West, Lopez i Shepherd bi trebali biti, dok za Delu nisam siguran. Svakako kad budemo kompletni, bice nam viska igraca u rosteru. Da i mi to jednom dozivimo ako Bog da.CAZIN je napisao/la: ↑26 feb 2026, 11:21Plummerova trojka protiv Zadra za produžetak izabrana za najbolji highlight u ABA ligi u januaru i februaru
Protiv Partizana će se po svemu sudeći oboriti rekord gledanosti ove sezone![]()
Valjalo bi poslije Partizana pobjediti u Mađarskoj i Igokeu da se napuni dvorana protiv Mađara u revanšu i protiv Cluja.
@Dirk da li ćemo protiv Partizana biti kompletni?
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Joesar skoro 30 minuta jučer u pobjedi Estonije protiv Švedske, 10 poena, 5 skokova i 2 asistencije.
Plummer igra sutra protiv Bahama, a Joesar opet protiv Švedske.
Samo da nam se vraten zdravi
Plummer igra sutra protiv Bahama, a Joesar opet protiv Švedske.
Samo da nam se vraten zdravi
ZELJEZNICAR 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Moj izbor za trenera razvojnog tima ili juniora bi bio Srdjan Stanic iz Slavije.
Mlad, moderan trener, veliki radnik i profesionalac. Cak bi umjesto Tinjaka njega volio vidjeti kao selektora juniorske reprezentacije.
Mlad, moderan trener, veliki radnik i profesionalac. Cak bi umjesto Tinjaka njega volio vidjeti kao selektora juniorske reprezentacije.
- VensanKasel
- Kontakt:
E jes mi odvratan bio kad sam igrao protiv njega , qrchio se bez razlogaDirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:59Moj izbor za trenera razvojnog tima ili juniora bi bio Srdjan Stanic iz Slavije.
Đe je Šehovac , koga vodi ? Meni je on bio dobar trener .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Trenira Sparse. Takodjer je i on dobar trener, sigurno bi mogao biti trener nekih od omladinskih selekcija Bosne, sazrio je dosta.VensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:25E jes mi odvratan bio kad sam igrao protiv njega , qrchio se bez razlogaDirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:59Moj izbor za trenera razvojnog tima ili juniora bi bio Srdjan Stanic iz Slavije.
Ako pocetkom naredne sezone Bosna ne aktivira minimalno kadetsku selekciju, znaci da ce opet biti gresaka kao sa Jojom, sto sam rekao na pocetku cim je potpisao.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bgm sranje u Dubaiu mogli bi oni sve igrati u Sarajevu domace.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nadam se , dobar je lik .DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:38Trenira Sparse. Takodjer je i on dobar trener, sigurno bi mogao biti trener nekih od omladinskih selekcija Bosne, sazrio je dosta.VensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:25E jes mi odvratan bio kad sam igrao protiv njega , qrchio se bez razlogaDirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:59Moj izbor za trenera razvojnog tima ili juniora bi bio Srdjan Stanic iz Slavije.
Ako pocetkom naredne sezone Bosna ne aktivira minimalno kadetsku selekciju, znaci da ce opet biti gresaka kao sa Jojom, sto sam rekao na pocetku cim je potpisao.
Đe Senad , bio mi je trener u kadetima RIN-a , njegova prva generacija smo bili i onda Rusmir donese odluku da nas utvara Sakoč preuzme
Numanović ?
Šteta što Rusmir nije nastavio , enciklopedija košarkaška ...
Pa mi smo u RIN-u imali svoju ligu , preko 1000 djece , yebem ti nepravdu ...
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Numanovic radi kod Sakoca na Ilidzi, mislim da je zaposlen u Opcini i ovo radi honorarno. Senad Redzic trenira djecu u MVP - u kod Seje Peste.VensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:46Nadam se , dobar je lik .DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:38Trenira Sparse. Takodjer je i on dobar trener, sigurno bi mogao biti trener nekih od omladinskih selekcija Bosne, sazrio je dosta.VensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:25
E jes mi odvratan bio kad sam igrao protiv njega , qrchio se bez razloga
Đe Senad , bio mi je trener u kadetima RIN-a , njegova prva generacija smo bili i onda Rusmir donese odluku da nas utvara Sakoč preuzme
Numanović ?
Rusmir je najveci ters, ali i vrhunski mozak. Njegov jedini problem je sto nema drugog misljenja, mora sve biti kako on kaze, a to u danasnjem vremenu jednostavno ne prolazi.
- VensanKasel
- Kontakt:
Da , da bravo . Odlično si opisao Rusmira , on je bio selektor kadeta Jugoslavije sa Draženom i tu je kraj .DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:50Numanovic radi kod Sakoca na Ilidzi, mislim da je zaposlen u Opcini i ovo radi honorarno. Senad Redzic trenira djecu u MVP - u kod Seje Peste.VensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:46Nadam se , dobar je lik .DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:38
Trenira Sparse. Takodjer je i on dobar trener, sigurno bi mogao biti trener nekih od omladinskih selekcija Bosne, sazrio je dosta.
Numanović ?
Rusmir je najveci ters, ali i vrhunski mozak. Njegov jedini problem je sto nema drugog misljenja, mora sve biti kako on kaze, a to u danasnjem vremenu jednostavno ne prolazi.
On je tako činio košarku jednostavnom igrom , najbolje su to na terenu pokazali San Antonio Spursi sa Popom .
Zimić skok , odmah pas do Šormaza koji se otvorio na aut liniji , on daje pas koji ima oči . Tako smo i osvojili A2 ligu . Pucali na prvu ligu i kao grom iz vedra neba Rusmir sve raspusti i kao "pokloni" nas Bosni ...
Najviše mi žao Majstorića , šta je taj momak propatio .
Sve se moralo podrediti Nihad Đedoviću i da se proda Barceloni , čini mi se 300 hiljada eura obeštećenja ispravi me ako griješim .
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nihad je otisao za oko 800K KM. Kada je Dzeki Rahimic na treningu mislim da je to bila sezona 2007/2008 udario Majstorica u bloku i izbio mu slezenu, nije vise nikada poslije toga bio isti igrac. Jednostavno je to najvise “kumovalo”.VensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:04Da , da bravo . Odlično si opisao Rusmira , on je bio selektor kadeta Jugoslavije sa Draženom i tu je kraj .DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:50Numanovic radi kod Sakoca na Ilidzi, mislim da je zaposlen u Opcini i ovo radi honorarno. Senad Redzic trenira djecu u MVP - u kod Seje Peste.VensanKasel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:46
Nadam se , dobar je lik .
Numanović ?
On je tako činio košarku jednostavnom igrom , najbolje su to na terenu pokazali San Antonio Spursi sa Popom .
Zimić skok , odmah pas do Šormaza koji se otvorio na aut liniji , on daje pas koji ima oči . Tako smo i osvojili A2 ligu . Pucali na prvu ligu i kao grom iz vedra neba Rusmir sve raspusti i kao "pokloni" nas Bosni ...
Najviše mi žao Majstorića , šta je taj momak propatio .
Sve se moralo podrediti Nihad Đedoviću i da se proda Barceloni , čini mi se 300 hiljada eura obeštećenja ispravi me ako griješim .
Nikada poslije rata se u Bosni nisu ulagale pare u omladinski pogon. Omladinski pogon je sluzio kao kusur. Niko nije posvecivao tome paznju, a pricali su svi da im je to ekstremno bitno. I onda je dosao Dubravko i okrenuo pricu totalno. Niko ne smije da mu ospori da je ulozio silne novce u omladinski pogon, doveo je more igraca sa strane. Nazalost, promasili su haman sve, a doveo ih je vecinom u juniorskom stazu.
Najbolji su vec tada u Megi, Realu, Barceloni, itd. Vec su etablirana imena. Dario Cojic ih salje ako ne moze Mega, onda ide Igokea. Ako ne ide Igokea onda ide Bosna. Nazalost, ali je ovo gola istina sto pricam. Volio bi da nije. Razvojni tim je preskupo kostao ove i prosle sezone, a nismo dobili niti jednog igraca za narednu sezonu.
Kako je to Misko odradio prosle sezone maestralno sa OKK Beogradom. Vule Avdalovic je proslu sezonu u OKK Beogradu trenirao Asima Djulovica, Andreja Musickog, Lazara Gacica, Sibya i Ognjena Srzentica.
Pretprosle sezone su s njim bili Bogoljub Markovic, Urban Kroflic i Aleksa Milenkovic.
Ne mozemo biti Mega, ali mozemo teziti da napravimo solidnu bazu, jer ima idalje brutalno talentovane djece kojima da se pruze adekvatni uslovi mogu mnogo toga da naprave.
Valjalo bi dovesti Kovača u juniorsku ekipu ima dobre brojke u A2 ligi tako da sigurno nešto može biti od njega.
Ne znam, samo fino izgledasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 16:46Izvini
Jel rekonstruiran Mejdan
Fino izgleda
Tuzlacima svaka čast
I ako znaš - ovi koševi u Mejdanu - Jel ovo Spalding konstrukcija koševa
Dosta tih istočnih sarajlija, ima li neki nas Bosnjak da vodi Bosnu ponosnu.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 feb 2026, 21:59Moj izbor za trenera razvojnog tima ili juniora bi bio Srdjan Stanic iz Slavije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.