Safet pa deset praznih mjesta. Bar po meni...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Iran malo jači od kisele
Zamisli da neko skine Trumpa ili Netanyahua. Treći svjetski bi izbio momentalno. Ovako sve uredno, bacit će se koja raketica kojom će u znak odmazde pogoditi neku civilnu zgradu, predstaviti to svom narodu kao pobjedu i nazad u mišju rupu.
Bukvalno ih preko noći mogu vratiti u kameno doba
Zamisli da neko skine Trumpa ili Netanyahua. Treći svjetski bi izbio momentalno. Ovako sve uredno, bacit će se koja raketica kojom će u znak odmazde pogoditi neku civilnu zgradu, predstaviti to svom narodu kao pobjedu i nazad u mišju rupu.
Bukvalno ih preko noći mogu vratiti u kameno doba
- feniksptica
- Kontakt:
Ugrozeni ponovo sire mrznju.
Nevjerovatno, nije ni cudo sto su saveznike nasli u Izraelu, ista im propaganda.
No danas treba izbjeci rasprave. Dan zalosti je.
Nevjerovatno, nije ni cudo sto su saveznike nasli u Izraelu, ista im propaganda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ocekujem za 9. januar u Federaciji dan zalosti.
Sretan Dan nezavisnosti
Sretan Dan nezavisnosti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidim kabirijevci na temi poranili, izgleda duple dnevnice danas 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Takvi su i oni po Tz sto su, sto se raja tuzlanska lafo fali suzivotom.
Isto misle.
Isto misle.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sretan dan nezavisnosti!feniksptica je napisao/la: ↑01 mar 2026, 09:02Ugrozeni ponovo sire mrznju.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Maroon1946
- Kontakt:
Ajatolah kao da se pomirio sa sudbinom pa dočekao svoj kraj u rezidenciji.Ali špijunska veza u Iranu je izuzetno jaka jer u svakom trenutku znaju kretanje glavnih državnika.Hamenei je svakako imao 86 i vjerujem da se odavno zna naslijednik i ljudi koji će voditi zemlju,njegovo ubistvo neće puno toga promjeniti.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 01 mar 2026, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Zamisli netko ti upadne u državu i ubije vođu. Koja jadna država
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Znaci ti si ona sorta ljudi koja se divi agresorima, sileđijama, ubicama i napadacima sa jedne strane.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 09:36Zamisli netko ti upadne u državu i ubije vođu. Koja jadna država
A sa druge strane, ismijava zrtve, napadnute, slabije. Sjajno.
Garant si ismijavao palestince i Gazu kad se je sravnili sa zemljom ili Ukrajinu kad su napali ruski fasisti ili Venecuelu kad su joj oteli predsjednika zbog nafte.
Takva sorta ljudi bi ismijavala i jevreje logorase u Ausvicu i govorila "vidi levata sta su dopostili da im ovi rade".
Ljudskost, humanost i empatija 0 poena.
- alan_kardec
- Kontakt:
u cijeloj ovoj priči oko Irana, meni je najčudnije to do kojeg nivoa je Mossad izbušio Irance i njihove službe
Prošle ili pretprošle godine su dronovima napali sastanak iranskog vojnog vrha, ubili im 4 ili 5 generala, par nekih nuklearnih naučnika... Poslije napada stiže info da je napad izvršen dronovima koji su bili smješteni u "bazi" koju je Mossad napravio u blizini Teherana i samo se čekao pravi trenutak za napad, iranske službe nisu znale da im je najveći neprijatelj u sred države imao dronove kojima im je pobio generale i naučnike, napao nuklearna postrojenja...
Nevjerovatno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- bromazepam
- Kontakt:
Zna seljak sve kako je gdjefeniksptica je napisao/la: ↑01 mar 2026, 09:11Takvi su i oni po Tz sto su, sto se raja tuzlanska lafo fali suzivotom.
Isto misle.
Santos sa Tušnja
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Cuj zato sto smo muslimani… ko je musliman? Ja evo nisam i? Sta svi mi kojima je Bosna i Hercrgovina Republika i kojima je Sarajevo glavni grad drzave automatksi su muslimani? Joj debilizma u narodu zato i jeste eban i bit ce ebannebeskasila je napisao/la: ↑01 mar 2026, 04:48Zato sto smo muslimani, mi se ne mozemo prsiti sami sebi
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Iran se brutalno osramotio.
Manja bi bruka bila da nisu isprazno prijetili kao sa postavljanjem sata na javni trg koji odbrojava vrijeme unistenja Izraela, a kad ono tamo rasturačina. Pa više je Srbija nanijela štete napadačima '99, ovi pali bez ijednog ubijenog američkog ili izraelskog vojnika.
Manja bi bruka bila da nisu isprazno prijetili kao sa postavljanjem sata na javni trg koji odbrojava vrijeme unistenja Izraela, a kad ono tamo rasturačina. Pa više je Srbija nanijela štete napadačima '99, ovi pali bez ijednog ubijenog američkog ili izraelskog vojnika.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kada ljudi shvate da iza ISISa, Al-Qaede, Hamasa… stoji Mossad i stvorio ih Mossad tada ce biti kasno.„Iranska tajna služba osnovala je jedinicu za otkrivanje agenata Mossada unutar Irana. Međutim, ispostavilo se da je šef ove jedinice sam operativac Mossada, zajedno s još 20 agenata.“
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Meni ovo fakat ne ide u glavu. Ubili liku kcerku, zeta, koristili pregovore kao taktiku da ih zavaraju i prikupe info i kretanju da bi ih ubili. I to radi strana koja prica o internacionalnom zakonu.let3 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 09:41Znaci ti si ona sorta ljudi koja se divi agresorima, sileđijama, ubicama i napadacima sa jedne strane.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 09:36Zamisli netko ti upadne u državu i ubije vođu. Koja jadna država
A sa druge strane, ismijava zrtve, napadnute, slabije. Sjajno.
Garant si ismijavao palestince i Gazu kad se je sravnili sa zemljom ili Ukrajinu kad su napali ruski fasisti ili Venecuelu kad su joj oteli predsjednika zbog nafte.
Takva sorta ljudi bi ismijavala i jevreje logorase u Ausvicu i govorila "vidi levata sta su dopostili da im ovi rade".
Ljudskost, humanost i empatija 0 poena.
Dodjes ovdje medju ove bosanske liberale i citas ismijavanje zrtava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
A znas sta je jos jace?
Sto vi pojedinci ocekujete neko postenje i moral ucesnika u oruzanom sukobu. Bolan ratno je stanje. Ljudi ce ubit milion Iranaca ako im to treba za svoje bolesne ciljeve, isto sto bi i Iran sravnio i Tel Aviv i NY sad odmah da moze.
Sto vi pojedinci ocekujete neko postenje i moral ucesnika u oruzanom sukobu. Bolan ratno je stanje. Ljudi ce ubit milion Iranaca ako im to treba za svoje bolesne ciljeve, isto sto bi i Iran sravnio i Tel Aviv i NY sad odmah da moze.
- Pensioner26
- Kontakt:
Koje ratno stanje? Misliš agresija se vrši na Iran koji se brani trenutno?AshburtonG je napisao/la: ↑01 mar 2026, 10:43A znas sta je jos jace?
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Wilshere10 i 21 gost.