Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

galia95
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la galia95 » 01 mar 2026, 12:54

Venom je napisao/la:
01 mar 2026, 12:15
Baboon je napisao/la:
01 mar 2026, 12:09
Venom je napisao/la:
01 mar 2026, 12:02
Iranci slave pad dikature, Bosnjaci (jedini) oplakuju i to ni manje ni vise iz srca Europe.

Ovo je cist primjer kakve je imbecile sda napravila od ovog naroda, doslovno nevjerovatno
Vlaha Iliju Izmetbegovića i njegovog sina historija će upamtiti kao najveće grobare našeg naroda.
:salut:

Ovaj narod mozda i napreduje kad njih i njihovu politiku posalje na smetljiste hisotrije
Abdićevce, komunjare i fgr jugonostalgičare na smetljište istorije :bih:

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 01 mar 2026, 12:56

Sveta knjiga u cionista izraelaca amerikanaca kaze:

The Talmudic stories make fun of Jesus’ birth from a virgin, fervently contest his claim to be the Messiah and Son of God, and maintain that he was rightfully executed as a blasphemer and idolater. They subvert the Christian idea of Jesus’ resurrection and insist he got the punishment he deserved in hell—and that a similar fate awaits his followers.

Another text that appears to address the topic of sex with a minor is a mishnah in Niddah.

A girl who is three years old and one day may be betrothed by sexual intercourse
; if her levir has sex with her, he has acquired her; any man [other than her husband who has sex with her] is guilty of adultery; … if she marries a kohen, she is entitled to eat terumah (priestly dues); if a man unfit for her to marry has sex with her [before she is married], she is forbidden to marry a kohen; if someone forbidden to her by the Torah [i.e., a close relative] has sex with her [consensually(!)], he is subject to capital punishment but she is exempt [because of her youth]; if a man has sex with a girl who is less than three years and one day, it is like putting a finger in the eye [and has no legal significance]. (M Niddah 5:4)
Some of the most controversial statements often cited include:
Abodah Zara 26b: "Even the best of the Gentiles should be killed" (often interpreted by scholars as referring specifically to soldiers or idolaters in wartime contexts).

Sanhedrin 59a: "A Gentile who pries into the Law (Torah) is guilty of death".

Baba Kamma 37b: "If an ox of an Israelite gores an ox of a Canaanite there is no liability; but if an ox of a Canaanite gores an ox of an Israelite... the payment is to be in full".

Baba Mezia 24a: "If a Jew finds an object lost by a gentile... it does not have to be returned".

Yebamoth 98a: "All gentile children are animals".
According to the Talmud, homosexual acts are not necessarily forbidden between non-Jews. There are numerous references in the Torah to non-Jews engaging in homosexuality, including the Egyptians and the Canaanites.
Context of the Statement
In her address, von der Leyen was emphasizing the deep historical, cultural, and ethical connections between Europe and the Jewish people. She argued that Jewish heritage is integral to European identity.
European Commission
European Commission
+3
Key Quote: "Europe is the values of the Talmud, the Jewish sense of personal responsibility, of justice and of solidarity".
Dok u isto vrijeme ovog divnog civilizacijskog i slobodarskog pedofilskog svijeta, islam kaze:
Other Mentions in the Quran:
Mary (Maryam): Jesus' mother, Mary, is mentioned 34 times, and she is the only woman mentioned by name in the Quran.
Compared to Others: While Jesus is mentioned 25 times, Prophet Muhammad is mentioned by name only 4 or 5 times, and Prophet Moses (Musa) is mentioned over 130 times.
Strasno koliko su ljudi oprani propagandom zla cionizma i kolko su glupi pred vlastitim ocima to je fkt strasno. Strasna je zadojenost islamskog teroristi od 9/11 gdje da covjek izade iz okova zla bi mozda i istrazio ko su bili ti teroristi, ko ih je finansirao i kome je dobro sta donjelo. Glupani.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 01 mar 2026, 12:59

BoixosNois1899 je napisao/la:
01 mar 2026, 12:46
Opet Bošnjo po Americi pljuje a opstanak države mu zavisi od te iste Amerike. Nikad pameti doći.
americki fasisti su odgovorni sto i dan-danas imamo skandiranja ratnim zlocincima.

Ako vama odgovara dudlati kitu likovima koji siluju djecu, slobodno, ja necu.

I da, isto tako me boli noga za arapima, jer su zajedno ucestovali. Cisto da me neko greskom ne proglasi islamskim radikalistom.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 01 mar 2026, 13:01

Venom je napisao/la:
Iranci slave pad dikature, Bosnjaci (jedini) oplakuju i to ni manje ni vise iz srca Europe.

Ovo je cist primjer kakve je imbecile sda napravila od ovog naroda, doslovno nevjerovatno
Jel i tebi drago kad pogine 60 curica? Vjerovatno jest, meni nije.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 mar 2026, 13:04

Venom je napisao/la:

FUJ yado yadni!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 01 mar 2026, 13:06

OldTownDistrict je napisao/la:
01 mar 2026, 12:29
Rosicky je napisao/la:
01 mar 2026, 12:08
Epidaurus je napisao/la:

Ne, ja sam od samog starta pisao kakva je ovo ekstremisticka vlada u Izraelu al ti i slicni tebi ste mentalno nesposobni da to shvatite. Izrael jeste imao pravo braniti se nakon napada 07.10, analiza napada na bolnicu u tim pocecima je na vise mjesta detaljno analizirana i pokazano je sta se desilo. Kasnije je to sve preraslo u klasican genocid i tu se nema sta puno pricati.

Da, pozivam se na iransku dijasporu koja je pobjegla od manijaka koji ubijaju i zatvaraju sve sto se ne uklapa u njihove svjetonazore. Jesi li ti svjestan uopce o kakvom se tu rezimu radi? Ekstremisti identicni Ben Gviru al ti izgleda oni ne predstavljaju problem iz nekog razloga. Pozivam se takodjer na jednog doktora elektrotehnike i jednog magistra masinstva iz firme u kojoj radim i koji su mi licno pokazivali snimke i slike sta se tamo sve zapravo desavalo i ciji su clanovi porodica na protestima pobijeni il pozatvarani. Mora da i oni lazu i da su to Mossad agenti isto tako. Moguce je da vas par bolje i od njih zna sta se tamo desava zapravo.
Pričaš kretenima kojima je samo bitno da si musliman i samim tim si zrtva i bezgresan
Evo ja nisam musliman i kazem ti da si opran pogresnim informacija da ne kazem da si glupo zadojen jednoumljem.
Pa još mi samo reci šta mislim da znam :D
Cijelo vrijeme ukazujem na licemjerje ovih radikala.
Ukazivati na licemjerje nije stav.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 01 mar 2026, 13:10

MaroonBjelave je napisao/la:
01 mar 2026, 12:39
01 mar 2026, 12:29
Rosicky je napisao/la:
01 mar 2026, 12:08

Pričaš kretenima kojima je samo bitno da si musliman i samim tim si zrtva i bezgresan
Evo ja nisam musliman i kazem ti da si opran pogresnim informacija da ne kazem da si glupo zadojen jednoumljem.
Znaci, nisi legitiman. Znas sta burazeru, ne bih ti bio u kozi nikako, kad je ovaj nas "sistem" u pitanju :rol:
:mrgreen:

Nisam legitiman al jesam drzava Bosna i Hercegovina i Sarajevo kao moj grad i glavni grad drzave, bosanac i hercegovac/bosanac/bosnjanin/sarajlija a bosnjak nisam jel ga je sda zajedno sa dvije druge legitimne stranke ukaljao sa religijom, tako da ti se drzim srednjovjekovne bosne i kraljeve/kraljice znam nabrojati kao tablicu mnozenja, jer jbg koliko volis svoju zemlju moras znati barem i osnove hitorije Bosnae a da nisu samo periodi okupatora.

Tako ti ja slicno jednoj gospodi u opstini kojoj na cehri se vidi znanje, rekoh par teza kad me vec vukla za jezik, tacno sam se osjecao legitimno odsikteren. :lol:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2026, 13:14

Amerika kao nije diktatura? Imaš izbor da biraš između dvije senilne budale koje rade u interesima cionista i krupnog kapitala, u suštini dvije strane iste kovanice.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 mar 2026, 13:17

Evo roka i po Rijadu.

@OldTownDistrict sve znam burazeru, ti si građanin (eto sam navedi) kojeg reda :D

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 01 mar 2026, 13:18

01 mar 2026, 13:17
Evo roka i po Rijadu.

@OldTownDistrict sve znam burazeru, ti si građanin (eto sam navedi) kojeg reda :D
Nultog :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 mar 2026, 13:19

galia95 je napisao/la:
01 mar 2026, 12:49
Baboon je napisao/la:
Venom je napisao/la:

Vlaha Iliju Izmetbegovića i njegovog sina historija će upamtiti kao najveće grobare našeg naroda.
Vjerujem da ga velikosrpsko-velikohrvatski separatisti, četnici, ustaše, abdićevci i ostali fašisti pamte kao grobara i zločinca hahahaha.

Sretan Dan nezavisnosti, smradovi, crknite od muke! :bih:
Zašto smo smradovi i još da crknemo na drugi najvažniji dan u našoj historiji ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 mar 2026, 13:20

01 mar 2026, 13:18
01 mar 2026, 13:17
Evo roka i po Rijadu.

Nultog :mrgreen:
Epidemiološki gledano, ti si onda na vrhu hahahaha

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 mar 2026, 13:21

Centre forward je napisao/la:
01 mar 2026, 13:19
galia95 je napisao/la:
01 mar 2026, 12:49
Baboon je napisao/la:

Vjerujem da ga velikosrpsko-velikohrvatski separatisti, četnici, ustaše, abdićevci i ostali fašisti pamte kao grobara i zločinca hahahaha.

Sretan Dan nezavisnosti, smradovi, crknite od muke! :bih:
Zašto smo smradovi i još da crknemo na drugi najvažniji dan u našoj historiji ?
Ako si se prepoznao među ovim gore koje sam spomenuo, nije moj problem. U svakom slučaju, sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine :bih:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 01 mar 2026, 13:24

Je'bem mater i Trumpu i Hameniju i Netanyahuu

Možel vako :yawn:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 01 mar 2026, 13:25

Opet Bošnjo po Americi pljuje a opstanak države mu zavisi od te iste Amerike. Nikad pameti doći.
Jah :yawn:
U proteklom ratu Amerikanci su spasili i nagradili agresora samo u BiH za razliku od Hrvatske i Kosova gdje su nedvosmisleno izabrali stranu.
Gledaju na nas isto kao i na naseg agresora.
Sta god mi radili i govorili postojacemo ovako disfunkcionalni sve dok je "malih rusa" sa istoka.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 mar 2026, 13:27

Po čemu opstanak Bosne zavisi od Amerike? Po čemu su naši najbolji prijatelji? Čime su nas to zadužili? Dejtonom? 😅

Hajde razumijem Kosovare da im se uvlače u dupe, ali nemojte mi pričati o Clintonu i onom smradu Holbrooku, koji je kenjao o Al Qaidi u Sarajevu, kao našim "najvećim prijateljima" kojima dugujemo državu. To je već vrijeđanje inteligencije.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 01 mar 2026, 13:30

:mrgreen:

Zasto nisu oborili diktatora vucica, bomba jedna da njega i informer sklone radi stabilizacije srbije, balkana, europe...? :urnebes:
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 01 mar 2026, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 mar 2026, 13:30

JohnCleese je napisao/la:
01 mar 2026, 13:25
Jah :yawn:
U proteklom ratu Amerikanci su spasili i nagradili agresora samo u BiH za razliku od Hrvatske i Kosova gdje su nedvosmisleno izabrali stranu.
Gledaju na nas isto kao i na naseg agresora.
Sta god mi radili i govorili postojacemo ovako disfunkcionalni sve dok je "malih rusa" sa istoka.
Upravo tako! 👍

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 mar 2026, 13:35

galia95 je napisao/la:
01 mar 2026, 13:27
Po čemu opstanak Bosne zavisi od Amerike? Po čemu su naši najbolji prijatelji? Čime su nas to zadužili? Dejtonom? 😅
Evo ja zamišljam neki ovako forum u Iranu, u situaciji kad bi se bakreni odlučio na vojnu intervenciju protiv režima (množina) u BiH. Da li bi ih Hašim zabolio za nama ili bi bili puni empatije, jer zaboga i ovdje su kao legalno izabrani režimi. A nemaju pojma koliko smo rahat pod ovim režimima, isto kao što i mi nemamo koliko su oni rahat.

Vidimo masala da svugdje cvjetaju ruže nakon intervencije "svjetskog policajca".

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 mar 2026, 13:37

Ne znam koje agresore su Ameri spasili. Znam da su spasili cijeli bihacki okrug, a i mene, kada je napadnut punom snagom od strane bukvalno 4 vojske.

To ne cijene samo dzamijasi koji bi danas drzavu cuvali dovama i moci molitve.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, GG3, Zaboljesutra i 8 gostiju.