Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kako protice evakuacija kurava iz Dubaija?
- akisarajevo92
- Kontakt:
ali bosanska sirotinja koja komentarise "ravnaj dubai, rave idu kuci", ne znaju kuda ce sa sobom od kompleksa
evo ja prvi imam tamo bliskog clana obitelji tamo koji radi sasvim normalan posao
evo ja prvi imam tamo bliskog clana obitelji tamo koji radi sasvim normalan posao
Don't believe the hype.
To ti mislis da radi normalan posaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:10ali bosanska sirotinja koja komentarise "ravnaj dubai, rave idu kuci", ne znaju kuda ce sa sobom od kompleksa
Puni trotoari vizit kartica tih sto rade normalan posao
Stone hands👊
- akisarajevo92
- Kontakt:
evo ga brat sa 50 profilaPereira je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:12To ti mislis da radi normalan posaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:10ali bosanska sirotinja koja komentarise "ravnaj dubai, rave idu kuci", ne znaju kuda ce sa sobom od kompleksa
evo ja prvi imam tamo bliskog clana obitelji tamo koji radi sasvim normalan posao![]()
necu ulaziti u detalje ovdje, ali normalna porodica sa jednogodisnjom bebom
Don't believe the hype.
A jesi li duhovno bogat covjek?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nemoj da te boli istina, prihvati je mirno i stalozenoakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:14evo ga brat sa 50 profilaPereira je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:12To ti mislis da radi normalan posaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:10ali bosanska sirotinja koja komentarise "ravnaj dubai, rave idu kuci", ne znaju kuda ce sa sobom od kompleksa
evo ja prvi imam tamo bliskog clana obitelji tamo koji radi sasvim normalan posao![]()
Stone hands👊
Ljudi misle da u Dubai idu samo qrve i narko dileri jbt...akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:14evo ga brat sa 50 profilaPereira je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:12To ti mislis da radi normalan posaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:10ali bosanska sirotinja koja komentarise "ravnaj dubai, rave idu kuci", ne znaju kuda ce sa sobom od kompleksa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trump je najveca prevara biraca u historiji. Svu ocitu glupocu i nesposobnost je kompenzirao pricom o no more wars. Eto vam ga sad.
Ima ih ovdje brdo sto su se zbog Gaze radovali pobjedi. Kakvi retardi
Ima ih ovdje brdo sto su se zbog Gaze radovali pobjedi. Kakvi retardi
- akisarajevo92
- Kontakt:
strasno koliko ima ogranicenih ljudi, da im nije interneta vjerovatno nikad ne bi vidjeli dalje od svog zavicaja, ovako bar na google mogu ukucati bilo koji grad i vidjeti kako izgledaDamirT je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:20Ljudi misle da u Dubai idu samo qrve i narko dileri jbt...akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:14evo ga brat sa 50 profila
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 28 feb 2026, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Samo udri po Emiratima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
od 12 miliona stanovnika koliko imaju, mozda ima milion emiracana
U Dubaiju je taj postotak jos manji, znam da ima par stotina hiljada Britanaca samo u Dub
Don't believe the hype.
- JohnCleese
- Kontakt:
Najcestitiji zanat koji obnasaju nasi u Dubaiju su fitness instruktori 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Koliko su mi prejake izjave ovih visokih zvanicnika. Ovo je inace premijer Velike Britanije."Od vitalne je važnosti spriječiti daljnju eskalaciju i vratiti se diplomatskom procesu", rekao je on, dodajući da želi vidjeti "mir i sigurnost te zaštitu civilnog života".
Znaci bombardujes nekoga, ubijas mu visoke zvanicnike, i onda pozivas na deeskalaciju. Wtf
-
samoposmatram
- Kontakt:
Mogu potvrditi. Nema kod njih labavo. Cisti kokain za pre-workout 365.JohnCleese je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:35Najcestitiji zanat koji obnasaju nasi u Dubaiju su fitness instruktori![]()
''Duboko smo zabrinuti''dscile je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:39Koliko su mi prejake izjave ovih visokih zvanicnika. Ovo je inace premijer Velike Britanije."Od vitalne je važnosti spriječiti daljnju eskalaciju i vratiti se diplomatskom procesu", rekao je on, dodajući da želi vidjeti "mir i sigurnost te zaštitu civilnog života".
Znaci bombardujes nekoga, ubijas mu visoke zvanicnike, i onda pozivas na deeskalaciju. Wtf
ko da ih je sve isti qrac pravio
Inače nije mi jasno kako avioni lete iznad Teherana kako hoće i bombarduju šta hoće svaki j'ebeni put. Jel moguće da ljudi godinama nemaju odgovora na avijaciju ?
Ide Hadzifejz veceras zivotom,konacno rat po njegovom ukusu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Rajaz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:53''Duboko smo zabrinuti''dscile je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:39Koliko su mi prejake izjave ovih visokih zvanicnika. Ovo je inace premijer Velike Britanije."Od vitalne je važnosti spriječiti daljnju eskalaciju i vratiti se diplomatskom procesu", rekao je on, dodajući da želi vidjeti "mir i sigurnost te zaštitu civilnog života".
ko da ih je sve isti qrac pravio
Inače nije mi jasno kako avioni lete iznad Teherana kako hoće i bombarduju šta hoće svaki j'ebeni put. Jel moguće da ljudi godinama nemaju odgovora na avijaciju ?
Pregledaj ovaj account
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jok , on živi da se ovdje u bivšoj Jugoslaviji zapuca .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- JohnCleese
- Kontakt:
Posten svijet tamo zaista ne bi mogao dugo izdrzati, osim ako se ne prilagodisamoposmatram je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:47Mogu potvrditi. Nema kod njih labavo. Cisti kokain za pre-workout 365.JohnCleese je napisao/la: ↑28 feb 2026, 17:35Najcestitiji zanat koji obnasaju nasi u Dubaiju su fitness instruktori![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Baboon, MaroonBjelave, nerkolfc, Sensei i 17 gostiju.