To znamo , ali ovo je novo . Muslimani žele smrt braći muslimanima , to se prije nije nikad dešavalo . Šta se desilo , but why ?Gunner4 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:10Meni najjace kad tupavi Srbi proglasavaju Putina pravoslavnim carem a lik ono pobio vise pravoslavaca u 21. vijeku do sada nego svi zajedno u 20akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:52najjace kad je i ovdje bila prica kod Ruske agresije na Ukrajinu, kako mogu napadati isti narod, pravoslavci, skoro isti jezik pricaju ofo ono, a sad ovdje muslimani slave napade drugih muslimana na trece, cetvrte, pete muslimane![]()
![]()
Inace svi pricaju o jevrjeskom lobiju koji vodi Ameriku a niko da spomene da isto tako vode i Rusiju. Pustili su Assada niz vodu i doveli Mosad u Siriju lagano. Tako da su produzili zivot Izraelu a zakomplikovali Hezbolahu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nikad se prije nije desavalo? Pa brate
- VensanKasel
- Kontakt:
A kad brate ? Muslimani su se uvijek podržavali , gdje god bili i šta god radili , to su braća .
Ako se ko klao kroz vijekove to su muslimani izmedju sebe. I ne mislim samo na suni i site jedni protiv drugih...VensanKasel je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:17To znamo , ali ovo je novo . Muslimani žele smrt braći muslimanima , to se prije nije nikad dešavalo . Šta se desilo , but why ?Gunner4 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:10Meni najjace kad tupavi Srbi proglasavaju Putina pravoslavnim carem a lik ono pobio vise pravoslavaca u 21. vijeku do sada nego svi zajedno u 20akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:52najjace kad je i ovdje bila prica kod Ruske agresije na Ukrajinu, kako mogu napadati isti narod, pravoslavci, skoro isti jezik pricaju ofo ono, a sad ovdje muslimani slave napade drugih muslimana na trece, cetvrte, pete muslimane![]()
![]()
Inace svi pricaju o jevrjeskom lobiju koji vodi Ameriku a niko da spomene da isto tako vode i Rusiju. Pustili su Assada niz vodu i doveli Mosad u Siriju lagano. Tako da su produzili zivot Izraelu a zakomplikovali Hezbolahu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Vensane,vrijeme je da se vratis na klix,a ako bude trebala jaca doza,vikendom hayat da se gleda 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma mislim na ove naše muslimane , nema veze šta god se radilo bila je podrška . Kažu to su naša braća .Gunner4 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:31Ako se ko klao kroz vijekove to su muslimani izmedju sebe. I ne mislim samo na suni i site jedni protiv drugih...VensanKasel je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:17To znamo , ali ovo je novo . Muslimani žele smrt braći muslimanima , to se prije nije nikad dešavalo . Šta se desilo , but why ?Gunner4 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:10
Meni najjace kad tupavi Srbi proglasavaju Putina pravoslavnim carem a lik ono pobio vise pravoslavaca u 21. vijeku do sada nego svi zajedno u 20![]()
Da li je mržnja prema judama toliko jaka ili je mozak progledao ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
jel tacno da ovako izgleda ramazanski program na Hayat-u
Poceo sam da pratim ramazanski program na Hayatu. Ipak je to kljucna bosnjacka tv kuca bez koje bi i Bosna pala.
Nakon sto su juce pricali o islamskoj drzavi kao jedinom adekvatnom uredjenju za muslimane, danas nastupaju strucnjaci za Mlade muslimane.
Pa izmedjuostalog je vec receno kako MM su zasluzni za dobivanje nacije Musliman i kako su se oni borili za dobrobit muslimana.
Svi su krivi, svi su pogresno inerpretirali sve u stetu muslimana, samo su muslimani ispravni, Jugoslavija je zlo koje je kulminiralo dovodjenjem topova oko Sarajeva.
Emisije vodi voditeljica koja vodi SDA mitinge, a pomaze joj povratnik na Hayat, Rondic.
Sve ovo je nestvarno, povratak u ratne godine, jer je povod za emisije ramazan.
Bukvalno docekali svojih per minuta i sad mlate sta god im padne na pamet.
Ovo je ispiranje mozga ala Komunisticka partija, samo je sadrzaj pored kvazi politickog i narodnog i eligijski.
Zloupotreba religije da se nastavi sa decenijskim promasenim bosnjackim SDA narativom. Dovedu se istomisljenici, simulira se ozbiljmost, dok svi u glas pusu u istu tikvu.
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nikad
Šta ti misliš je li mržnja prema judama ili je mozak progledao ?
Arapi su čudo , kako oni koriste vjeru to je za izučavanje .
- Wilshere10
- Kontakt:
Ukucao sam ovo na gugl i vidio da to pise jedan od najvecih botova Dine Konakovica, Ado Senior, koji dane i noci provodi u komentarima raznih portala. Nakon toga sam zatvorio gugl.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:36jel tacno da ovako izgleda ramazanski program na Hayat-u
Poceo sam da pratim ramazanski program na Hayatu. Ipak je to kljucna bosnjacka tv kuca bez koje bi i Bosna pala.
Nakon sto su juce pricali o islamskoj drzavi kao jedinom adekvatnom uredjenju za muslimane, danas nastupaju strucnjaci za Mlade muslimane.
Pa izmedjuostalog je vec receno kako MM su zasluzni za dobivanje nacije Musliman i kako su se oni borili za dobrobit muslimana.
Svi su krivi, svi su pogresno inerpretirali sve u stetu muslimana, samo su muslimani ispravni, Jugoslavija je zlo koje je kulminiralo dovodjenjem topova oko Sarajeva.
Emisije vodi voditeljica koja vodi SDA mitinge, a pomaze joj povratnik na Hayat, Rondic.
Ovo je ispiranje mozga ala Komunisticka partija, samo je sadrzaj pored kvazi politickog i narodnog i eligijski.
Zloupotreba religije da se nastavi sa decenijskim promasenim bosnjackim SDA narativom. Dovedu se istomisljenici, simulira se ozbiljmost, dok svi u glas pusu u istu tikvu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne djeluje mi kao njegov botWilshere10 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:42Ukucao sam ovo na gugl i vidio da to pise jedan od najvecih botova Dine Konakovica, Ado Senior, koji dane i noci provodi u komentarima raznih portala. Nakon toga sam zatvorio gugl.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:36jel tacno da ovako izgleda ramazanski program na Hayat-u
Zloupotreba religije da se nastavi sa decenijskim promasenim bosnjackim SDA narativom. Dovedu se istomisljenici, simulira se ozbiljmost, dok svi u glas pusu u istu tikvu.![]()
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dark web ima moralnijeg sadržaja od ramazanskog programa Hayata
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije istina, ovo podmeću muslimanima i stvaraju razdor epstajnovi cionisti infiltrirani među Bošnjake preko MZ i Marfija u obliku trojke.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:36jel tacno da ovako izgleda ramazanski program na Hayat-u
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nisam musliman pa ti i ne mogu bas tu diskutovati. Moje neko zapazanje je da za razliku od Siptara ili Kurda koji ce ga glabati dokle god ne obrisu od njih Bosnjaci u 95% slucajeva su ljudi koji razmisljaju svojom glavom, jbe im se za politiku interese i govore sta nije u redu i da ovo nikako nije normalno sta rade na BI.VensanKasel je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:35Ma mislim na ove naše muslimane , nema veze šta god se radilo bila je podrška . Kažu to su naša braća .Gunner4 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:31Ako se ko klao kroz vijekove to su muslimani izmedju sebe. I ne mislim samo na suni i site jedni protiv drugih...VensanKasel je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:17
To znamo , ali ovo je novo . Muslimani žele smrt braći muslimanima , to se prije nije nikad dešavalo . Šta se desilo , but why ?
Generalno mislim da nije bitno da li je neko musliman, hriscanin, budista ili sibirski saman... Svaki razman covjek i sa najmanjom dozom empatije ne moze da podrzava one koji drze cijeli narod u modernom aphatrejdu sa 20 000 ubijene djece
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Wilshere10 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:42Ukucao sam ovo na gugl i vidio da to pise jedan od najvecih botova Dine Konakovica, Ado Senior, koji dane i noci provodi u komentarima raznih portala. Nakon toga sam zatvorio gugl.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:36jel tacno da ovako izgleda ramazanski program na Hayat-u
Zloupotreba religije da se nastavi sa decenijskim promasenim bosnjackim SDA narativom. Dovedu se istomisljenici, simulira se ozbiljmost, dok svi u glas pusu u istu tikvu.![]()
Pa i ovaj forum je, kao i Klix forum, pun botova Dine Konakovića i gle čuda, svi redom relativiziraju agresiju na Iran baš kao što njihov voljeni vođa, ministar vanjskih poslova, poltron i sluga američko-cionističkih interesa danas nije smio da kaže nijednu jedinu riječ osude napada na Iran.
Njima je po direktivi dozvoljeno samo lajati na SDA i palamuditi o Hayatovom ramazanskom programu.
"Svjetski poredak, kakav smo poznavali, ne postoji. Ovo su neka čudna vremena i moramo se na njih donekle adaptirati", naveo je Konaković.
U suštini nema nikakve razlike između izjave Konakovića i ovih Albanaca/Kosovara koji se uvlače u šupak Amerikancima i cionistima, samo što je ovo upakovano i ušećereno u bezličnu neutralnost. Što neko sarkastično reče: Fini Željanin dečko sa zapadnim a ne iranskim vrijednostima.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 01 mar 2026, 01:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Gunner4 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 01:04Nisam musliman pa ti i ne mogu bas tu diskutovati. Moje neko zapazanje je da za razliku od Siptara ili Kurda koji ce ga glabati dokle god ne obrisu od njih Bosnjaci u 95% slucajeva su ljudi koji razmisljaju svojom glavom, jbe im se za politiku interese i govore sta nije u redu i da ovo nikako nije normalno sta rade na BI.VensanKasel je napisao/la: ↑01 mar 2026, 00:35Ma mislim na ove naše muslimane , nema veze šta god se radilo bila je podrška . Kažu to su naša braća .
Generalno mislim da nije bitno da li je neko musliman, hriscanin, budista ili sibirski saman... Svaki razman covjek i sa najmanjom dozom empatije ne moze da podrzava one koji drze cijeli narod u modernom aphatrejdu sa 20 000 ubijene djece
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Šta bi ti izjavio da si na mjestu ministra vanjskih poslova kao Konaković?galia95 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 01:04Pa i ovaj forum je, kao i Klix forum, pun botova Dine Konakovića i gle čuda, svi redom relativiziraju agresiju na Iran baš kao što njihov voljeni vođa, ministar vanjskih poslova, poltron i sluga američko-cionističkih interesa danas nije smio da kaže nijednu jedinu riječ osude napada na Iran.
"Svjetski poredak, kakav smo poznavali, ne postoji. Ovo su neka čudna vremena i moramo se na njih donekle adaptirati", naveo je Konaković.
U suštini nema nikakve razlike između izjave Konakovića i ovih Albanaca/Kosovara koji se uvlače u šupak Amerikancima i cionistima, samo što je ovo upakovano i ušećereno u bezličnu neutralnost. Što neko sarkastično reče: Fini Željanin dečko sa zapadnim a ne iranskim vrijednostima.![]()
Nešto poput premijera Španije, koji je jasno i nedvosmisleno osudio američko-izraelski teror na Bliskom Istoku.ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 mar 2026, 01:12Šta bi ti izjavio da si na mjestu ministra vanjskih poslova kao Konaković?galia95 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 01:04Pa i ovaj forum je, kao i Klix forum, pun botova Dine Konakovića i gle čuda, svi redom relativiziraju agresiju na Iran baš kao što njihov voljeni vođa, ministar vanjskih poslova, poltron i sluga američko-cionističkih interesa danas nije smio da kaže nijednu jedinu riječ osude napada na Iran.
U suštini nema nikakve razlike između izjave Konakovića i ovih Albanaca/Kosovara koji se uvlače u šupak Amerikancima i cionistima, samo što je ovo upakovano i ušećereno u bezličnu neutralnost. Što neko sarkastično reče: Fini Željanin dečko sa zapadnim a ne iranskim vrijednostima.![]()
https://www.euronews.com/my-europe/2026 ... ign-policy
Ali naš Dino nije Pedro Sanchez, niti će ikad biti. Naš Dino je poslušni pudlica HDZ-a, Željane Zovko, Amira Kabirija, Murphyja, Schmidta i sve što je uradio otkako je postao ministar vanjskih poslova bilo je isključivo u interesu Čovića, Kabirija i američko-izraelskih interesa u BiH, pod krinkom "evropskog puta BiH koji ovisi od Zagreba". Zato je tu i postavljen, da bezuslovno klima glavom i glasa za raznorazne Vukoje, Krešiće, Čavare i da pristaje na Južne interkonekcije bez BH Gasa gdje će Čović i Kabiri odvrtati i zavrtati plin kako im padne na pamet.
Ukratko, Dino Konaković je sarajevski Mahmoud Abbas - čovjek zadužen za palestinizaciju Bošnjaka u Bosni i Hercegovini gdje će Bošnjaci kao većina biti svedeni na političku manjinu koja se neće pitati nizašta u državi u kojoj su apsolutna većina.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 01 mar 2026, 01:46, ukupno mijenjano 2 puta.
istekao botini ban, ponadao sam se da je makar dvije hefte
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, kolezeljovac, Lekqqq1921, OldTownDistrict, Pensioner26, VensanKasel, VivaLaStella i 22 gosta.