FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
i sta si ti sad meni odovorio ? kakvih pacjenata ovdje ..boze dragi..neko ozbiljan da odgovori na ozbiljno pitanje ?
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
čuj igrali li od prve pa koće igrat HAMIT altintopMakaveli je napisao/la:i sta si ti sad meni odovorio ? kakvih pacjenata ovdje ..boze dragi..neko ozbiljan da odgovori na ozbiljno pitanje ?
Igra Arjen od 1. minute. 
Kako samo glup primljen gol i losa reakcija odbrane i Butt-a. Steta imali su rano vodstvo ali brzo sve prokockase.
Edit: Mueller za 2-1. Losa igra u odbrani na obje strane terena.
Edit: 3-1 Mario Gomez, lakse malo nije ovo rukometna utakmica.

Edit: Mueller za 2-1. Losa igra u odbrani na obje strane terena.
Edit: 3-1 Mario Gomez, lakse malo nije ovo rukometna utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma bitno je samo da naši igrači trpaju golove
))
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moglo je ovo i ubjedljivije, ali i ovo je savrseno.
Nevjerovatno je kako igraju na AA, ali kada odu na neko gostovanje kao da su ukleti.
Vodstvo treba sacuvati i napokon se ustaliti na tom trecem mjestu, jer bi se vec sljedece sedmice mogao proslaviti ulazak u LP.
Nevjerovatno je kako igraju na AA, ali kada odu na neko gostovanje kao da su ukleti.
Vodstvo treba sacuvati i napokon se ustaliti na tom trecem mjestu, jer bi se vec sljedece sedmice mogao proslaviti ulazak u LP.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odlicna utakmica za sada, samo da se nastavi ovako
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- el-fighter
- Kontakt:
Šta je ovo sa nama. Naderemo Leverkusena, Šalkea ubijamo, a nemožemo pobijediti tamo neke klubove. Treba sačuvati ovo vodstvo i zadržati se na tom trećem mjestu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
4-1 Mueller i nadam se da cete do kraja uspjeti zadrzati to trece mjesto i da nece biti vise oscilacija u igri. Svaka cast pa su postedijeli Neuera ipak im je od naredne sezone kolega.

zajeban ovaj mila, ha?
lakim koracima do 3 punkta.
je li i ovo namjesteno
meni nesto smrdi ova lakoca igranja 
lakim koracima do 3 punkta.
je li i ovo namjesteno
Vom Jäger zum Gejagten
Na forumu H96 zele da uprava kluba podigne tuzbu protiv Schalke-a iz razloga sto smatraju da u Bundesligi ne igraju punom snagom i pozivaju se na tzv. "Wettbewerbsvezerung"geronimo je napisao/la:je li i ovo namjestenomeni nesto smrdi ova lakoca igranja
Edit: Cestitke na pobjedi, mozda mozete i Bayer stici nikad se ne zna.
prika, kad prije stize da pogledas forum hanofe?amerosm je napisao/la: Na forumu H96 zele da uprava kluba podigne tuzbu protiv Schalke-a iz razloga sto smatraju da u Bundesligi ne igraju punom snagom i pozivaju se na tzv. "Wettbewerbsvezerung"![]()
![]()
to na TM-u, oder?
ma ko ebe proklete hanofanere, nek se poljube u gujcu za plasman u EL-u.
mada, kad bolje razmislim, ima u tome istine
materijal za secera i amella
ko spomene mutljavinu bez dokaza brisem post i dajem opomenu pred ban.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma bruka je da su se uopste gurali, sa HanoFerom,koji je prosle sezone tesko glavu izvukao.
Sa's vid't kad Bajo dobije Dzekin M.C u cetvrtom kolu kvalifikacija.I odmah jedan babo mora rucat.,ali iz hale.
Sa's vid't kad Bajo dobije Dzekin M.C u cetvrtom kolu kvalifikacija.I odmah jedan babo mora rucat.,ali iz hale.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@ gero
ma na TM-u, a nisu svjesni da ovakvu sezonu nece imati narednih 25 godina.
Nadam se da necete zahebati stvar protiv St.Paulija i konacno osigurati tu trecu poziciju, mada se s Leverkusenom nikad ne zna.
Doveli su oni Ballacka za svaki slucaj.
ma na TM-u, a nisu svjesni da ovakvu sezonu nece imati narednih 25 godina.
Prži se srce moje, zbog ljubavi tvoje. Drugi nam sreću ne kroje, sretni smo oboje 
Sent from my Philips Smart TV.
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
svaka čast na pobijedi razoriše ihamerosm je napisao/la:4-1 Mueller i nadam se da cete do kraja uspjeti zadrzati to trece mjesto i da nece biti vise oscilacija u igri. Svaka cast pa su postedijeli Neuera ipak im je od naredne sezone kolega.![]()
Sigurna tri boda i napokon 3 misto u našim rukama
..rezultat je mogao biti i veći ali nisu htjeli zbog našeg Manua 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hajmo Bavarci sta smo stali pa ona mala Barcelona ima vise ispisanih Stranica
!
A , dobro to im sad Realovci pisu pa zato
!
Ovako , nastaviti do kraja razvaliti sve i dokazati im da je Bayern slijedece sezone najveci konkurent za LP !
A , dobro to im sad Realovci pisu pa zato
Ovako , nastaviti do kraja razvaliti sve i dokazati im da je Bayern slijedece sezone najveci konkurent za LP !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !