FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drago mi je vidjet da Stanceski igra u prvoj postavi! Bravo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ibrahim sehic 

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
haha ma nije vise ni bitnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Još uvijek se traga za strijelcem na Bilinom polju... Dvojba je između Stanića i Stančeskog... Čelik je u 15. minutu propustio dobru priliku, Adilović je loše reagovao... Inače, glavni krivac kod gola Plavih bio je Luka Bilobrk, kojem je ispala lopta

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
gdje pratite.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Srce_Tebi je napisao/la:Nemoj me ljutiti, oces da izgubite veceras ??? ajde reci da hoces i izgubit cete.nick je napisao/la:i sta si zakljucio iz toga, ne kontam, bezveze bubno, de mi objasni sta si skontoSrce_Tebi je napisao/la:Kako volim kad sam upravu, prije 4 minute sam napisao komentar![]()
haha čestitam Selji
![]()

sta si po profesiji, prorocnik ?
dzemila prvo koljeno ?
Za zivot cijeli!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Perica je dao gol.

ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Izgleda da ovi sa sc sport.ba imaju nekog u ZeniciMU'MIN T.M. je napisao/la:gdje pratite.
Zadnja izmjena: knoa, dana/u 30 apr 2011, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Završeno je 1. poluvrijeme u Mostaru... Rezultat je 0:0... Na Bilinom polju Plavi sa Grbavice i dalje vode 1:0 golom iz 9. minute... U toku je 21. minuta na Bilinom polju... Igra se dosta grubo, tri žuta za domaće, jedan za goste.
Glupi ovi igraci Celika sad moraju da se stede i paze da nedobiju crveni, ajmo svi na Culuma
Glupi ovi igraci Celika sad moraju da se stede i paze da nedobiju crveni, ajmo svi na Culuma

Nemoj me ljutiti, oces da izgubite veceras ??? ajde reci da hoces i izgubit cete.[/quote]
hehehe....Sto si najludji
hehehe....Sto si najludji
1 - 1
"U Zenici se igra dosta grubo. Već četiri žuta kartona, tri za igrače Čelika, a jedan za igrače Željezničara"
Ne bi me cudilo da neko pocrveni !
Ne bi me cudilo da neko pocrveni !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako pobjedi ljoZe koliko ne nam bjezati Borac ?
I ko ga je zabio ?
I ko ga je zabio ?
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 30 apr 2011, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
niste im trebali davati stranicu sc(ovima koji ne znaju)
, sad zastopalo, nista ne mogu vidjeti 
edit : evo nekako otvori
22. min: Dvije velike prilike, jedna za drugom za domaći sastav... Prvo je pokušao Džafić, a potom i Adilović, no Šehićeva mreža se nije zatresla...
RAMIZE NE SERENDAJ
Bosnier Perica Stanceski veliko pojacanje iz Borca

edit : evo nekako otvori
22. min: Dvije velike prilike, jedna za drugom za domaći sastav... Prvo je pokušao Džafić, a potom i Adilović, no Šehićeva mreža se nije zatresla...
RAMIZE NE SERENDAJ
Bosnier Perica Stanceski veliko pojacanje iz Borca
Za zivot cijeli!
stanceskiBosnier je napisao/la:Ako pobjedi ljoZe koliko ne nam bjezati Borac ?
I ko ga je zabio ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
PEREČKA na Bilinom polju... Šišić je pogodio okvir gola, a Hadžić odbijenu loptu spremio u gol aut... Opsada gola Plavih...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Adilovic i Dzafic nisu iskoristili dvije odlicne prilike.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ajmo PLAVI!!!
-
- Kontakt:
od momka sa bilinog
"svi naši su na stadionu,bez problema,izmedju 100-200 Manijaka bodri Želju,Perica za 0-1!"
"svi naši su na stadionu,bez problema,izmedju 100-200 Manijaka bodri Želju,Perica za 0-1!"
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lordiox101, sebalos i 37 gostiju.