Rat kosta, kakav god da je, Srbiji nije u interesu da opet u ocima Evrope bude agresor ali odbijam povjerovati da neko misli kako bi ova izopacena americka administracija ikoga sem Izraela zastitila. Van svake pameti.Marsal je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:16Da ih ne bi zaštitila Srbija bi jučer krenula.Wilshere10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:09Ako Vjosa misli da bi ih ovakva Amerika zaštitila ako Srbija krene, onda je gluplja od vas koji tvrdite da "tako treba".![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Štitit će svoje interese, mi smo svakako pod njihovim režimom a imamo i puno predsjednika, priznatih i nepriznatih, ko će ih sve locirati na diplomatskim sastancima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gori Tel Aviv ko plast sijena.
Ali dosad nisam ni znao da ovoliko prodavačica ljubav iz Bosne ima po Dubai-u.
Ali dosad nisam ni znao da ovoliko prodavačica ljubav iz Bosne ima po Dubai-u.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Centre forward
- Kontakt:
Imaju Makedonci. Oni su pristajali na sve, bukvalno. Nisu se s tim baš usrećili al' to je druga tema.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Jel vi vidite da Rusi nerijetko tepaju Trumpu. Svjetska sila. Pogledajte objave Dodika. Ova administracija cijeni tepanje i ulizivanje. I gleda sta ko pise. Covjek bombardovao Nigeriju zbog priloga na Fox Newsu. Digao carine Svici zbog neke objave.
Glupo je da vi onda propitkujete bilo ciju taktiku.
Mozda Novi Zeland ima luskuz da moralise.
Glupo je da vi onda propitkujete bilo ciju taktiku.
Mozda Novi Zeland ima luskuz da moralise.
Dok su demokrate bile na vlasti u americku ambasadu se islo po amin,za svaku vlast od devedes'pete pa na ovamo,ako to nije dovoljno onda ne znam
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Wilshere10
- Kontakt:
Rusi ne tepaju Trumpu. Rusi se sprdaju sa Trumpom. To je velika razlika. Odu na pregovore o miru i u tom momentu zaspu Ukr raketema. Toliko Rusi cijene babuku Donalda 
Veselo u Tel Avivu. 
Ne cijeni njega realno niko, ne prica se o tome. Govorim retoricki sta pricaju vrlo cesto i kakav je mentalni sklop tog covjeka. Svak pametan se tako postavi jer on to voli. Pokusao Zelenski tvrdo pa znamo kako je prosao.Wilshere10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:40Rusi ne tepaju Trumpu. Rusi se sprdaju sa Trumpom. To je velika razlika. Odu na pregovore o miru i u tom momentu zaspu Ukr raketema. Toliko Rusi cijene babuku Donalda![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
najjace kad je i ovdje bila prica kod Ruske agresije na Ukrajinu, kako mogu napadati isti narod, pravoslavci, skoro isti jezik pricaju ofo ono, a sad ovdje muslimani slave napade drugih muslimana na trece, cetvrte, pete muslimane 
Don't believe the hype.
Pa Rusija je već potpisala sporazum sa Iranom o izgradnji 4 nuklerne elektrane vrijedne 25 mlrd u civilne svrhe.Mada ovo "civilne" Izraelu su zvona za uzbunu.Iranci su predložili slanje svojih zaliha visoko obogaćenog uranija u instranstvo tj Rusiju a koji je bio dovoljan za izradu 12 atomskih bombi i da bi obustavili dalje obogaćivanje uranija na period do tri godine.To je trebao biti kao dio sporazuma sa Amerikom ali ništa od toga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Wilshere10
- Kontakt:
Na koje muslimane mislis? Ove sto placaju kurve po Dubaiu i Rijadu? Vise muslimana ima u Leskovcu nego tamo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:52najjace kad je i ovdje bila prica kod Ruske agresije na Ukrajinu, kako mogu napadati isti narod, pravoslavci, skoro isti jezik pricaju ofo ono, a sad ovdje muslimani slave napade drugih muslimana na trece, cetvrte, pete muslimane![]()
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jbt samo iskacu neki influenseri po dubaiju, izjave daju, pa vise izjava od nasih u Dubaiju nego da je neko napao Sarajevo
- VensanKasel
- Kontakt:
Više nisu braća muslimaniakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:52najjace kad je i ovdje bila prica kod Ruske agresije na Ukrajinu, kako mogu napadati isti narod, pravoslavci, skoro isti jezik pricaju ofo ono, a sad ovdje muslimani slave napade drugih muslimana na trece, cetvrte, pete muslimane![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
"to, rokaj, ravnaj UAE, Jeddah, Amman" i to sve u svetom mjesecu RamazanuWilshere10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:54Na koje muslimane mislis? Ove sto placaju kurve po Dubaiu i Rijadu? Vise muslimana ima u Leskovcu nego tamo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:52najjace kad je i ovdje bila prica kod Ruske agresije na Ukrajinu, kako mogu napadati isti narod, pravoslavci, skoro isti jezik pricaju ofo ono, a sad ovdje muslimani slave napade drugih muslimana na trece, cetvrte, pete muslimane![]()
![]()
znajuci preciznost Iranaca najmanje ce stradati izraelci i amerikanci
Don't believe the hype.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- LegendKiller
- Kontakt:
Gori i Haifa.
Ne znam fakat šta su mislili postići sa ubistvom Ajatolaha, lik skoro 90 godina imao. Samo će od njega napraviti mučenika i šehida, a to je kod šijita čak i izraženije nego kod sunija. Čudi me i da su im predsjednika odlučili likvidirati.
Jutros je bio napad na Iran, i ništa više od epstajn koalicije, nisu valjda kontali da će se ovi predati posle jednog napada. Vidim da Ameri čekaju B2 bombardere večeras za napad. Bibi je negdje iznad grčke u avionu. Za razliku od prošli puta niti jedan avion nije ušao u iranski zračni prostor, gađali su iznad iraka i sirije te zaljevskih zemalja. To znači da iranci imaju nešto spremno, samo je problem što to ovi epstajnovci znaju. Izgleda da samo sa B2 smiju uči u iran pa da im unište to što imaju. Čeka nas zanimljivo jutro, do sehura će biti mnogo stvari jasnije.
Što se tiče Rusije i Kine, nema od toga ništa osim neke moralne podrške i možda pokojeg poklona neće tu biti neke velike pomoći. Rusija je zaglavljena svakako u ukrajini, a do sada i nisu bili volji vojno pomagati iranu, dali im stare s300, zavlačili ih za Su35, iako su njima iranci dali sehad dronove, Iranci ispušili foru kod Rusa baš. A ako ćemo realno, kome su to kada gdje Rusi pomogli, a da nije direktni ruski uticaj.
Kina pomaže samo tako što njene privatne firme kupuju iransku naftu na crno, a plaća se ne u novcu već u naturi. Niti su im dali protubrodske rakete, niti moderniji PVO, a i oni ih zavlače za avione. Kini ovaj rat i odgovara da se Ameri troše kako bi lakše udarili na Tajvan.
Ne znam fakat šta su mislili postići sa ubistvom Ajatolaha, lik skoro 90 godina imao. Samo će od njega napraviti mučenika i šehida, a to je kod šijita čak i izraženije nego kod sunija. Čudi me i da su im predsjednika odlučili likvidirati.
Jutros je bio napad na Iran, i ništa više od epstajn koalicije, nisu valjda kontali da će se ovi predati posle jednog napada. Vidim da Ameri čekaju B2 bombardere večeras za napad. Bibi je negdje iznad grčke u avionu. Za razliku od prošli puta niti jedan avion nije ušao u iranski zračni prostor, gađali su iznad iraka i sirije te zaljevskih zemalja. To znači da iranci imaju nešto spremno, samo je problem što to ovi epstajnovci znaju. Izgleda da samo sa B2 smiju uči u iran pa da im unište to što imaju. Čeka nas zanimljivo jutro, do sehura će biti mnogo stvari jasnije.
Što se tiče Rusije i Kine, nema od toga ništa osim neke moralne podrške i možda pokojeg poklona neće tu biti neke velike pomoći. Rusija je zaglavljena svakako u ukrajini, a do sada i nisu bili volji vojno pomagati iranu, dali im stare s300, zavlačili ih za Su35, iako su njima iranci dali sehad dronove, Iranci ispušili foru kod Rusa baš. A ako ćemo realno, kome su to kada gdje Rusi pomogli, a da nije direktni ruski uticaj.
Kina pomaže samo tako što njene privatne firme kupuju iransku naftu na crno, a plaća se ne u novcu već u naturi. Niti su im dali protubrodske rakete, niti moderniji PVO, a i oni ih zavlače za avione. Kini ovaj rat i odgovara da se Ameri troše kako bi lakše udarili na Tajvan.
Meni najjace kad tupavi Srbi proglasavaju Putina pravoslavnim carem a lik ono pobio vise pravoslavaca u 21. vijeku do sada nego svi zajedno u 20akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:52najjace kad je i ovdje bila prica kod Ruske agresije na Ukrajinu, kako mogu napadati isti narod, pravoslavci, skoro isti jezik pricaju ofo ono, a sad ovdje muslimani slave napade drugih muslimana na trece, cetvrte, pete muslimane![]()
Inace svi pricaju o jevrjeskom lobiju koji vodi Ameriku a niko da spomene da isto tako vode i Rusiju. Pustili su Assada niz vodu i doveli Mosad u Siriju lagano. Tako da su produzili zivot Izraelu a zakomplikovali Hezbolahu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
E moj aki..akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:52najjace kad je i ovdje bila prica kod Ruske agresije na Ukrajinu, kako mogu napadati isti narod, pravoslavci, skoro isti jezik pricaju ofo ono, a sad ovdje muslimani slave napade drugih muslimana na trece, cetvrte, pete muslimane![]()
Jos nisi naucio da su ovdje pravi muslimani samo odabrani forumasi i oni mogu odredit tko su ostali muslimani vrijedni zivota.
Malo se ukljuci
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nerkolfc, RacioEmocionalan i 15 gostiju.