Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Dosadasnji model djelovanja kod Trumpa u slicnim situacijama od Venezuele do ubistva qasim suleimanija govori da on sve to radi kad je siguran da je sluzba odradila svoje pa samo pokretanje masinerije ispadne neki WWE scenarij i sve gotovo u pola sata.Kajzer10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:15I sad kazu nije bitno ima jos ajatolaha. Ubice i njega. Ne moze u nedogled biti ajatolaha. Pitanje je vremena kada ce se povuci pitanje borbe za vlast i zasto ce onaj biti ajatolah, a ne ja.
Dok je anajtolah ziv i na vlasti, ovi ne bi mogli nikad proglasiti pobjedu, s obzirom kakav cilj su jutros postavili. Eto, samo je jednog covjeka trebalo sacuvati i ni za to nisu sposobni.
- Wilshere10
- Kontakt:
Slavlje u porodici Tome Rosickog može da počne 
- VivaLaStella
- Kontakt:
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E ako stoji na wikipediji nema sta to je to
- VivaLaStella
- Kontakt:
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kod mene jos stoji "is"
Don't believe the hype.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nije Mosad još dovoljno hakovo Wikipediju.
Baboedindzeko i pensioner26 edituju wikipediju i refreshaju sve sekunde
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma brat , ostavio Monicu i udarila " kriza " poslije braka još djecu praviakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:10Vensan najbolje cice voda, kakve su mu ove zadnje dvijeVensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 19:45akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 18:55
Velicina
Lik nema los film ili ja takav jos nisam gledao
Odmah mi je iza Vensana , my man .![]()
![]()
Jesi vidio Jima Carreja sto je "procvjetao" nakon nekih zahvata na licu, odjednom opet siri pozitivu, a godinama neke teorije pricao, patetika, ovo ono, a ustvari samo ga uhvatila depresija od starenja
Ma za 2-3 godine ostaviću i ovu , ide još mlađa
Nisam upratio Jima , baš drago mi je onda da je bolje . Yebena je depresija , još u Americi rokaju tablete za doručak , ručak i večeru i haj ti budi normlan ...
Maloprije sam prvi put probao Halloumi sir , perverzija

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
Cita li iko klix? Mislim da najbolje izvjestavaju o ovoj agresiji. Daleko najbolji i najobjektivniji portal u drzavi. 
Ne znam brt sta bi ti rekao…VensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:50Nisam upratio Jima , baš drago mi je onda da je bolje .
Kakva skupina intelektualaca na ovoj temi. Imaju informacije live sa terena
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sinoc kontam da prodam etfove i ne ucini nista. Nadam se ne velikom padu u ponedjeljak kad otvore
Sjecas li se kako je forum bio jak pre nekih 10 godina
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Rosicky je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:31Dosadasnji model djelovanja kod Trumpa u slicnim situacijama od Venezuele do ubistva qasim suleimanija govori da on sve to radi kad je siguran da je sluzba odradila svoje pa samo pokretanje masinerije ispadne neki WWE scenarij i sve gotovo u pola sata.Kajzer10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:15I sad kazu nije bitno ima jos ajatolaha. Ubice i njega. Ne moze u nedogled biti ajatolaha. Pitanje je vremena kada ce se povuci pitanje borbe za vlast i zasto ce onaj biti ajatolah, a ne ja.
Dok je anajtolah ziv i na vlasti, ovi ne bi mogli nikad proglasiti pobjedu, s obzirom kakav cilj su jutros postavili. Eto, samo je jednog covjeka trebalo sacuvati i ni za to nisu sposobni.
ma mozda se frajer nije ni skrivao 90 banki u smisu **** ga :d
- BosniaBoston
- Kontakt:
Assad sa temua
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim