoperzastitaIdentiteta je napisao/la: ↑28 feb 2026, 12:57Ja koliko vidim po highligtsima mu, momak bi da bude bek al za to nema brzine, a za stopera fakat nema ni visine ni snage, bar ne za ovu našu krvničku ligu.
Ne mora biti visina problem Lisandro duplo sitniji od Adame Traorea pa ga odnese u duelu.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ovi trenutno sto vode zelju su meni najaci. Haj na stranu rezultati 4 poraza haj nema veze. Ali najavis utakmicu sa citatom pokojnog Ivice Osima a sina mu ste proglasili personom non grante koji je ujedno najveca legenda kluba . I to ono nisi dobrodosao u klub ali cemo koristit tvog oca da nafuramo da sto vise navijace dodje na utakmicu iako imamo niz od 4 poraza protiv premijerligasa.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Tanak...Miske01 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 12:26https://www.transfermarkt.com/emin-groz ... ler/479144
Čuo sam da se s ovim stoperom opet pregovara
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
I Mascherano je u Barci više bio stoper nego zadnji vezni... kontam ja to, al izuzetak ne čini pravilo.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 13:19Lisandro Martinez je inače 205 štoper![]()
Ne mora biti visina problem Lisandro duplo sitniji od Adame Traorea pa ga odnese u duelu.
Na stranu što bi i u Želji a trenutno i repki Lisandro bio ubjedljivo najbolji centralni vezni, kamoli zadnji, o CB nećemo ni pričati.
Pošteno, pa kako bude.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Kakve vi gluposti pišete. Mi nemamo trenera a dolaze igraci. Pa ko to dovodi igraci ako nemas trenera? Valjda ces čekati da nadjes trenera, pa da vidis tek sta tom treneru treba od igraca.
GavranBeli je napisao/la: ↑28 feb 2026, 13:58Kakve vi gluposti pišete. Mi nemamo trenera a dolaze igraci. Pa ko to dovodi igraci ako nemas trenera? Valjda ces čekati da nadjes trenera, pa da vidis tek sta tom treneru treba od igraca.
Nijaz magija
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Na stranu što mi se ne sviđa pomen ovog "stopera" gore, baš jer se zbog trenera dovode igrači, klub i jeste gdje jeste.
Promijeni se trener ode za njim pola kolonije il sabotiraju... bjež tamo.
A i ptice na grani znaju šta nam treba, ko god da je trener.
Pošteno, pa kako bude.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Izvinite na upadu ja vidjoh da je mulalic ponovo sad jel laz ne znam.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑28 feb 2026, 14:42Na stranu što mi se ne sviđa pomen ovog "stopera" gore, baš jer se zbog trenera dovode igrači, klub i jeste gdje jeste.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
U ponedjeljak Sivac na centru a VAR soba Topuzovic 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.