Gutić i u prošlogodišnjem timu Bosne, nije imao mijesta, bilo mi je ćudno što su ga ostavili. Ali kada vidim ovo sa reprezentacijom, bezobrazno i nepotrebno ga guraju. Ljenčuga i neperspektativan igrač, Ako Đerđa to nije uvidio, nije ni on neka pljačka.
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ma ovaj mali ima vise napadackog talenta, ali je problem kako ga Igokea razvija, pretproslu utakmicu je uzeo sveg tri suta (aba2) medjutim ovu proslu je uzeo 17, sto je dobar znak. Nadam se da ga ne spremaju za ulogu vodonose. Sljedecu sezonu mora biti u rotaciji igokee za aba ligu, inace stagnira. Takodjer mora poraditi na masi.CAZIN je napisao/la: ↑28 feb 2026, 15:12Nadam se da će uspjeti razviti da bude ako ništa igrač uloge kao VrabacVelizar je napisao/la: ↑28 feb 2026, 15:04Hrelja igra 3.3 aba2 ligu, pa jedino da ga zbog toga nije poveo. Inace i od mene minus sto mu jucer nije dao 10-15 minuta, nije to igrac koji ce nesto forsirati, nego neko ko ce mozda sutra upasti u rolu sekundarnog kreatora umjesto Atica. Ako se bude razvijao kako treba.
Kamo srece da je u Bosni, bolje njega razvijat nego gledat Gutica ili Zubca.
Sreca pa su Musa i Kamenjas uspjeli otici iz Dubaija prije ovog napada Irana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svidza mi se selektor, njegova energija, živi ovo, prenosi to na igrače top top 
pokušaje "izmislit" nam neke igrače što turčin Aziz Bekir nije nikad ni pokušao proširit roster, čak ga sužavao, kad ga je Gega zvao da ukljuce Djedovica ovaj mu rekao pa sine tebi čemo smanjit minutažu onda 

Uglavnom jedina zamjerka Gutić, i da se nije dala prilika Makitanu da vidimo šta i koliko može.
Uglavnom jedina zamjerka Gutić, i da se nije dala prilika Makitanu da vidimo šta i koliko može.
Haris
Bosna-Hrvatska 4:1zaostrog je napisao/la: ↑28 feb 2026, 00:17Malo okom statistike (samo zvanične takmičarske utakmice):
- Prvi put nakon pobjeda protiv Izraela (2008.) i Islanda (2014.), uvezali smo dvije pobjede u Tuzli. Sada smo u Tuzli na omjeru 8-5.
- Ovo je bila prva zvanična utakmica sa Švicarskom. Švicarska je 36. protivnik s kojim smo odigrali utakmicu (ili 38. ako računamo Englesku ili Jugoslaviju kao posebne protivnike).
- Trenutno je Danska najjača reprezentacija po FIBA listi s kojom nikad nismo igrali. Tu su još i Austrija, Norveška, Kosovo, Luksemburg i Albanija (od ovih koje se realno pojavljuju u kvalifikacijama.
- Omjer kontra 20 ekipa je pozitivan, protiv 15 negativan, a s 1 reprezentacijom (Belgija) imamo egal.
- Reprezentacije koje nikad nismo pobijedili su: Turska, Italija, Španija i Srbija/Jugoslavija.
- Reprezentacije od kojih nikad nismo izgubili su: Kipar, Slovačka, Island, Armenija, Bjelorusija, Irska, Rumunija i Švicarska.
- Najviše utakmica igrali smo s Bugarskom (9-2), Izraelom (7-4) i Francuskom (1-10).
- Omjeri s ekipama iz bivše države: Srbija/Jugoslavija 0-3, Slovenija 1-4, Hrvatska 4-5, Makedonija 4-5, Crna Gora 3-1.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- invincible1921
- Kontakt:
Zasto opet nema Kondica jel to odlucio def da nece igrat za nas?
=\_1921_/=
Povreda, ali je rekao da ce zadnji put vidjeti sa njim da se pridruzi za ovaj zadnji prozor na ljeto. Ako tad odbije, zavrsili smo sa njim za sva vremena.invincible1921 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 01:42Zasto opet nema Kondica jel to odlucio def da nece igrat za nas?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta ti pratis da mi je znati?perun je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:10Bosna-Hrvatska 4:1zaostrog je napisao/la: ↑28 feb 2026, 00:17Malo okom statistike (samo zvanične takmičarske utakmice):
- Prvi put nakon pobjeda protiv Izraela (2008.) i Islanda (2014.), uvezali smo dvije pobjede u Tuzli. Sada smo u Tuzli na omjeru 8-5.
- Ovo je bila prva zvanična utakmica sa Švicarskom. Švicarska je 36. protivnik s kojim smo odigrali utakmicu (ili 38. ako računamo Englesku ili Jugoslaviju kao posebne protivnike).
- Trenutno je Danska najjača reprezentacija po FIBA listi s kojom nikad nismo igrali. Tu su još i Austrija, Norveška, Kosovo, Luksemburg i Albanija (od ovih koje se realno pojavljuju u kvalifikacijama.
- Omjer kontra 20 ekipa je pozitivan, protiv 15 negativan, a s 1 reprezentacijom (Belgija) imamo egal.
- Reprezentacije koje nikad nismo pobijedili su: Turska, Italija, Španija i Srbija/Jugoslavija.
- Reprezentacije od kojih nikad nismo izgubili su: Kipar, Slovačka, Island, Armenija, Bjelorusija, Irska, Rumunija i Švicarska.
- Najviše utakmica igrali smo s Bugarskom (9-2), Izraelom (7-4) i Francuskom (1-10).
- Omjeri s ekipama iz bivše države: Srbija/Jugoslavija 0-3, Slovenija 1-4, Hrvatska 4-5, Makedonija 4-5, Crna Gora 3-1.
EB 93 su nas dobili, zatim EB 99 sa Kukočem, pa kvalifikacije u Zetri 30 razlike za njih i te iste u Hrvatskoj te ova zadnja pod Bekirom u Zg.
Mi smo ih dobili 2 puta u kvalifikacijama za EB 99, dobili ih na EB 2011 i pod Bekirom u Skenderiji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hoće li se Musa i kamenjas pridružiti reprezentaciji sad zbog situacije na bliskom istoku?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.