FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Igra se sudijska nadoknada na Bilinom polju... Vukasović je pokazao dvije minute... Rezultat je i dalje onaj iz 9. minuta... 0:1...
Za zivot cijeli!
- slavko njegus
- Kontakt:
delete
Zadnja izmjena: slavko njegus, dana/u 30 apr 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Željo 1921
- Kontakt:
Ovo onaj Vukasovic iz trebinja,vidim poznat miThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Igra se sudijska nadoknada na Bilinom polju... Vukasović je pokazao dvije minute... Rezultat je i dalje onaj iz 9. minuta... 0:1...
Završeno je 1. poluvrijeme u Zenici... Željo vodi 1:0...
precke su najmanji problem lutkotm-ovac iz mase je napisao/la:Eno Čelik pogađa prečke jer je tako naštimano...Manite se teorija zavjere !tareizo je napisao/la:knoa je napisao/la:39. min: Sudac Vukasović poništio je gol Čeliku... Hadžića je uposlio Šišić, nakon čega je bivši napadač Plavih pogodio Šehićevu mrežu... No, pomoćni sudac signalizirao je ofsajd...
ako seljo pobijedi ovu tekmu svejedno kako
i ako --------------------celik uzme kup
onda nas trebaju i geografski iz Europe Izbacit
SRAMOTA
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
ne sjecam se kad smo izgubili a da nam je on sudioŽeljo 1921 je napisao/la:Ovo onaj Vukasovic iz trebinja,vidim poznat miThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Igra se sudijska nadoknada na Bilinom polju... Vukasović je pokazao dvije minute... Rezultat je i dalje onaj iz 9. minuta... 0:1...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Skloni mobitel u džep, ispast' će ti na tribiniVaud je napisao/la:Hajde mandrakx odj.ebaus poput kengura u skokovima.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
halftime, a za zenicane jedna mala poruka
seri seri moj golube beli
ma vukasovic kad god sudi, zeljo dobija
seri seri moj golube beli
ma vukasovic kad god sudi, zeljo dobija
Za zivot cijeli!
[quote="tareizo"oa"]39. min: Sudac Vukasović poništio je gol Čeliku... Hadžića je uposlio Šišić, nakon čega je bivši napadač Plavih pogodio Šehićevu mrežu... No, pomoćni sudac signalizirao je ofsajd...[/quote]
SRAMOTA[/quote]
Eno Čelik pogađa prečke jer je tako naštimano...Manite se teorija zavjere ![/quote]
precke su najmanji problem lutko[/quote]
jesi ti na utakmici ?
SRAMOTA[/quote]
Eno Čelik pogađa prečke jer je tako naštimano...Manite se teorija zavjere ![/quote]
jesi ti na utakmici ?
- kadetzelje
- Kontakt:
STANCEEEESKI!!!!
Definitivno, Perica Stančeski postigao je svoj prvjenac u dresu sarajevskog Željezničara... Sa nekih 30 metara Stančeski je pokušao centrirati, a Luka Bilobrk je bezopasnu loptu ispustio i ona se otkotrljala u mrežu...

Definitivno, Perica Stančeski postigao je svoj prvjenac u dresu sarajevskog Željezničara... Sa nekih 30 metara Stančeski je pokušao centrirati, a Luka Bilobrk je bezopasnu loptu ispustio i ona se otkotrljala u mrežu...
Zadnja izmjena: kadetzelje, dana/u 30 apr 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko da cemo izdrzati do kraja ako ovako Celik nastavi u nastavku, a siguran sam da hoce. Moraju malo rasteretiti odbranu i igrati na kontre, jer ukoliko se ovako nastavi ubjedjen sam da ce Celik postici tri gola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Željo 1921
- Kontakt:
Prošle sezone smo na gostovanjima kada je on sudio u većini slučajeva uzimali bod(ove)mak_033 je napisao/la:ne sjecam se kad smo izgubili a da nam je on sudioŽeljo 1921 je napisao/la:Ovo onaj Vukasovic iz trebinja,vidim poznat miThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Igra se sudijska nadoknada na Bilinom polju... Vukasović je pokazao dvije minute... Rezultat je i dalje onaj iz 9. minuta... 0:1...
Buddy je napisao/la:[quote="tareizo"oa"]39. min: Sudac Vukasović poništio je gol Čeliku... Hadžića je uposlio Šišić, nakon čega je bivši napadač Plavih pogodio Šehićevu mrežu... No, pomoćni sudac signalizirao je ofsajd...
SRAMOTA[/quote]
jesi ti na utakmici ?[/quote]
boze sacuvaj
ja sam CONVICTS onaj koji je CELIKA srcem volio i CELIKA iu trecoj ligi pratio i bodrio (vi niste bili u toj situaciji aplausss) a ova euforija je vjestacka jabuko moja
mane zeve zmitu nas mi smoni sn´manidu besje RACBO VIVA BIH
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Lesinari danas pjevali " Ne treba nam titulaa titulaa jer Bosna nije nasa drzava ,drzava "
et ne treba im titula samo sto oni veze nemaju o fudbalu jos su dobro i prosli , ako je ono ekipaa dobra onda nezz
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pozdrav iz smrdice... uz poruku Zeljo sampion!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Eno Čelik pogađa prečke jer je tako naštimano...Manite se teorija zavjere ![/quote]tareizo je napisao/la:Buddy je napisao/la:[quote="tareizo"oa"]39. min: Sudac Vukasović poništio je gol Čeliku... Hadžića je uposlio Šišić, nakon čega je bivši napadač Plavih pogodio Šehićevu mrežu... No, pomoćni sudac signalizirao je ofsajd...
SRAMOTA
jesi ti na utakmici ?[/quote]
boze sacuvaj
ja sam CONVICTS onaj koji je CELIKA srcem volio i CELIKA iu trecoj ligi pratio i bodrio (vi niste bili u toj situaciji aplausss) a ova euforija je vjestacka jabuko moja
mane zeve zmitu nas mi smoni sn´manidu besje RACBO VIVA BIH[/quote]
mane zeve i ja kazem
jabuko moja
Za zivot cijeli!
Dobićemo ih večeras i uzet ćemo Kup, prosto k'o pasulj...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Koliko nam bodova bjezi borac ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.