Premijer liga BiH - aktuelno
- SilaMoc1946
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta te boli **** sta ja radim i pisem , pisat cu vazda za ovako nesto jel problem?!Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:50Iduci put se javi u pp pa ti posaljem 33marke da ides na gostovanje.
Klub ti igra ti piskaras po forumu.
Limvo te forum
Klub mi igra i kad ovo slusam sta trebam biti miran i reci sve je ok?
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 28 feb 2026, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
I ta dva puta je upitno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
rimljanin90
- Kontakt:
A sute kad manijaci klempe pucaju. Kupres!
Ima Jasenovac
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Interesantno je koliko "navijača" sarajeva piše za vrijeme utakmice. Ne mogu da vjerujem da niste u stanju izdvojiti 33 markice kako bi podržali voljeni klub.
Vjerovatno draži spid od kluba.
-
KosevoZove
- Kontakt:
O cemu ti i prozivas nas sta ti znas jel ko otisao ili nije, ja licno nisam zbog svojih porodicnih stvari jer mi je dijete bolesno kad me vec vuces, a pare imam kad sam isao dosta je vas bilo klinaca ne znam koliko ti je godina.Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:53Interesantno je koliko "navijača" sarajeva piše za vrijeme utakmice. Ne mogu da vjerujem da niste u stanju izdvojiti 33 markice kako bi podržali voljeni klub.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
krcata je tribina sa gostujucim navijacima! Mozda i ne mogu svi da stanu..
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Nećeš ništa promijeniti piskaranjem na forumu. Ako već nemaš 33 marke za gostovanje, valjda imaš 2 marke za tramvaj pa idi pred savez i psuj.KosevoZove je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:52Sta te boli **** sta ja radim i pisem , pisat cu vazda za ovako nesto jel problem?!Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:50Iduci put se javi u pp pa ti posaljem 33marke da ides na gostovanje.
Limvo te forum
-
KosevoZove
- Kontakt:
Necu promijeniti i necemo nikad dok je mafija u savezu nikad, jedina stvar sto je valjala u ovoj napcenoj drzavi su unistili tj SPORT.Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:56Nećeš ništa promijeniti piskaranjem na forumu. Ako već nemaš 33 marke za gostovanje, valjda imaš 2 marke za tramvaj pa idi pred savez i psuj.KosevoZove je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:52Sta te boli **** sta ja radim i pisem , pisat cu vazda za ovako nesto jel problem?!Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:50
Iduci put se javi u pp pa ti posaljem 33marke da ides na gostovanje.
Limvo te forum
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
E moj glupane glupi balavi...Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:53Interesantno je koliko "navijača" sarajeva piše za vrijeme utakmice. Ne mogu da vjerujem da niste u stanju izdvojiti 33 markice kako bi podržali voljeni klub.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hoćes li ti psovati u oktobru ispred zgrade CIK-a kad ti izaberemo Slavena Kovačevića za hrvatskog člana PredsjedništvaIzdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:56Nećeš ništa promijeniti piskaranjem na forumu. Ako već nemaš 33 marke za gostovanje, valjda imaš 2 marke za tramvaj pa idi pred savez i psuj.KosevoZove je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:52Sta te boli **** sta ja radim i pisem , pisat cu vazda za ovako nesto jel problem?!Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:50
Iduci put se javi u pp pa ti posaljem 33marke da ides na gostovanje.
Limvo te forum
Ovo je sramota šta igraju prvi i najskuplji tim lige..hebem ti fudbal...pogledaš Morecombe ii Oxford...koja želja,koja trka..znam da malo taktiziraš,da malo paziš..ali ovo..žali bože para za ulaznicu..fuujjj
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Još jedan "hz" u nizu.visokohz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:59E moj glupane glupi balavi...Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:53Interesantno je koliko "navijača" sarajeva piše za vrijeme utakmice. Ne mogu da vjerujem da niste u stanju izdvojiti 33 markice kako bi podržali voljeni klub.
Sve nickovi hz ovo ono a na tvu se gleda svaka osim derbija.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Neću drug, ne zanima me politika. Shvatio sam da ona služi pojedincima da bi trpali narodne pare u džep. Npr Covic Bakir I Dodik su pokrali milijarde a vama je 33 marke luksuz.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:00Hoćes li ti psovati u oktobru ispred zgrade CIK-a kad ti izaberemo Slavena Kovačevića za hrvatskog člana PredsjedništvaIzdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:56Nećeš ništa promijeniti piskaranjem na forumu. Ako već nemaš 33 marke za gostovanje, valjda imaš 2 marke za tramvaj pa idi pred savez i psuj.KosevoZove je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:52Sta te boli **** sta ja radim i pisem , pisat cu vazda za ovako nesto jel problem?!
Klub mi igra i kad ovo slusam sta trebam biti miran i reci sve je ok?![]()
- Shategabri
Ne znam šta se palite, ne piše niko od ozbiljnijih forumaša komšiluka.
Zabavili se o sebi.
Ložite se na fore dječurlije.
Zabavili se o sebi.
Ložite se na fore dječurlije.
Koševo Zapad
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Nikad niste ni pokušali ništa konkretno. Ispravi me ako griješim.KosevoZove je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:59Necu promijeniti i necemo nikad dok je mafija u savezu nikad, jedina stvar sto je valjala u ovoj napcenoj drzavi su unistili tj SPORT.Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:56Nećeš ništa promijeniti piskaranjem na forumu. Ako već nemaš 33 marke za gostovanje, valjda imaš 2 marke za tramvaj pa idi pred savez i psuj.KosevoZove je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:52Sta te boli **** sta ja radim i pisem , pisat cu vazda za ovako nesto jel problem?!
Klub mi igra i kad ovo slusam sta trebam biti miran i reci sve je ok?![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Paromlinac, successminator i 19 gostiju.