Boze sacuvaj.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Strasno. J,ebo ih ugovor
STEVIE je napisao/la:dobro guraj ovaj anzhi iz dagestana, roberto carlos danas strijelac u pobjedi protiv nalchika.
bas gledam nesto, od kako je dosao novi vlasnik oni bas ulazu. doveli su igrace poput carlosa, boussoufa dosao za €12 mio. iz anderlechtaTed Mosby je napisao/la: Trenutno su na 2.mjestu na tablici
I ja sam to čitao. Nudili su i Gatussu 10mil po sezoni a on ih je odbiojacky09 je napisao/la:Dali netko zna kolika je plaća Roberta Carlosa? Čitao sam negdje da će za 2 sezone dobiti 10 milijuna eura.
Pokusavaju i dovesti Dzudsaka iz PSV-a,24-godisnjak koji je nakon odlazka Suareza prva zvijezda Eredivisie,Ruska liga je sve jaca i jaca.STEVIE je napisao/la:bas gledam nesto, od kako je dosao novi vlasnik oni bas ulazu. doveli su igrace poput carlosa, boussoufa dosao za €12 mio. iz anderlechtaTed Mosby je napisao/la: Trenutno su na 2.mjestu na tablici, brazilski reprezentativci diego tardelli i jucilei plus afrikanac angbwa. nije uopste lose
Dobro si prognozirao, točno 0:1. Valjda će izdržat ovo u samoj završniciDylan Dog je napisao/la:Uefini istrazitelji koji su pokrenuli pricu da su Zenit i Bayern namjestili njihov duel u kupu uefa prije par godina,izgubili su na sudu i bit ce kaznjeni zbog klevete.Takodjer,glavni pokretac cijele price Robin Boksic dobio je nogu iz uefe![]()
Trenutno igramo protiv Dynama u Moskvi,dosta izjednacena utakmica,Misimovic na klupi,Lazovicu u idealnoj situaciji sviran nepostojeci ofsajd,kod domacina Voronin najaktivniji..
Mislim da ce na kraju biti 0:1 za nas,koliko god da smo losi za ruske prilike smo i dalje prejaki..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.