FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
Re: FK Sarajevo
Ne može bez četničkog orgijanja.
Maroodza - Mujkic
Ignatkov - Elezi
Na poluvremenu
-
KosevoZove
- Kontakt:
Hhhaha svaki kontakt balija svira ccccc
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 28 feb 2026, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
ojj faaula pa pleme mu J*** dovljno je3 samo facu pogledat u ovog sudije.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mene Ignatkov podsjeća na mene
kad igram lopte s rajom.I to, posto uglavnom branim, pa kad se neko od havera umori, pa da se zamijenimo. Znaci dodaj prvom do sebe kad ti vec lopta dodje, a inače bjezim od lopte ko da je granata
- BegovicRamiz
- Kontakt:
pobjego u svabijuMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:11Mene Ignatkov podsjeća na menekad igram lopte s rajom.I to, posto uglavnom branim, pa kad se neko od havera umori, pa da se zamijenimo. Znaci dodaj prvom do sebe kad ti vec lopta dodje, a inače bjezim od lopte ko da je granata
vidi Karlosa isti onaj sa Survivora sto kaze u sustini da nije debil hahahaha
- robertkosar
- Kontakt:
KlixManuel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:30Gdje si ovo procitao ?robertkosar je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:21Čeferin povukao drastične poteze u prvenstvu BiH, gotovo 20 sudija sklonjeno s liste
Na "hlađenju" su, kako saznajemo, Aleksandar Njegomirović, Antoni Bandić, Luka Bilbija, Darko Gedžić, Danijel Perić, Haris Halkić, Admir Musić, Miloš Gigović, Mateo Musa, Dragan Kesić, Mirza Kazlagić, Sabrija Topalović i Nihad Ljajić.
Eto se go lopov do lopova![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahaha ma nisam zbog lopte pobjegaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:17pobjego u svabijuMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:11Mene Ignatkov podsjeća na menekad igram lopte s rajom.I to, posto uglavnom branim, pa kad se neko od havera umori, pa da se zamijenimo. Znaci dodaj prvom do sebe kad ti vec lopta dodje, a inače bjezim od lopte ko da je granata
![]()
vidi Karlosa isti onaj sa Survivora sto kaze u sustini da nije debil hahahaha
Dobar Carlos svaki je duel dobio, sto neko rece jos samo zavrsnicu da mu vidimo. Mozemo mi ovo dobit hladno
Imao je i nekoliko dobrih defanzivnih intervencija. Ima 19 godina i ovo mu je prva seniorska sezona, jbt. Treba strpljena s njim, može izrasti u dobrog defanzivnog veznjaka. Pogledaj Kuprešaka, šta igra taj momak i koja mu je uloga uopšte?MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:11Mene Ignatkov podsjeća na menekad igram lopte s rajom.I to, posto uglavnom branim, pa kad se neko od havera umori, pa da se zamijenimo. Znaci dodaj prvom do sebe kad ti vec lopta dodje, a inače bjezim od lopte ko da je granata
Možemo ovo izgubiti, ali sam zadovoljan kako stojimo na terenu. Samo jako pa šta bude na kraju.
Maroodza out mujkic in
Kupresak out menalo
Ignjatkov out elezi in
Brazilac dosta dobar mnogo bolja opcija od turkesa, i ovo je prvi brazilac koji djeluje profesionalno
Kupresak out menalo
Ignjatkov out elezi in
Brazilac dosta dobar mnogo bolja opcija od turkesa, i ovo je prvi brazilac koji djeluje profesionalno
Vidi fakat, šta li se dešava s njim, nije momak bio los toliko da ovakav Maroodza igra prije njega, pogotovo nakon partije protiv Veleža
Ovdje i mi i Borac igramo na 0, pa ako upadne kakva frljoka dobro je
Ja se nadam da je samo htio zatvoriti krila borca, i odmorit naše bitne igrače prvo poluvrijeme. U drugom nam trebaju igrači koji znaju u ofanzivi nešto napravit. Elezi, Menalo, Kyeremeh, a umjesto Ignatova neka uđe Elezi ilI Telalović.
Prve tri izmjene:
Hubjer - Menalo
Ignatov - Elezi/Telalović
Carlos - Kyeremeh (iako mi se sviđa šta donosi Karlos - možda bih ostavio 10-15 minuta njega sa Menalom i Elezijem).
Prve tri izmjene:
Hubjer - Menalo
Ignatov - Elezi/Telalović
Carlos - Kyeremeh (iako mi se sviđa šta donosi Karlos - možda bih ostavio 10-15 minuta njega sa Menalom i Elezijem).
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 28 feb 2026, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Dobro stojimo na terenu ovaj im silji sto je jasno prokleti balija iz bugojna po naredbi vice ebo ga on u supak, nadam se da im mozemo i zabiti osjecam , ali i X je kao tri vec sam napisao, neke izmjene izvrsiti pa sta bog dadne.
Brazilac je ibra za aldina jednostavno.
Brazilac je ibra za aldina jednostavno.
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 28 feb 2026, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
johntravolta123
- Kontakt:
Carlos je ogromna razlika na baletana Turkesa
U duelu je a onaj ko balerina
U duelu je a onaj ko balerina
Turkes ovo rjesava 
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma znas gaMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:20Hahahaha ma nisam zbog lopte pobjegaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:17pobjego u svabijuMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:11Mene Ignatkov podsjeća na menekad igram lopte s rajom.I to, posto uglavnom branim, pa kad se neko od havera umori, pa da se zamijenimo. Znaci dodaj prvom do sebe kad ti vec lopta dodje, a inače bjezim od lopte ko da je granata
![]()
vidi Karlosa isti onaj sa Survivora sto kaze u sustini da nije debil hahahaha![]()
ovaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.