Imamo stopera ljevaka, Maroodzu, problem je sto se gura na beka kojeg ne zna igrat. A Kupresak se gura na neko krilo jer ne moze da izdrzi tranziciju ko bek. Mujkic je takodjer ljevak i moze odigrat i beka i stopera ali nema prilikenza igru.N3R3D je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:22Naša tranzicija je mrtva odlaskom Zekića, mi nešto gradimo napade, dodajemo se, a drugi daju golove. Činjenica je da Maroodza bio jedan od gorih, ali po meni najgori igrač ovu utakmicu je bio Ristovski i njegova greška je totalno promijenila možda i plan koji smo imali da na 0:0 uđu Elezi i Menalo i sa rastrzanim linijama damo gol. Jednostavno fudbal kakav mi igramo sa Ademom, nemoguće je igrati jer on mora imati sa strana toliko brze igrače i igrače koji se stalno nude u prostor da ih izbacuje, ali moraš imati i neki presing, a mi to nismo imali.
Ljajić - Cimirot - Ignatkov, sporiji vezni red ne znam da postoji u ligi. Beganović, Hujber da igraju u Slogi iz Doboja niko ih nikada ne bi spomenuo da postoje kao fudbaleri. Jednostavno doveli smo igrače koji imaju neki renome, a oni nam ne donose željene rezultate.
Neko govori da nismo loše stajali, ali ništa nismo ni napravili. Nemamo nikakav individualni kvalitet da napadamo po stranama 1 na 1, onda makar možemo izvesti brze i agresivnije igrače, ovako smo izveli najsporiji vezni red, a po strani Hujbera i Kuprešaka koji su glumili nekakva krila. Zaboravio sam dodati Bralića on da igra tipa u Radniku, rekli bi prosječan premijerligaški stoper, a na klupi ti sjedi Gojković. Lijevi stoper mora biti lijeva noga, molim vas dovedite stopera koji igra lijevom nogom.
Zamjeram što je ostavio najboljeg trenutno igrača Elezija na klupi u utakmici u kojoj nam definitivno treba i njegov kvalitet i energija, Menalo mi je za sada totalno neutralan. Carlos će nam biti pojačanje i vidi se da dobro napada prostor, odlično zadrži loptu, ali moramo imati i neke krilne opcije. Žao mi je što Kyeremeh nije krenuo na poziciji desnog krilnog.
Moramo prestati sa praksom dovođenja i preplaćivanja igrača, ako mislimo da imamo dobrog igrača moramo da širimo svoju skauting mrežu, damo ozbiljne pare za nekog igrača koji ima 25-28 godina ili da jednostavno digneš omladinski pogon na viši nivo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
100%DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:30MA Guli je igračina, izmislio fudbal za svu našu ligu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme, normalno suđenje, reakcija sudije na skandiranje vlahadije... ovamo iskaču notifikacije ubijen Ajatolah. Evo ga reko kijametski dan. Kad drugo poluvrijeme sudija se povampirio, nema zvanične info o smrti Ajatolaha. E jbg reko nista jos od kijametskog dana.
- jurisicduska
- Kontakt:
Jos u susretu prve i druge ekipe.DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:30MA Guli je igračina, izmislio fudbal za svu našu ligu.
Ako dobiju korak su blize tome da ga slijedece godine gledamo protiv Reala, Barcelone, Atletika…
Jako bitan gol, postat će idol navijaca tamo.
Da se ja pitam dok je ovako stanje u savezu uvijek bi u Banja Luci igrao sa drugom postavom , svaki put se pickasto izadje valjda podsvjest zbog sudija sta li vec , svaki put kad bi vodili ili pobjedili gore bio bi neko povrijedjen na duze staze ili bi neko crveni dobio i onda bi nas zakidali sljedece utakmice tako da ni ta tri boda nisu donijela nista samo odmogla , jedino u slucaju da njima ne treba pobjeda tad bi igro sa prvom postavom .
broj6 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:29Imamo stopera ljevaka, Maroodzu, problem je sto se gura na beka kojeg ne zna igrat. A Kupresak se gura na neko krilo jer ne moze da izdrzi tranziciju ko bek. Mujkic je takodjer ljevak i moze odigrat i beka i stopera ali nema prilikenza igru.N3R3D je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:22Naša tranzicija je mrtva odlaskom Zekića, mi nešto gradimo napade, dodajemo se, a drugi daju golove. Činjenica je da Maroodza bio jedan od gorih, ali po meni najgori igrač ovu utakmicu je bio Ristovski i njegova greška je totalno promijenila možda i plan koji smo imali da na 0:0 uđu Elezi i Menalo i sa rastrzanim linijama damo gol. Jednostavno fudbal kakav mi igramo sa Ademom, nemoguće je igrati jer on mora imati sa strana toliko brze igrače i igrače koji se stalno nude u prostor da ih izbacuje, ali moraš imati i neki presing, a mi to nismo imali.
Ljajić - Cimirot - Ignatkov, sporiji vezni red ne znam da postoji u ligi. Beganović, Hujber da igraju u Slogi iz Doboja niko ih nikada ne bi spomenuo da postoje kao fudbaleri. Jednostavno doveli smo igrače koji imaju neki renome, a oni nam ne donose željene rezultate.
Neko govori da nismo loše stajali, ali ništa nismo ni napravili. Nemamo nikakav individualni kvalitet da napadamo po stranama 1 na 1, onda makar možemo izvesti brze i agresivnije igrače, ovako smo izveli najsporiji vezni red, a po strani Hujbera i Kuprešaka koji su glumili nekakva krila. Zaboravio sam dodati Bralića on da igra tipa u Radniku, rekli bi prosječan premijerligaški stoper, a na klupi ti sjedi Gojković. Lijevi stoper mora biti lijeva noga, molim vas dovedite stopera koji igra lijevom nogom.
Zamjeram što je ostavio najboljeg trenutno igrača Elezija na klupi u utakmici u kojoj nam definitivno treba i njegov kvalitet i energija, Menalo mi je za sada totalno neutralan. Carlos će nam biti pojačanje i vidi se da dobro napada prostor, odlično zadrži loptu, ali moramo imati i neke krilne opcije. Žao mi je što Kyeremeh nije krenuo na poziciji desnog krilnog.
Moramo prestati sa praksom dovođenja i preplaćivanja igrača, ako mislimo da imamo dobrog igrača moramo da širimo svoju skauting mrežu, damo ozbiljne pare za nekog igrača koji ima 25-28 godina ili da jednostavno digneš omladinski pogon na viši nivo.
Na stranu stoper, lijeva noga i sve ostalo. Pozitivno je jedino što je igrao Ignatkov, Krdžalić i Telalović ušao, pojačati skauting, praviti igrače i to je jedini ispravni put. Potrebni su nam igrači željni uspjeha.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo i asistencijejurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:32Jos u susretu prve i druge ekipe.DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:30MA Guli je igračina, izmislio fudbal za svu našu ligu.
Ako dobiju korak su blize tome da ga slijedece godine gledamo protiv Reala, Barcelone, Atletika…
Guli je igračinaDoktorXabaras je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:35Evo i asistencijejurisicduska je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:32Jos u susretu prve i druge ekipe.DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:30
MA Guli je igračina, izmislio fudbal za svu našu ligu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
tu smo gdje trebamo biti
meni je samo zao sto neki juniori u proslosti nisu dobili vremena i prostora kao Ignatkov
Mario izvodi vratolomije i sa postavom a jos vise sa izmjenama
meni je samo zao sto neki juniori u proslosti nisu dobili vremena i prostora kao Ignatkov
Mora čovjek mijenjati, imaš 3 utakmice u 7 dana.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:38tu smo gdje trebamo biti
Ma ovo što je galileo napisao je sve tačno od a do ž. Čudno za nekog ko inače takve gluposti valja ali u onom postu je sve sadržano što se treba reći.
Al ih guli siluje

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sad vi mozete pricati sta hocete, al ovaj borac od vcra je bio zreo za tri komada da primi.
Samo muda malena Marioooo, Ljajicu, Menalooooo... Lideri ekipe, gdje su mudaa
Samo muda malena Marioooo, Ljajicu, Menalooooo... Lideri ekipe, gdje su mudaa
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Guliashvili 2 gola i asistencija
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo ga opet. Guliii 
Dva gola 
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Guli ako ovako bude igrao u La Ligi kupit ce ga neki opasan klub
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Gulisha dar mar 2x gol i asistencija
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 14 gostiju.
.png)