Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pa trebao je biti u bunkeru i tajnoj lokaciji. To je i sva poenta. Kakav demagog.
Covic se ne prsi on je poslusan kao i hdz, a dodik se bavi glumom, jer on njihov igrac koji stvara konfuziju
Zivot je postao biznis, nema tu mjesta za pravdu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 mar 2026, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nista njegova smrt u konacnici ne mjenja. Prosle godine su im pobili citav vojni vrh, pa se nista promjenilo nije. Juce su ubijeni vazni ljudi iz Irana, ali oni i dalje izvode napade.Znaci da postoji vojni vrh koji i dalje komanduje.
Meni su nekako smjesni ljudi koji misle ili ocekuju da ce ubistvom jednog covjeka promjeniti nesta. Ovi napadi mogu samo jos vise ujediniti Iranski narod. Pod narod mislim na onih 90 Miliona koji zive u Iranu, ne ovi koji su 1979/80 izbjegli i njihovu djecu. Ti ljudi imaju veze sa Iranom kao i ja. Tako da me i ne iznenadjuje da ih ima dosta koji navijaju za unistenje sopstvene zemlje. Ima i onih drugih, koji su naravno za promjene u svojoj zemlji, ali ne na racun unistenja svega i svacega. Pa na kraju jos i da ti dostojanstvo uzmu.
Amerika i Izrael su realno gledano nedodirljiva sila u svjetu. Samo se bojim da ce na duge staze upravo ta sila da nas sve odvede u propast.
Meni su nekako smjesni ljudi koji misle ili ocekuju da ce ubistvom jednog covjeka promjeniti nesta. Ovi napadi mogu samo jos vise ujediniti Iranski narod. Pod narod mislim na onih 90 Miliona koji zive u Iranu, ne ovi koji su 1979/80 izbjegli i njihovu djecu. Ti ljudi imaju veze sa Iranom kao i ja. Tako da me i ne iznenadjuje da ih ima dosta koji navijaju za unistenje sopstvene zemlje. Ima i onih drugih, koji su naravno za promjene u svojoj zemlji, ali ne na racun unistenja svega i svacega. Pa na kraju jos i da ti dostojanstvo uzmu.
Amerika i Izrael su realno gledano nedodirljiva sila u svjetu. Samo se bojim da ce na duge staze upravo ta sila da nas sve odvede u propast.
Zadnja izmjena: BaiMai, dana/u 01 mar 2026, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
GGMU
Imal' šta na telegramu? Twitterdžije?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
De bolan, kakva su ti ovo poredjenja. Pricamo o tome da dozvolis sebi da ti spijuni i agenti drugih agencija vrsljaju ko mravi u samom vrhu drzave, to je znak da nesto ne radis kako treba. Sramota je to za takvu jednu silu. Ali eto ako ja pojma nemam eno Ahmedinedzada isto govorio skoro.let3 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:13
Otprilike kao da sad napisemo zasto su japanci dozvolili da ameri roknu dvije atomske na Hirosimu i Nagasaki. Eto dali im dozvoli da to urade.
Ili zasto su palestinci dozvolili da im cionisti sravne Gazu za zemljom. Ili zasto su ukrajinci dozvolili da ih rusi napadnu.
Normalno da je agresija i krsenje svih medjunarodnih prava, ali ima tu i neka druga strana gdje pokazujes kako funkcionises.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nit je Pahlavi ikakvo rjesenje ili ista znacajno bolji od manijakalnih mula (uostalom liku su sanse da dodje na vlast nepostojece fakticki) nit se u Iranu pod mulama ista bolje zivi nego pod proslom diktaturom. Zapravo je jos i gore. Najglasniji protivnici genocida u Gazi su ovdje slavili kad je manijakalni rezim tokom protesta pobio vise desetina hiljada ljudi u par dana. To je naravno sve bila zidovska laz i obmana dok su stotine hiljada Iranaca sirom svijeta koji su pobjegli od manijakalnog rezima ukazivali da se to stvarno dogadja i da nije nikakva propagandna laz. Najvece licemjerje je upravo to. Smrt zlocinca ajatolaha i obezglavljivanje revolucionarne garde je prelijepa vijest.
Da Putina i Trumpa neko ubije, ima ih ko zamijeniti, a i vojska ce nastaviti pucati. Ali stace i rat, pa ta vlast nece biti ni u pola jaka ko sto je bila.BaiMai je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:34Nista njegova smrt u konacnici ne mjenja. Prosle godine su im pobili citav vojni vrh, pa se nista promjenilo nije. Juce su ubijeni vazni ljudi iz Irana, ali oni i dalje izvode napade.Znaci da postoji vojni vrh koji i dalje komanduje.
Meni su nekako smjesni ljudi koji misle ili ocekuju da ce ubistvom jednog covjeka promjeniti nesta. Ovi napadi mogu samo jos vise ujediniti Iranski narod. Pod narod mislim na onih 90 Miliona koji zive u Iranu, ne ovi koji su 1079/80 izbjegli i njihovu djecu. Ti ljudi imaju veze sa Iranom kao i ja. Tako da me i ne iznenadjuje da ih ima dosta koji navijaju za unistenje sopstvene zemlje. Ima i onih drugih, koji su naravno za promjene u svojoj zemlji, ali ne na racun unistenja svega i svacega. Pa na kraju jos i da ti dostojanstvo uzmu.
Ako je toliko nebitno, sto covjek vlada 40 godina? Sto nije neko rekao, de da ja malo sjednem, nebitno je.
Najljepša vijest je što će svaki od nas prije ili poslije pod zemlju, jedina pravda na ovom svijetu. Neće ostati ni Trump, ni Netanyahu, nit neki od njihovih simpatizera, svi će da dočekaju smrt prije ili poslije.
Zivjelo se pod Pahlavijem sa zivotnim vijekom od 50 godina i pismenoscu 50%, za zene nekih 30% i to dok su bili saveznici Amerike.
Tad su brutalna tajna policija, mucenja i ubjanja bili dio demokratije.
Tad su brutalna tajna policija, mucenja i ubjanja bili dio demokratije.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa vladao je jer moze, sto je Putin ovoliko dugo na celu Rusije? Mi se slazemo da ovo nece nista promjeniti. Kad stane rat, idu borbe za vlast. Sto znaci da moze biti bolje, ali moze bit jos mnogo gore. Ni ti a ni ja ne mozemo znati, sta ce se jos desiti.Kajzer10 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:37Da Putina i Trumpa neko ubije, ima ih ko zamijeniti, a i vojska ce nastaviti pucati. Ali stace i rat, pa ta vlast nece biti ni u pola jaka ko sto je bila.BaiMai je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:34Nista njegova smrt u konacnici ne mjenja. Prosle godine su im pobili citav vojni vrh, pa se nista promjenilo nije. Juce su ubijeni vazni ljudi iz Irana, ali oni i dalje izvode napade.Znaci da postoji vojni vrh koji i dalje komanduje.
Meni su nekako smjesni ljudi koji misle ili ocekuju da ce ubistvom jednog covjeka promjeniti nesta. Ovi napadi mogu samo jos vise ujediniti Iranski narod. Pod narod mislim na onih 90 Miliona koji zive u Iranu, ne ovi koji su 1079/80 izbjegli i njihovu djecu. Ti ljudi imaju veze sa Iranom kao i ja. Tako da me i ne iznenadjuje da ih ima dosta koji navijaju za unistenje sopstvene zemlje. Ima i onih drugih, koji su naravno za promjene u svojoj zemlji, ali ne na racun unistenja svega i svacega. Pa na kraju jos i da ti dostojanstvo uzmu.
Ako je toliko nebitno, sto covjek vlada 40 godina? Sto nije neko rekao, de da ja malo sjednem, nebitno je.
Koliko spijuna imaju u svojoj zemlji, nebi cudilo ni da takav zasjedne na vrh. Sve je mogue, ali nece se Iran predati, u to ne vjerujem.
GGMU
- baboedindzeko09
- Kontakt:
manijakalni rezim tokom protesta pobio vise desetina hiljada ljudi u par dana
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mossad treba izdati album sa sličicama, to bi bio hit.
Dajem Yahyu za ajatolaha lol
Dajem Yahyu za ajatolaha lol
it's football day
Naravno, islamistickoj botini je zavjera i laz sve sto se ne uklapa u bolesnu zelenu hayat agendu. Toliki Iranci izasli na ulice reda radi i tolika dijaspora po citavom svijetu ukazivala sta se stvarno desava al to je mongloidima sve laz i obmana jer njihovi ideoloski uzori ubijaju i kolju pa nije big deal. Ne postoji razlika izmedju takvih ko ovaj kreten i ovih par kretenoidnih katolibanskih botina koji svrsavaju na Ben Gvira i slicne.
Pa jbg, tjeras me da potezem takve nenornalne paralele.Arvid je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:34De bolan, kakva su ti ovo poredjenja. Pricamo o tome da dozvolis sebi da ti spijuni i agenti drugih agencija vrsljaju ko mravi u samom vrhu drzave, to je znak da nesto ne radis kako treba. Sramota je to za takvu jednu silu. Ali eto ako ja pojma nemam eno Ahmedinedzada isto govorio skoro.let3 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:13
Otprilike kao da sad napisemo zasto su japanci dozvolili da ameri roknu dvije atomske na Hirosimu i Nagasaki. Eto dali im dozvoli da to urade.
Ili zasto su palestinci dozvolili da im cionisti sravne Gazu za zemljom. Ili zasto su ukrajinci dozvolili da ih rusi napadnu.
Normalno da je agresija i krsenje svih medjunarodnih prava, ali ima tu i neka druga strana gdje pokazujes kako funkcionises.
Jutros pricam sa jednim velikim srbinom svetosavcem na dobrinji, i on ista prica "dozvolili im ovi iz teherana"...rekoh, zasto su srbi dozvoli da ih turci 500 godina tlace, da im trpaju zene, a muskarce nabijaju na kolac, od srpskih glava napravili cele kulu. Sto su to dozvoljavali ?
Kaze, pa sta su mogli ? dignu ustanak, ovi odmah sjeca knezeva..sila boga ne moli, jaci tlaci...eee tako reci
Znači Izrael je agresor na iran ali iran nije agresor na Saudijsku Arabiju i ostale države okolo koje gađaju
iran pokusava pogodit iskljucivo civilne ciljeve u tim državama ali su pošten narod
Naravno protesta u iranu nit je bilo nit je ko ubijen
iran pokusava pogodit iskljucivo civilne ciljeve u tim državama ali su pošten narod
Naravno protesta u iranu nit je bilo nit je ko ubijen
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 01 mar 2026, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Wilshere10
- Kontakt:
Slobodarski narod Irana, čak i oni koji su bili protiv Khameneia, je prvog dana agresije, kada je ubijeno 60 djevojčica, shvatio kakvi zločinci su Ameri. Nema sumnje da će još tvrđa struja preuzeti državu nakon ovoga. Jedini način da se to ne desi je da im agresori pobiju 500k ljudi. 
Cuj Ben Gvira, pa ti srcano branio Ben Gvirovu vladu prije 2 i po godine da oni nikad ne bi bombardovali bolnicu. Kad si vidio da su bombardovali i sve ostale nestao si sa teme bez rijeci napisane.Epidaurus je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:47Naravno, islamistickoj botini je zavjera i laz sve sto se ne uklapa u bolesnu zelenu hayat agendu. Toliki Iranci izasli na ulice reda radi i tolika dijaspora po citavom svijetu ukazivala sta se stvarno desava al to je mongloidima sve laz i obmana jer njihovi ideoloski uzori ubijaju i kolju pa nije big deal. Ne postoji razlika izmedju takvih ko ovaj kreten i ovih par kretenoidnih katolibanskih botina koji svrsavaju na Ben Gvira i slicne.
Pozivas se na iransku dijasporu koja otvoreno moli Amere da im bombarduju zemlju i pozivas se na brojke Mossada koje nemaju nikakvu podrsku u realnosti.
Svaki dan al doslovno svaki dan novi broj je iznesen. Nula dokaza, nula cinjenica.
A oni koji ideoloski ubijaju i kolju su, trebao si upratit, stali na stranu Izraela i otvoreno podrzavaju napad na Iran
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva iranska dijaspora, sve kurdi 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kakvo je ovo slavlje po Teheranu, nije valjda da ima toliko špijuna tamo?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Baboon, MaroonBjelave, RobertHrkac555, Wilshere10 i 20 gostiju.