Ja ne znam što se palite na ovakve stvari svi? Da ih se ne doživljava ne bi skandirali. Kao da ne znate da je to dio navijačkog folklora. Svaka grupa ima neke pjesme koje ne bi trebala imati. Ovo je Bosna i Hercegovina u svom punom sjaju.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
nisam znao da se ne smiju dovoditi treneri porijeklom iz Srbije
- feniksptica
- Kontakt:
Smiju al to ti je manje vise uvijek los potez u BH fudbalu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Al najjace je kad je preuzeo repku, niko nista lose o njemu
Dodje u Zelju, aaa chetnik aaa fuj
Hahahahahahaha golemo
Dodje u Zelju, aaa chetnik aaa fuj
Hahahahahahaha golemo
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Željezničar i Partizan su vrlo slicni klubovi, mislim da ce to mnogo pomoci
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 feb 2026, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nema drugog nacina s njima kolega. Nazalost. Jedini jezik Koji oni razumiju.successminator je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:19Obriši ovo, ja te kao Bošnjak molim. Nemoj biti kao genocidni okot koji skandira još većem genocidnom okotu.
- jurisicduska
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑27 feb 2026, 21:37Sablja im je najbolji moguci izbor. Ova ekipa nema kvalitet koji oni misle da imaju. Njih treba neko naloziti da ove slabije ekipe pobjede i ostanu u ligi. Sablja je u tom majstor.
Ne znam cemu ismijavanje. Sablja je za mnoge ove sto se spominju premija. Pa zamisli da ih je Savo Milosevic uzeo il tako neko, dok bi se snasao bio bi 9. na tabeli a to Bog ne vrati.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dijete zdravo, ne moze biti zdravije. Nego, je li tebi sigurna kuca od umakanja dok si na terenu van škutorije?Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:18Naravno da postoji. Jel hoces reći da svi vi što niste otišli radite noćne?MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:14Dobar, znaci jedan od 25 redovnih na utakmicama Svinjskog. E posto smo taj dio apsolvirali, reci mi da li postoji ikakav posao na ovom svijetu gdje se rade nocne, vikend, praznici i sl.?Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:08
Na svakoj koja se igra vikendom. Radnim danima ne mogu jer radim van mile nam domovine.Garant ste svi security u bingu i amku.
Ili je I tebi dijete bolesno pa ne mozes ic podrzat "voljeno" njanjajevo?
![]()
-
sakahuligana
- Kontakt:
Zadnja izmjena: sakahuligana, dana/u 28 feb 2026, 19:41, ukupno mijenjano 2 puta.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kasperu ? Cujes li me ?? Jesam ti nacrto. Nemas pojma kakav ste mrtav klub i ljudi u klubu. Samo sto ga ne glabate vicki ! Toliko od mene ! Bolje da imate muda da se borite sa velezom i Sarajevom protiv kriminala. A ne ovako !Arma00 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:12Jesi to sam smislio ili ti pomogli u odjelu za posebne potrebe ?bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 18:10Vico je kontaktiran, dovodi svog havera Savu Milosevica kao trenera jer mu treba para nece ga niko,zauzvrat Vico ce ih ostavit u ligi. Da vidimo hocel pristat zeljecar.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Marokanci58
- Kontakt:
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Dok je zdravo, vjerojatno nije tvoje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:30Dijete zdravo, ne moze biti zdravije. Nego, je li tebi sigurna kuca od umakanja dok si na terenu van škutorije?Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:18Naravno da postoji. Jel hoces reći da svi vi što niste otišli radite noćne?MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:14
Dobar, znaci jedan od 25 redovnih na utakmicama Svinjskog. E posto smo taj dio apsolvirali, reci mi da li postoji ikakav posao na ovom svijetu gdje se rade nocne, vikend, praznici i sl.?Garant ste svi security u bingu i amku.
![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesi li ti tatin po rodnom listu, posto ti je tata navijao za Velez, a ti za taj fasisticki isprdak?Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:36Dok je zdravo, vjerojatno nije tvoje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:30Dijete zdravo, ne moze biti zdravije. Nego, je li tebi sigurna kuca od umakanja dok si na terenu van škutorije?Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:18
Naravno da postoji. Jel hoces reći da svi vi što niste otišli radite noćne?Garant ste svi security u bingu i amku.
![]()
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Gledaj hrelje sto pozdravlja genocidase, smecar mrtvi
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Gledaj usporenog snimka tacno poslije sumnjivog momenta hahahahhhahahhaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
KosevoZove
- Kontakt:
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Ti sebe smatraš antifašistom?MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:38Jesi li ti tatin po rodnom listu, posto ti je tata navijao za Velez, a ti za taj fasisticki isprdak?Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:36Dok je zdravo, vjerojatno nije tvoje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:30
Dijete zdravo, ne moze biti zdravije. Nego, je li tebi sigurna kuca od umakanja dok si na terenu van škutorije?
- Wilshere10
- Kontakt:
Cetnickim teroristima se mora stati u kraj. Prelaze sve granice. 
Trenutno korisnika/ca: bvsic, feniksptica, Marokanci58, Napapijri, Riziko, Zigazaga i 25 gostiju.