MikiPirs je napisao/la: ↑01 mar 2026, 12:34
Silvester071 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 12:27
MikiPirs je napisao/la: ↑01 mar 2026, 12:11
Zejebanciju na stranu, mislim da skandiranje sinoc nije bilo ok, cak sta vise meni licno bezveze, cisto provociranje, isto kao na Grbavici i transparentni za neke tamo ratne generale, za mene, nidje veze sa zivotom. Zejebavanje protivnika svakako ali ono sinoc je bose sacuvaj, takodje i onolika pirotehnika, nidje veze… Uglavnom, licno sam fokusiran na sport i desavanje na terenu, ostalo me ič ne zanima
Naravno da nije bilo OK i sam znaš ali jbg, ne vjerujem da ce se to promjeniti ikada.
Što se tice samo tekme, mi sinoc loši i energetski i sistemski, dvije greske, dva gola, kada se sve podvuče sinoc ste bili bolji za taj jedan/dva gola.
Sudija nedorastao zadatku, baš tanak sinoć bio, najjace je bilo kad svirnu faul a onaj firgo iz Kolumbije ide dzonom u visini stomaka/skoro prsa a ovaj svira faul Elezija, kontam kakva budala a ne sudija
Nazalost, usrana smo zemlja i odnosi nikada nece biti promjenjeni to je tako… Sinoc je realno bila dobra utakmica, tvrda, pravi derbi, onaj novi napadac Sarajeva kao bizon, jak ko zemlja i tu je Marinovic odigrao kljucni pitez Karolinu prebacio na klupu a Sanicanina gurnu da se hrva sa ovim, svaka cast na skautingu i rokadi.
Ma evo kreneš od ovog foruma 90 % gluposti i kretenizma, ništa konstruktivno niti vezano za sport.
I jednih i drugih i trećih, kako ne dosadi ljudima jbt.
Nemaš volje da pišeš neke stvari vezane za utakmice i sport.
OK zajebancije, podjebavanja, sve gud ali psovke i ovakvi izljevi ne svega i svačega, nigdje veze, vjerovatno balavurdija i more nepismenih budala.
Tebi sportski pozdrav i nema šta, do slijedeceg okršaja!