Pogodi fudbalera ??
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: Pogodi fudbalera ??
Bio sam u vožnji bajsom pa kasnim.
2. Kreće u domovini (nije "5") gdje sa prvim ozbiljnijim klubom (peti po uspješnosti) uzima dvije titule. To ga dovodi u prvu ligu "5" u pomenuti prugasti dres. Četiri solidne sezone ga dižu stepenik gore u istoj ligi i tri trofeja. Slijedi nova liga "5" i novi veliki uspjeh, prva titula. Za repku skoro 90 nastupa, kao kapiten ih vodio na dva SP.
2. Kreće u domovini (nije "5") gdje sa prvim ozbiljnijim klubom (peti po uspješnosti) uzima dvije titule. To ga dovodi u prvu ligu "5" u pomenuti prugasti dres. Četiri solidne sezone ga dižu stepenik gore u istoj ligi i tri trofeja. Slijedi nova liga "5" i novi veliki uspjeh, prva titula. Za repku skoro 90 nastupa, kao kapiten ih vodio na dva SP.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
3. Sledeća klupska stanica mu je liga ispod "5" u kojoj ostaje sedam godina i osvaja dvije titule i završava karijeru. Jedini gol na SP je dao francuzima. Od naših reprezentacija igrao samo protiv Slovenije. Trener mu je bio i Malesani.
Commando Ultrà Curva Sud
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nešto ne štima s ovim podacima. Odustajem.
Misli na Inlera al je pomijesao nesto
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Naumpao mi je, al nije zabio gol na svjetskom nikad. Niti je bio prvi kapiten 2010. A nisam ni skonto šta se misli pod ovom rečenicom "Četiri solidne sezone ga dižu stepenik gore u istoj ligi i tri trofeja." Mislio sam da to znači da je osvojio 3 trofeja u tom klubu pa otišao u drugu ligu.
- Cassano2024
- Kontakt:
+1
Pijan sam pa ćemo sutra o greškama.
Commando Ultrà Curva Sud
Eto postavi ti onda sljedećiArtemisFowl je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:07![]()
Naumpao mi je, al nije zabio gol na svjetskom nikad. Niti je bio prvi kapiten 2010. A nisam ni skonto šta se misli pod ovom rečenicom "Četiri solidne sezone ga dižu stepenik gore u istoj ligi i tri trofeja." Mislio sam da to znači da je osvojio 3 trofeja u tom klubu pa otišao u drugu ligu.![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
1. Igrao za 2 različite reprezentacije. Za prvu, gdje je rođen, u mlađim kategorijama osvojio kontinenalno prvenstvo. Za drugu, odakle mu je djed i gdje je proveo dobar dio karijere, igrao finale kontinentalnog prvenstva. U kolekciji mnogo trofeja i europskih i domaćih. Igrao u 3 različite lige petice. Ja ga se sjećam po jednom nepravednom crvenom kartonu u Ligi prvaka protiv svog bivšeg tima.
Thiago Motta
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
https://files.fm/u/5jtcbedg9wArtemisFowl je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:07Naumpao mi je, al nije zabio gol na svjetskom nikad. Niti je bio prvi kapiten 2010. A nisam ni skonto šta se misli pod ovom rečenicom "Četiri solidne sezone ga dižu stepenik gore u istoj ligi i tri trofeja." Mislio sam da to znači da je osvojio 3 trofeja u tom klubu pa otišao u drugu ligu.![]()
Ja ne mogu znati da li je bio prvi kapiten ili šta već. Za gol sam zeznuo, asistencija je bila.
Commando Ultrà Curva Sud
1.) Rođen u državi lige petice i cijelu karijeru je proveo u domovini.
U prvi rang natjecanja dolazi tek poslije 24te godine života.
Ukupno igrao za tri kluba a u dva je postao legenda.
Sa reprezentacijom je na World Cup završavao na drugom pa na trecem mjestu.
U prvi rang natjecanja dolazi tek poslije 24te godine života.
Ukupno igrao za tri kluba a u dva je postao legenda.
Sa reprezentacijom je na World Cup završavao na drugom pa na trecem mjestu.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Bernd Schneider
- ArtemisFowl
- Kontakt:
1. Većinu karijere je proveo u Engleskoj, osim jedne sezone kada je posuđen u tada aktuelnog prvaka druge države i pred karijere kada je igrao ja drugom kontinentu. Od trofeja ima skoro sve, fali mu Liga prvaka. Od reprezentativnih trofeja ima jednu golčinu na velikom natjecanju.
- Cassano2024
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
1. Bog mu je dao dar, tehniku i dribling, ali radna etika i posvećenost su ga spriječile da napravi puno veću karijeru. Ipak, uspio je zaigrati za jednog giganta ("5") i osvojiti četiri trofeja iako nije mnogo igrao. Dvije titule, jedan kup i evropski trofej. Dolazi iz male lige u kojoj je dominirao i uzeo četiri titule.
Commando Ultrà Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 1 gost.