Postao/la dubioza144 » 01 mar 2026, 13:49
Redfire16 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 13:30
Freeman za juniore promašio penal, trenutno 0-0. Nema neke ekstremne razlike. Gojak i Ćosić najbolji.
Realno Gojak bi trebao da bude malo vise profilisan igrac, sa vise loptom u posjedu da daje neki tempo igri, da kontrolise da kreira igru gdje ce ako nece u juniorima bit makar glavni igrac tanko je ovo skroz, juniori bas slabi nijedan igrac se nesto bas ne istice da bi se snaso u prvom timu i u seniorskom fudbalu mozda malo Freeman, svi kopije Šabića, vjetar puhne odnese ih. Al sto se igre tice tu ima malo i do trenera ovaj od Sarajeva ne usucuje kao da ima dzojstik i kontrolise ih sve dok Dervisi dole samo udara dlanom od dlan. Ne znam po meni u omladinskom pogonu cilj treba bit da se igra premijer liga al da ti neki rezultat nije bitan da ti moras osvajat trofeje, bitnije bi mi bilo isprofilisat 2 3 igraca koji ce bit vodje oko kojih se ekipa gradi koji ce se bas isticat i da trofej bude da ih vidimo u prvom timu kao koliko toliko tehnicki i fizicki izgradjene igrace. Ćosića bi ja pocei gurat sto vise u prvi tim svidja mi se to sto fino prati igru i istrcava sa linije na vrijeme nije nekako bas linijski golman.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.