FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zabagovao mi SC, ko dade gol ? Nije valjda Lazilla 

- neutralan__
- Kontakt:
Vidi manijaka, to se javljate iz Zenice?

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja pisem preko mobitelamandraX je napisao/la:Vidi manijaka, to se javljate iz Zenice?![]()

Za zivot cijeli!
ne pise jos
Nikad se nisam izjasnio kao Manijak, ja sam samo zagriženi simpatizer ŽeljezničaramandraX je napisao/la:Vidi manijaka, to se javljate iz Zenice?![]()

Kako volim kad sam upravu, prije 4 minute sam napisao komentar
haha čestitam Selji

ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Za razliku od nekih klubovi, necu govoriti ime, Zeljeznicar ima fanove i navijace sirom svijeta!mandraX je napisao/la:Vidi manijaka, to se javljate iz Zenice?![]()

0-1!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
zabismo opet, ne treba nam protiv celika vise od 10 minuta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kako niko ne zna ko je dao gol 

oho zakuhalo se pravoo
ajmo Zeljoo sad sad eto mi smo vam pomogli ....Sretno i do pobjede 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- eliminator
- Kontakt:
ja znam ko nije zabioBuddy je napisao/la:kako niko ne zna ko je dao gol

i sta si zakljucio iz toga, ne kontam, bezveze bubno, de mi objasni sta si skontoSrce_Tebi je napisao/la:Kako volim kad sam upravu, prije 4 minute sam napisao komentar![]()
haha čestitam Selji
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Mogu misliti ludnice ako je Lazar dao gol.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Lazo ne zna normalno dati gol, on odma tri komada trpa u mrežuamerosm je napisao/la:Mogu misliti ludnice ako je Lazar dao gol.![]()

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Još uvijek se traga za strijelcem na Bilinom polju... Dvojba je između Stanića i Stančeskog... Čelik je u 15. minutu propustio dobru priliku, Adilović je loše reagovao... Inače, glavni krivac kod gola Plavih bio je Luka Bilobrk, kojem je ispala lopta
Za zivot cijeli!
KAPAK!mandraX je napisao/la:Vidi manijaka, to se javljate iz Zenice?![]()
ŽELJEZNIČAR LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO MOMCI! KAKO RADOSTAN DAN!
Osim - drugo ime za Želju !
Ma platili mi Luki da mu ispadne lopta.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Još uvijek se traga za strijelcem na Bilinom polju... Dvojba je između Stanića i Stančeskog... Čelik je u 15. minutu propustio dobru priliku, Adilović je loše reagovao... Inače, glavni krivac kod gola Plavih bio je Luka Bilobrk, kojem je ispala lopta

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
boli te briga ba odakle se javljamo !!!
ako ti se ne svidja opleti sa nase teme i vozdra !!!!!!!
Gol je i vodimo kisa pada tamo oko 3.000 gledalaca ima manijaka za sada oko 50 , iz Sarajeva ih za sada nema policija im jos nije dozvolila dolazak na stadion !!!
strijelac je jos nezna nakon velike greske golmana celika, stanceski ili stanic !!!
ZA ŽIVOT CIJELI !!!
ako ti se ne svidja opleti sa nase teme i vozdra !!!!!!!
Gol je i vodimo kisa pada tamo oko 3.000 gledalaca ima manijaka za sada oko 50 , iz Sarajeva ih za sada nema policija im jos nije dozvolila dolazak na stadion !!!
strijelac je jos nezna nakon velike greske golmana celika, stanceski ili stanic !!!
ZA ŽIVOT CIJELI !!!
Nemoj me ljutiti, oces da izgubite veceras ??? ajde reci da hoces i izgubit cete.nick je napisao/la:i sta si zakljucio iz toga, ne kontam, bezveze bubno, de mi objasni sta si skontoSrce_Tebi je napisao/la:Kako volim kad sam upravu, prije 4 minute sam napisao komentar![]()
haha čestitam Selji
![]()
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB