Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Karaman je kapiten.
Kakve dvije sikire ima Schalke na stoperu, Kurucay i Katic IQ 75
Nije loše imati jednog ovakvog, ali obavezno kombinovanje uz nekog ko zna s loptom [Tarik] i ko će mu govorit šta da radi. Ovo u Schalkeu je kombinacija iz noćne more.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Dajte link kakav, gdje god odem nekakav eror mi pokazuje 
Probaj ovonebeskasila je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:48Dajte link kakav, gdje god odem nekakav eror mi pokazuje![]()
https://namesorrel.com/match/football/8IDqllPb
-
napapijri1987
- Kontakt:
Fürth je nevjerovatno los. Ovaj golman je od 7 izbijanja 4 poklonio direktno igracima u plavom na nekih 40 metara od gola.
Edin jedna dobra prilika,inace mi izgleda nervozan,nezainteresovan. Nadam se nekom golu da probudi i ekipu.
Edin jedna dobra prilika,inace mi izgleda nervozan,nezainteresovan. Nadam se nekom golu da probudi i ekipu.
Ako Schalke pametno odigra drugo poluvrijeme, okrenuce rezultat sigurno. Nije ovaj Furth cemu, u drugom poluvremenu moraju koristiti zicere poput onih koje su imali Karaman i Kurucay. Po meni Dzeko izuzetno dobar. Bez obzira na godine vidi se klasa. Realno sa njim i sa ovim alzircem Auchiche, totalno druga ekipa.
Ma ovo samo babuka moze okrenuti, ovi levati qurca ne mogu pogoditi.
Kakva glupa reakcija Katića kod gola..
Kakva glupa reakcija Katića kod gola..
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kako su nesposobni jbt
Po meni je ono bio penal nad Dejanom.
Užasan tim.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
i mani je bio penal, ali na stranu to, onaj stari schalkeov fudbal je bio pravi cvajtaški sean dyche fudbal, ovaj novi wannabe guardiola schalke mi se zgadio, odjednom schalke izgleda ko i 200 ostalih ekipa u evropskim top 10 ligama
edit: gasim nemam ja za ovo snage, imam ja ozbiljnijeg posla
edit: gasim nemam ja za ovo snage, imam ja ozbiljnijeg posla
-
napapijri1987
- Kontakt:
Moze u svoj ako ne moze u njihov 
Off?
gol:-)
Ofsajd je ovo
-
napapijri1987
- Kontakt:
Offside.
Ovakve tekme dzeke je mene strah protiv velsa. Nijedan zracni duel nije dobio,nijedne lopte smirio.
Kada ga krene radi to perfektno ali kada udje lose u tekmu onda ga ne vidis cijelu utakmicu.
Ovakve tekme dzeke je mene strah protiv velsa. Nijedan zracni duel nije dobio,nijedne lopte smirio.
Kada ga krene radi to perfektno ali kada udje lose u tekmu onda ga ne vidis cijelu utakmicu.
ako ih ovo malo ne trzne, ne znam sta ce...kako losa ekipa u pm, ovo stvarno nema smisla gledati iz vikenda u vikend:-)
Auh gola, hajmo jos jedan