Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zaslužena pobjeda Borca. Ljajić i Ristovski očajni danas. Ovaj Brazilac bi mogao biti dobro pojačanje Sarajevu .Izgleda baš moćno na terenu
Suđenje domaćinsko al' ni blizu kako zna bit. Borac bolji, naši evo drugu utakmicu zaredom k'o na prazan želudac da igraju. Čestitke Borcu.
Al ga vama zabijemo do grla. I tako 4 puta, sve dok se niste zaljubili.
U novi boj...
Zigazaga realan, kao i uvijek.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- jurisicduska
- Kontakt:
Pišite.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:34Da bi se ti rasirio ovdje i pisao o nama 24/7, jelde.jurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:31Ne pobijediš 12 utakmica zaredom protiv protivnika iz istog ranga fudbala.
Vi da imate obraza ne bi pisali na ovoj temi.
Evo ti qrc da izbijes sebi oci. Pisacemo ovdje i dalje.
12
Hoće vas ovi veliki brojevi 12 bez pobjede 15 bez titule.
Sto ne bi pisali
Eto konacno malo radosti za nase komsinice 
-
successminator
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Riješeno prvenstvo, Borac lagano ide prema tituli
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
10 godina nisu mogli u Banja Luku, napokon ih pustili.. obrukase se bezveze , nemojte ih pustati vise
50

50
Sledeće kolo Sarajevo će igrati otvoreno,pa ćemo ih ubiti na kontre ko Želju
-
bordobijeli
- Kontakt:
Na kraju zasluzena pobjeda Borca nisu nas nesto specijalno nadigrati al iskoristili sve sto su imali. Bas me interesuje koliko ce biti Borac kažnjen za nacionalizam i par puta prekidanje utakmice.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 28 feb 2026, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Prosli put Hrelja lomi Ristovskog, veceras Vukovic, zao mi momka. Drugi gol asistencija Vukovic za udzbenike, Karlo okrenuo utakmicu, bravo Vinko za izmjenu (mislio sam da ovo nikada necu napisati)
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 28 feb 2026, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Nemam ti šta dokazivati. Očito je da ne pratiš BH fudbal.successminator je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:12Izdviceukec je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:23Ja ne znam što se palite na ovakve stvari svi? Da ih se ne doživljava ne bi skandirali. Kao da ne znate da je to dio navijačkog folklora. Svaka grupa ima neke pjesme koje ne bi trebala imati. Ovo je Bosna i Hercegovina u svom punom sjaju.
Relativizuješ. Dokaži mi da griješim pa navedi pjesme navijača ostalih klubova sličnog teksta, pjevane u zadnjih 5-10 godina.
Pogledaj navijanje Manijaka na utakmici protiv Slavije npr. Svaka grupa u najmanju ruku pjeva vojne pjesme.
Može li Zeljkan nas makar zabiti gol ovo kolo? Mora i njih procepiti pa da makar utješni zabiju. Koja sminurija od ekipe, jos se usude ovdje i pisati.
Borcu čestitam. Naravno suđenje domacinsko, pogotovo drugo poluvrijeme, bilo je razgovora izgleda u pauzi, jer je prvo bilo skroz korektno, ujednačen kriteriji.
Bilo kako bilo, Borac je iskoristio šanse u jednoj tvrdoj utakmici, bez neke ljepote.
Borcu čestitam. Naravno suđenje domacinsko, pogotovo drugo poluvrijeme, bilo je razgovora izgleda u pauzi, jer je prvo bilo skroz korektno, ujednačen kriteriji.
Bilo kako bilo, Borac je iskoristio šanse u jednoj tvrdoj utakmici, bez neke ljepote.
Pa napiši nam zašto Adem bira i preskače utakmice.jurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:35Pišite.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:34Da bi se ti rasirio ovdje i pisao o nama 24/7, jelde.jurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:31
Ne pobijediš 12 utakmica zaredom protiv protivnika iz istog ranga fudbala.
Vi da imate obraza ne bi pisali na ovoj temi.
Evo ti qrc da izbijes sebi oci. Pisacemo ovdje i dalje.
1215.
Sto ne bi pisali![]()
S kim ga je to Zubejda prevarila u Pazaru ?
Prvo mu Luka Jović opali Sofiju, a sad jedan drugi Zubejdu
Svašta čaršija priča.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
To je toGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:20DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:18Valjalo je ovo smislitGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:15
Iz tvoje kuce se orilo samo nesto drugo
Sljapkanje jaja oguzove![]()
Napredujemo , dok horde u Banja Luci prze, hzforumasi me za yaya drze
Al koja stoka
Ratko Mladic
Komsija te silovao
Ademe turcine
Ono što sam upratio. Al nista novo od Banjalučke seljadije. Kokarde sljedecu stavite na glavu i gusle ponesite.
Ratko Mladic
Komsija te silovao
Ademe turcine
Ono što sam upratio. Al nista novo od Banjalučke seljadije. Kokarde sljedecu stavite na glavu i gusle ponesite.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma ja samo o sportu pričam.Samba71 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:40Pa napiši nam zašto Adem bira i preskače utakmice.jurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:35Pišite.
1215.
Sto ne bi pisali![]()
S kim ga je to Zubejda prevarila u Pazaru ?
Prvo mu Luka Jović opali Sofiju, a sad jedan drugi Zubejdu
Svašta čaršija priča.![]()
12
15
I to.
Te trivijalnosti ostavljam navijačima kluba bez ikakvih sportskih uspjeha o kojim bi razgovarali.
Sarajevo ide u kontru, on svira faul nad Hererom. Joao se hvata za glavu, ne može da vjeruje.jurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:27Sta se primate došao da provocira.
Suđenje ispod svakog nivoa.
Svirao je 5 kontafaula, dakle Sarajevo treba dobit faul on njima svirne. Da dalje ne idemo.
Čestitke Borcu svakako.
Hebo vas više vaše prepucavanje i Željo i Sarajvo ,pa zagadili ste čitav forum...pa vama ne trebaju dušmani.Sarajevo jeste par puta oštećeno nekim sudijskim odlukama u drugom pol.ali niko ne govori o 2 čisto Ademove izgubljene lopte ,gdje su lako mogla biti oba gola.Sarajevo loše brate...onaj brko iz odbrane..jel Hubjer ili nešto slično,borben ali brate veoma oskudno fudbalsko znanje,spor,sav nekako kockast..krilo ga svakii put prolazi,kada lopta prođe između njega i stopera on ne zna uopšte gdje stoji ne znam igra je i ptotiv Sloge,i Veleža i sada protiv Borca da se ne lažemo loša,individalno more grešaka,nigdje neke smislene akcije...sve nešto nazor...nije dobro
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 28 feb 2026, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.