FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za sad top, suđenje ok. Par prekršaja navučeno njima. Ništa im dozvolili nismo. Fali malo kreativnosti za puni plijen iz šeher BL.
Nikad poraz, samo lekcija.
Šta su skandirali u BL kad je prekinut susret bio?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Drug moj, ne mislim samo na ovu utakmicu vec uopšte. Taj momak me jos nijednom dosad nije fascinirao.Herson je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:21Imao je i nekoliko dobrih defanzivnih intervencija. Ima 19 godina i ovo mu je prva seniorska sezona, jbt. Treba strpljena s njim, može izrasti u dobrog defanzivnog veznjaka. Pogledaj Kuprešaka, šta igra taj momak i koja mu je uloga uopšte?MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:11Mene Ignatkov podsjeća na menekad igram lopte s rajom.I to, posto uglavnom branim, pa kad se neko od havera umori, pa da se zamijenimo. Znaci dodaj prvom do sebe kad ti vec lopta dodje, a inače bjezim od lopte ko da je granata
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije ni to loše. Previše su porasli apetiti nakon uvezanih pobjeda. Ne treba zaboraviti da je ista ova ekipa primila 5 zadnju utakmicu u BL.
Nikad poraz, samo lekcija.
Imam osjecaj da ce linija Ljajic-Roberto carlos dobro fukncionisat..
Pitanje trenutka kad cemo zabit go, voliobi da brazilac da go
Pitanje trenutka kad cemo zabit go, voliobi da brazilac da go
Elezi najbolji nas igrac ne igra???
Nazalost od Ignatkova nece biti igrac kakvog ga mi zamisljamo da moze biti, decko ce nazalost ostati prosjecan igrac PLBiH
Maroodza osim sto lijepo izgleda kao igrac i onako atleta je decko bas grijesi i nenormalnim pasovima unazad ukopa nekad zadnju liniju.
Za Beganovic a i nas je prava steta sto ae nije prodao u Hajduk ili bilo gdje ako je ikad i bila neka ponuda za njega.
Da smo malo vise odlucni, hrabri, agilni i da se ne vraca toliko lopta nazad ovdje se moze i do pobjede doci.
Suđenje dobro bez vecih gresaka.
Koliko kostaju dva beka da kostaju Zoran ih mora iskopati.
Hujber za razliku od Beganovica ima hrabrost pokusati igrati 1 na 1 sa bekovima Borca, dok Beganovic to niti je pokusao niti zna. Began kad primi loptu i kad mu pridje bek odmah vrati nazad.
Maroodza osim sto lijepo izgleda kao igrac i onako atleta je decko bas grijesi i nenormalnim pasovima unazad ukopa nekad zadnju liniju.
Za Beganovic a i nas je prava steta sto ae nije prodao u Hajduk ili bilo gdje ako je ikad i bila neka ponuda za njega.
Da smo malo vise odlucni, hrabri, agilni i da se ne vraca toliko lopta nazad ovdje se moze i do pobjede doci.
Suđenje dobro bez vecih gresaka.
Koliko kostaju dva beka da kostaju Zoran ih mora iskopati.
Hujber za razliku od Beganovica ima hrabrost pokusati igrati 1 na 1 sa bekovima Borca, dok Beganovic to niti je pokusao niti zna. Began kad primi loptu i kad mu pridje bek odmah vrati nazad.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mi ako hoćemo nešto više, moraju ući Menalo, Elezi i Krdžalić. Beganovića bih isto izveo, a uveo Gojkovića da se pojača odbrana. Ignatkov vani isto, ponavljam momak nije vezni i od njega nema koristi osim kad se branimo pa da unese stabilnost. Ukoliko smo zadovoljni bodom, onda nastaviti ovako prvom do sebe, sporo i bojažljivo. Maroodza očaj, ali nemamo Mujkića.
Carlos je odličan centarfor. Ovako igra jedan špic, jak kao zid, spušta, učestvuje u igri.
Carlos je odličan centarfor. Ovako igra jedan špic, jak kao zid, spušta, učestvuje u igri.
ADEME, ČEKAMO MAGIJU...
Definitivno nije naš najtalentovaniji junior, ali nije ni toliko loš koliko se ovdje predstavlja. Opet kažem, nema ni 15 utakmica seniorskog fudbala. Ima problema sa progresivnim pasovima i jako rijetko to i radi, ako popravi taj segment igre može se na njemu lijepo i zaraditi. Fokus treba biti na Kuprešaku, Beganoviću i sličnim, koji su dovedeni kao afirimisani igrači, a ne služe ničemu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:26Drug moj, ne mislim samo na ovu utakmicu vec uopšte. Taj momak me jos nijednom dosad nije fascinirao.Herson je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:21Imao je i nekoliko dobrih defanzivnih intervencija. Ima 19 godina i ovo mu je prva seniorska sezona, jbt. Treba strpljena s njim, može izrasti u dobrog defanzivnog veznjaka. Pogledaj Kuprešaka, šta igra taj momak i koja mu je uloga uopšte?MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:11Mene Ignatkov podsjeća na menekad igram lopte s rajom.I to, posto uglavnom branim, pa kad se neko od havera umori, pa da se zamijenimo. Znaci dodaj prvom do sebe kad ti vec lopta dodje, a inače bjezim od lopte ko da je granata
Šta radi ovaj?
Čuj Cimirot vani a Sergej ostaje
Čuj Cimirot vani a Sergej ostaje
-
KosevoZove
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Ende
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ako ima neko link posaljite u PP, hvala
Jbt odbrana i sve
-
bordobijeli
- Kontakt:
Otrese Ristovskog ko kadeta.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 28 feb 2026, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Iz auta, koji nije bio za njih, na brzaka GO