sakahuligana je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:30Boga mi sramota od hordi al eto , nadam se da ce Sarajevo dobit ovo
![]()
Koja bruka yebote, klub im biljezi dobre bas rezultate, stvarno su za qrac pali, bar su bili blizu Manijacima, sad Boga mi predaleko
sakahuligana je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:30Boga mi sramota od hordi al eto , nadam se da ce Sarajevo dobit ovo
![]()
Yebo li mu Zisko mamu u rupu od vakcine.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:38Gledaj hrelje sto pozdravlja genocidase, smecar mrtvi
Blago retardirani MerakGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:42sakahuligana je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:30Boga mi sramota od hordi al eto , nadam se da ce Sarajevo dobit ovo
![]()
![]()
![]()
Koja bruka yebote, klub im biljezi dobre bas rezultate, stvarno su za qrac pali, bar su bili blizu Manijacima, sad Boga mi predaleko
Pa više je Red Army neki dan bilo na koševu nego Manijaka na Grbavici protiv Sloge. Pusti se ti ArmijeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:18To sto je meni klub u qrcu i sto nam je igra za qrac, ne znaci da ne smijem komentarisati ovu bruku hz u Banja Luci . Godinama nisu mogli na ovo gostovanje , nakon dugo vr napokon krenu, krene ih 50? Vise rodjenih u Banja Luci dodje ..
Bruka i sramota velika
Zivi dokaz da glupost nema granica, dnevni podsjetnikNoProfit je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:46Blago retardirani MerakGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:42sakahuligana je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:30Boga mi sramota od hordi al eto , nadam se da ce Sarajevo dobit ovo
![]()
![]()
![]()
Koja bruka yebote, klub im biljezi dobre bas rezultate, stvarno su za qrac pali, bar su bili blizu Manijacima, sad Boga mi predaleko![]()
Pa znaš li upaliti tekmu retardu i pogledati, a ne suditi po slici na kojoj raja tek ulazi?![]()
Više je Manijaka u Posušju nego vas na svakoj domaćoj.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:46Pa više je Red Army neki dan bilo na koševu nego Manijaka na Grbavici protiv Sloge. Pusti se ti ArmijeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:18To sto je meni klub u qrcu i sto nam je igra za qrac, ne znaci da ne smijem komentarisati ovu bruku hz u Banja Luci . Godinama nisu mogli na ovo gostovanje , nakon dugo vr napokon krenu, krene ih 50? Vise rodjenih u Banja Luci dodje ..
Bruka i sramota velika
Simpatizeri sa onih 100-120 manijaka što su bili u srijedu protiv SlogeArma00 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:48Više je Manijaka u Posušju nego vas na svakoj domaćojThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:46Pa više je Red Army neki dan bilo na koševu nego Manijaka na Grbavici protiv Sloge. Pusti se ti ArmijeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:18To sto je meni klub u qrcu i sto nam je igra za qrac, ne znaci da ne smijem komentarisati ovu bruku hz u Banja Luci . Godinama nisu mogli na ovo gostovanje , nakon dugo vr napokon krenu, krene ih 50? Vise rodjenih u Banja Luci dodje ..
Bruka i sramota velika
Uzvracaj istim mjerom.Wilshere10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:42Cetnickim teroristima se mora stati u kraj. Prelaze sve granice.![]()
Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:49Simpatizeri sa onih 100-120 manijaka što su bili u srijedu protiv SlogeArma00 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:48Više je Manijaka u Posušju nego vas na svakoj domaćojThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:46
Pa više je Red Army neki dan bilo na koševu nego Manijaka na Grbavici protiv Sloge. Pusti se ti Armije
Kojeg ugla?
Prvo stvarno nisam ni gledao dosao kuci evo drugo gledam , brutalno brutalno navijanje lesinari ne znam ni jesu li na tekmi
Trenutno korisnika/ca: Bejker, jurisicduska, Krajina1999, Lazarov, mnon46, Pact1921, Wagner96 i 33 gosta.