Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
@oldtown
Nije ti se to gledalo tako u to doba, to 3 godine znaci nakon menstrualnog ciklusa, tako su se gledale zene za udaju. I zavisno kad je dobila, neke zene dobiju u 5om razredu neke u srednjoj skoli. Isto sto prebacuju Muhamedu a.s. da je zarucio curicu od 6 godina a ozenio je od 9. A u stvarnost je to znacilo da ako je recimo dobila sa 10 godina pa imala 6 (menstrualnih godina) to je 16 + 3 19. Znaci 19 godina je u stvarnosti imala. Pa prije 100 godina je normalno bilo da se curice od 13-15 godina udaju, a kamoli tad.
Nije ti se to gledalo tako u to doba, to 3 godine znaci nakon menstrualnog ciklusa, tako su se gledale zene za udaju. I zavisno kad je dobila, neke zene dobiju u 5om razredu neke u srednjoj skoli. Isto sto prebacuju Muhamedu a.s. da je zarucio curicu od 6 godina a ozenio je od 9. A u stvarnost je to znacilo da ako je recimo dobila sa 10 godina pa imala 6 (menstrualnih godina) to je 16 + 3 19. Znaci 19 godina je u stvarnosti imala. Pa prije 100 godina je normalno bilo da se curice od 13-15 godina udaju, a kamoli tad.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 01 mar 2026, 13:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Cetri decenije ratova amerike/izraela i davanja slobode, ja samo ne razumijem odkud onolike izbjeglice u europi sram ih bilo

"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Ozymandias
- Kontakt:
Dobro zviznu.
Sve ovo je višestruka win-win situacija. Pala je diktatura, ovi pušiqrci oko Irana su dobili po pitchki, Ameri još jednom pokazali kako nema nedodirljivih i da mogu apsolutno sve. Normalan svijet je na dobitku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brod potopljen u moreuzu. Izrael se suočava sa kišom raketa.
Ako je neko mislio da će ovi fanatici stati jer je ubijen ajatolah. Taj je preskočio sve lekcije o Perziji i njihovom narodu.
Ako je neko mislio da će ovi fanatici stati jer je ubijen ajatolah. Taj je preskočio sve lekcije o Perziji i njihovom narodu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ispade na kraju da ih je khomeini drzao pod kontrolom
Kakva ljepota napolju, hvala ti Boze pa zavrsi zima 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa ta civilizacija je stara 5 hiljada godina, daleko stariji od Arapa. Tesko da ce dopustiti da budu puppet state bilo kome. Jedino ako im podvale gradjanski rat, u sto sumnjam.Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 13:55Brod potopljen u moreuzu. Izrael se suočava sa kišom raketa.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Provaljuješ se i ti i ovaj Crnogorac, kakav Avdo kakvi bakrači. Dva lažljivca i mitomana.Kajzer10 je napisao/la: Haj procitaj sta pametno, kani se filmova Avde Huseinovica.
@CAZIN
Ma pusti ovu dvojicu lažova, e ono se sjetilo lagat o nekakvom padu kada se oslobodilo najviše teritorije u čitavom ratu
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Fulao si cijelu godinu, kralju. I smiri hormone, nisi na koridi.Bundesliga je napisao/la: ↑01 mar 2026, 14:20Provaljuješ se i ti i ovaj Crnogorac, kakav Avdo kakvi bakrači. Dva lažljivca i mitomana.Kajzer10 je napisao/la: Haj procitaj sta pametno, kani se filmova Avde Huseinovica.
@CAZIN
Ma pusti ovu dvojicu lažova, e ono se sjetilo lagat o nekakvom padu kada se oslobodilo najviše teritorije u čitavom ratu![]()
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Cuj ovog Amerika spasila Bihacki okrug. Amerika je jedino spasila Banja Luku i RS da se ne isele kad je Armija bila 20 minuta od BL,a BL poluprazna. Bihacki okrug je ociscen zdruzenom akcijom hrvatske i bosanske vojske,akcijom Oluja,itd,itd,zna i malo dijete u skoli. Cuj Amerika.... Da smo cekali na Ameriku bili bi Srebrenica 2.
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 01 mar 2026, 14:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- VivaLaStella
- Kontakt:
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶
Hard to believe it's not Scholes 🎶
- Marsal
- Kontakt:
Ovi što paradiraju autima, kvadovima, pichkama maternama i prave defile, jesu li svjesni koliko su smiješni i jadni?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Wilshere10
- Kontakt:
Sad je prošlo nekih 200 kvadova, vjerovatno idu na Bobovac. Lijepo vrijeme ljudi izašli malo, šta fali.
I zašto vam smetaju kurve, pa makar one bile i u Dubaiju?
I zašto vam smetaju kurve, pa makar one bile i u Dubaiju?
Don't hate what you don't understand.
- Marsal
- Kontakt:
Ne kontam šta želiš reći, vjerovatno i bolje.Wilshere10 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 14:34Nismo.Radnici Nove željezare Zenica stižu pred Vladu FBiH: Protesti u Sarajevu zakazani za 5. mart![]()
I da, jeste.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Definicija američko-cionističkog/EU pushikurca. Ima ih dosta i ovdje na forumu koji se slažu sa ovim paćenikom.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, VensanKasel, Wilshere10 i 28 gostiju.