Za Velež ili Radnik
Za Velež da pobjedi jer se borimo za opstanak sa Radnikom ili za Radnik da pobjedi Velež da se eventualno sa Veležom borimo za 4. mjesto na tabeli
Najtrofejniji klub u državi se nalazi u ulici Maršala Tita 38b a tebi želim dobro zdravlje.NoDi80 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:23Titule 8Xi 9X drugoplasirani
Kup 6Xi 5X drugoplasirani
Superkup
Kup Kupova/Liga Prvaka
Top 30 jednom
Uefa Cup/Europa Liga
Polufinale, 2x cetvfinale
Intertoto Cup / Konferencijska Luga
Cetvfinale
Mitropa Cup
2x polufinale, 4x cetvrtfinala
Omladinski Pogon
Uefa Youth League
Osmina finala
Visestruki juniorski, kadetski, pinoriski prvaci i osvajaci kupa
Ivica Osim najveca trenerska ikona
Amar Osim najtrofejniji BiH trener
Edin Dzeko najbolji BiH fudbaler u historiji
Posto cete veceras navijati za Borac, sad navijajte za Velez...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:26Za koga mi Željovci da navijamo
Za Velež ili Radnik
Za Velež da pobjedi jer se borimo za opstanak sa Radnikom ili za Radnik da pobjedi Velež da se eventualno sa Veležom borimo za 4. mjesto na tabeli
![]()
U pravu siVanja8 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:36Posto cete veceras navijati za Borac, sad navijajte za Velez...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:26Za koga mi Željovci da navijamo
Za Velež ili Radnik
![]()
![]()
![]()
![]()
Tobe kako si preživio srijedu i jeli tuzlanska seljančica dobila koji preko zuba5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:46Fino igra radnik ali tesko je protiv veleza kad non stop prave faule i prekidaju igru. Ne dozvoljavaju da se igra razvije. igraju bas krkanski, jos pogotovo jer su danas siti jer kako cujem juce su ih u olovu prihvatili ljudi dobrog srca i nahranili ih i napojili, pa evo danas odmah to poludjelo. Fino bi bilo vratiti ih u nizi rang gdje pripadaju
1- JedvaThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:56Tobe kako si preživio srijedu i jeli tuzlanska seljančica dobila koji preko zuba5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:46Fino igra radnik ali tesko je protiv veleza kad non stop prave faule i prekidaju igru. Ne dozvoljavaju da se igra razvije. igraju bas krkanski, jos pogotovo jer su danas siti jer kako cujem juce su ih u olovu prihvatili ljudi dobrog srca i nahranili ih i napojili, pa evo danas odmah to poludjelo. Fino bi bilo vratiti ih u nizi rang gdje pripadaju
I mi svi dok ti gledaš5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:581- JedvaThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:56Tobe kako si preživio srijedu i jeli tuzlanska seljančica dobila koji preko zuba5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:46Fino igra radnik ali tesko je protiv veleza kad non stop prave faule i prekidaju igru. Ne dozvoljavaju da se igra razvije. igraju bas krkanski, jos pogotovo jer su danas siti jer kako cujem juce su ih u olovu prihvatili ljudi dobrog srca i nahranili ih i napojili, pa evo danas odmah to poludjelo. Fino bi bilo vratiti ih u nizi rang gdje pripadaju
2- Od srijede pjeva po kuci ko da je zvijezda granda, jebbo je ibro rahimic blentavu
Izgleda da si preskakao casove kad se u skoli ucilo brojanje i sabiranje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:32Najtrofejniji klub u državi se nalazi u ulici Maršala Tita 38b a tebi želim dobro zdravlje.NoDi80 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:23Titule 8Xi 9X drugoplasirani
Kup 6Xi 5X drugoplasirani
Superkup
Kup Kupova/Liga Prvaka
Top 30 jednom
Uefa Cup/Europa Liga
Polufinale, 2x cetvfinale
Intertoto Cup / Konferencijska Luga
Cetvfinale
Mitropa Cup
2x polufinale, 4x cetvrtfinala
Omladinski Pogon
Uefa Youth League
Osmina finala
Visestruki juniorski, kadetski, pinoriski prvaci i osvajaci kupa
Ivica Osim najveca trenerska ikona
Amar Osim najtrofejniji BiH trener
Edin Dzeko najbolji BiH fudbaler u historiji
Debil je svako ko se tako ponasa. A ja sam s postom takve prozvao.
Sutra ti je prijatelju 1 u Posusji i 2 u Sirokom.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:00Ako Široki dobije Slogu - preskače Široki Rođene
BITKA ZA 4.POZICIJU NA TABELI
Lijepo od vas.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:00I mi svi dok ti gledaš5arajevo je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:581- JedvaThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:56
Tobe kako si preživio srijedu i jeli tuzlanska seljančica dobila koji preko zuba
2- Od srijede pjeva po kuci ko da je zvijezda granda, jebbo je ibro rahimic blentavu
Ako Sloga dobije eto vas tri boda od ispadanja još im gostujete sljedeće kolo. Nemoj to gledati samo kao sreću jer Široki koji nam dolazi u zadnjoj četvrtini može sutra biti četvrtisvrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:00Ako Široki dobije Slogu - preskače Široki Rođene
BITKA ZA 4.POZICIJU NA TABELI
aqarius je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:57Ha,ha ..fudbaleri su i inače sorta prilično poglupih ljudi..valjda od udarace lopte u glavudžu..svaki udarac ubije anam veliki broj sivih moždanih ćelija...ovakve igrače kao ovaj veležov što napravi penal mi smo zvali klepači valjda od onog klepaju se po nogama...ja ne kontam kako je uopšte mislio na onaj način zaustaviti igrača Radnika..ko u prvom razredu još dignuo nogu prilično povisoko i klep . ..mislim koliko glup moraš biti da uopšte to uradiš u 90 minuti...bez potrebe

Trenutno korisnika/ca: held9, Jet2Holiday, rishovski i 35 gostiju.